180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Spelers & Staf

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
RC Hades Kiewit Hasselt - KFC Duffel
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 19 oktober 2019
Aanvang wedstrijd: 19:30 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 14 ::<br />Edwin Wang Geel Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lance Voorjans
Doelpunt Min. 67 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilkan Cavus Geel Min. 44 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Afgefloten, een felbevochten punt, Duffel liet vooral in de tweede helft de tanden zien, een gebrek aan inzet kan ons zeker niet verweten worden, de efficiëntie moet nog opgekrikt worden.
92...Hades met een ultiema aanvalspoging, ze komen met veel volk voor doel, de aansluiting bij Duffel hapert, Hofmans ontpopt zich tot man van de match en redt weerom.
91...Manuel knokt zich op zijn flank voorbij z'n man, hij brengt voor, Verheyden kot maar de bal valt op het dak van het doel.
90...Duffel kan snel counteren maar het springt te slordig om met de kansen, het laatste pasje is weer niet scherp genoeg.
89...De wedstrijd loopt naar zijn einde, de strijd is fel maar mooi voetbal blijft al een tijdje uit.
87...Verlinden stuurt Verheyden het straatje in, der volgt een voorzet maar die komt niet bij een Duffelaar. Uit de daaropvolgende inworp kan niet meer voor gevaar gezorgd worden.
85...Duffel nu met een snelle omschakeling, de bal wordt op de helft van Hades gedropt, Gijbels komt ver uit en mist zijn tussenkomst, hij kan de bal nog over de zijlijn zetten. Duffel bouwt snel terug op en knokt zich een aantal keer knap in balbezit, de actie eindigt met een voorzet richting Verheyde die de bal niet onder controle krijgt en naast kopt.
83...Wat zonet niet lukte bij de vrije trap lukt wel met een afstrandsschot, de bal zeilt richting kruising maar een ijzersterke Hofmans zweeft hem uit de hoek.
82...Vrije trap voor de thuisploeg, de bal ligt op de linkerflank, zo'n meter of 10 buiten het strafschopgebied. Ook bij Hades proberen ze het mooi richting kruising maar ook hier gaat de bal er een half metertje over en naast.
77...Een hoekschop wordt aan de eerste paal weggekopt, de afvallende bal wordt van buiten de 16 op doel getrapt maar gaat hoog over de kooi van Hofmans.
73...Bij Hades komen ze weer gevaarlijk opzetten, de bal valt in onze 16 maar Cavus kan wegtrappen, Verlinden kan met de bal aan de haal en levert in bij Bostanci, deze probeert naar de linkerflank te verleggen bij Manuel maar de bal krijgt te veel snelheid mee op het natte gras en schuift over de zijlijn.
71...Hades combineert zich vlot naar voor, Duffel zit er een aantal keer tussen maar krijgt geen controle over de bal.
70...Cobos wordt in de rug gelopen centraal voor doel, de bal ligt op zo'n 9 meter voor het strafschopgebied. Bostanci krult richting kruising maar doet dat zo'n 30 centimeter te hoog.
69...Bij Duffel vinden we elkaar plots vlotter, Hades zakt helemaal in. Nu kan Yildiz weggestuurd worden maarde vlag gaat omhoog.
67DoelpuntDoelpunt (1-1) - Ilkan Cavus
66...Verheyden wordt weer onderuit gelegd, de bal ligt goed op de rechterflank. Cavus gaat mee en kopt de vrije trap van Bostanci tegen de netten.
66GeelGeel - Lance Voorjans
64...Verheyden doet een sliding naar de bal en raakt die maar heel dunnetjes, het spel mag doorgaan, in de kering wordt Verheyden zelf in de lucht getrapt waarvoor Voorjans dan wel geel krijgt.
62...Duffel beleeft weer een moeilijk eerst kwartier, hopelijk kunnen we na dit kwartier het tij keren, gelukkig heeft Hades nu niet gestoord in dit eerste felle kwartier.
60...Een hoekschop van Hades wordt laag gegeven, Cobos kan wegtrappen, een gevolgde speler trapt hard op de bal maar die gaat meters over en naast.
59...Hades krijgt een vrije trap een meter of 5 buiten de middencirkel, de bal wordt over de verdediging gelepeld, aan de tweede paal daagt een aanvaller op maar Ndiaye is goed gevolgd en werkt in hoekschop.
57...Hofmans redt de meubelen, er wordt een bal van op links voor doel gebracht, de aanval volgt goed en aan de tweede paal wordt er van dichtbij op doel geknald, Hofmans redt mirakuleus.
56...Verlinden kan op rechts een bal recupereren en voor doel brengen, er volgt een schot van op de rand van de 16 maar dag gaat over doel.
53...Bij Hades kunnen ze meters maken, de bal wordt aan de rand van de 16 afgelegd, de gevolgde aanvallers krijgen geen goeie controle over de bal en leggen terug af, het schot uit de tweede lijn gaat ver over. Enkele momenten later komt Hades weer opzetten en kan Junior alleen op Hofmans afstormen, het schot gaat naast de paal buiten, hoekschop want blijkbaar is er nog een Duffelaar aan de bal geweest.
51...Manuel knokt zich in balbezit op de rechterflank, zijn voorzet is te hard waardoor de gevolgde Yildiz er niet bij kan, hij haalt de bal nog op aan de zijlijn maar het terug inzenden is niet scherp genoeg, Hades kan terug opbouwen.
48...Verheyden kan op links vertrekken, de grensrechter wacht lang om de vlag omhoog te steken maar doet dit finaal toch. Het lijkt ook een terechte beslissing.
47...Hades komt een eerste keer opzetten, Junior probeert Verlinden in de wind te zetten, hij trapt richting 16 maar de bal wordt gekeerd door een Duffels hoofd.
46...We starten de tweede helft, bij duffel zijn er geen wissels te noteren.
45...We rusten bij een 0-1 achterstand, Hades begon het felst maar moest na het eerste kwartier inbinden, toen stond het al wel 1-0. Nadien kwam Duffel beter in de wedstrijd maar het duurde lang voor er een bal tussen de palen werd afgeleverd.
44...Cobos wordt in de middencirkel hard neergelegd, vrije trap voor Duffel.
44...Cobos tikt de bal voorbij 2 spelers, bij de derde tikt hij de bal te ver weg en gaat hij er te driest in, hij krijgt geel. Na enkele minuten verzorging blijkt de speler, Vangeel niet verder te kunnen, Claes komt in zijn plaats tussen de lijnen.
44GeelGeel - Miguel Cobos Copado
42...Scherpe kans voor de thuisploeg, van over links wordt de bal voor doel gebracht, Ndiaye en Cavus sluiten goed bij en zetten de bal in hoekschop aan de tweede paal, ook Hofmans lag in de goeie hoek.
41...zoals gewoonlijk op Hades wordt er stevig gebikkeld, Duffel heeft een kwartier onder gelegen maar heeft het evenwicht hersteld.
40...Verheyden komt van op rechts opzetten en trapt de bal in de 16, een speler krijgt de bal tegen zich, bij Duffel roept iedereen om een handsbal maar nocht de lijnrechter, nocht de ref gaan er op in.
37...Duffel komt beter in de wedstrijd, Manuel kan Verheyden aanspelen, die trapt van op zo'n 30 meter, Gijbels moet alles uit de kast halen om de bal onder de deklat weg te zweven.
34...Die Junior was even uit beeld verdwenen (zat in de binnenzak van Dekegel) maar an nu toch uitbreken, hij is sneller op de bal dan Cavus en kan de 16 in gaan, Hofmans komt uit en wordt aangetrapt door de stevige spits. Hofmans moet even bekomen maar kan toch verder.
30...Een eerste echte kans voor Duffel, Manuel kan de 16 in duiken, Yildiz laat passeren en Bostanci levert een lage schuiver af, Gijbels gaat plat en haalt de bal uit de hoek.
29...Duffel probeert wel druk te zetten en de flanken kunnen wel goed opschuiven, alleen missen de voorzetten scherpte.
27...Het is al een paar keer gebleken dat de scheidsrechter fysiek spel geen probleem vindt, u wordt Yildiz neergelegd maar volgens de ref was het een correcte tussenkomst.
25...Verlinden volgt goed en kan op de middenlijn voor doel brengen, Yildiz staat er en kan koppen maar wordt terecht afgevlagd voor buitenspel.
24...Manuel kan deze keer over rechts een aanval opzetten, de voorzet mist kracht en wordt door de verdedigers over de zijlijn gezet.
22...Duffel kan op korte tijd 3 hoekschoppen versieren maar kan daar weinig gevaar uit creëren, bij de laatste botst de bal tegen een Duffelse hand en kan Hades de vrije trap nemen.
20...Duffel heeft terug de weg naar voren gevonden, na den duel ter hoogte van de 16 wordt Yildiz neergelegd. Bostanci trapt de vrije trap, de bal gaat aan alles voorbij, Verheyden kan de bal recupereren en probeert het met een afstandsschot dat door Gijbels over de deklat wordt geduwd.
19...Na de hoekschop kan Hades snel uitbreken, de bal wordt (randje buitenspel) doorgespeeld, de Duffelse verdedigers sluiten de speler goed in en dwingen hem tot een schotje in het zijnet.
18...Bostanci kan met een mooie doorsteekpas Manuel richting 16 zetten, Manuel brengt de bal voor doel maar deze wordt in hoekschop gekeerd.
14...En die Junior nekt ons dan ook, hij kan de bal van op links voorzetten, er ligt te veel ruimte in de tweede zone waar de gevolgde Vanratingen in twee tijden kan afwerken.
14DoelpuntDoelpunt (1-0) - Edwin Wang
13...De Duffelse verdediging heeft de handen vol met Junior Ebobo, een boomlange spits die steeds voor dreiging zorgt en zeer moeilijk van de bal is te zetten.
12...Hades komt weer met veel volk opzetten, er zijn veel balwisselingen voor onze 16 maar niemand kan echt afdrukken, de bal gaat over de achterlijn, doeltrap voor Hofmans.
10...Bostanci kan de bal op het middenveld verroveren en zet voor, de voorzet wordt voor de neus van Yildiz weggekopt, Bostanci gaat in duel voor de tweede bal maar komt te laat en legt zijn tegenstander neer, hij krijgt een juitbrander.
09...Daar is zo'n uitbraak van Hades, in onze 16 gaat één van onze verdedigers onderuit waarop een speler van Hades alleen voor Hofmans staat, gelukkig wordt er onbesuisd hard getrapt en gaat de bal ver over.
08...Duffel drukt Hades op eigen helft maar kan voorlopig geen gevaar creëren, het blijft wel opletten voor de omschakeling, wanneer Hades er uit komt doen ze dat steeds heel talrijk.
05...Hades probeert het weer over de linkerflank maar weerom kan Ndiaye afschermen en het gevaar er uit halen.
03...Duffel kan na een inworp van Hades aan onze 16 snel uitbreken, Verlinden kopt weg en Yildiz levert in bij Bostanci die met een verre pas Manuel het straatje in stuurt, doelman Gijbels volgt attent en is eerst op de bal. Even later kan Yildiz de achterlijn halen, zijn strakke voorzet gaat aan alles en iedereen voorbij en waait aan de andere zijde over de zijlijn.
02...Duffel zoekt diepgang via Verheyden maar deze krijgt de bal van op de flank niet bij de aanvallers.
01...Hades trapt de wedstrijd op gang. De thuisploeg laat de bal rond gaan en zoekt dan diepgang. Over links geraakt men er niet door waarop het dan over rechts geprobeerd wordt, Dekegel keert de voorzet. De tweede bal wordt door Hades diep getrapt maar Ndiaye moet enkel afschermen, de bal loopt over de achterlijn.
...Hades en Duffel maken zich op voor hun onderlinge duel, Duffel is op zoek naar eerherstel na de zwakke wedstrijd van vorige zondag tegen Diegem. Nieuwkomer Glenn Van Bogaert zit voor het eerst op de bank bij Duffel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
2:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
15 Berchem 12 12
16 KFC Duffel 11 11

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
4:0

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
KSK Reet
KSK Reet
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 14 35
2 RB Elzestraat 14 32
3 KFC Lint 14 30
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier