180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - K Berchem Sport
1 5

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 23 april 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Wesli De Cremer (scheidsrechter) , Dylan Verschaeren (eerste assistent-scheidsrechter) , Toon Valgaeren (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 29 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Temitope Samuel Nelson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Dierickx Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Van Loock <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Rik Van Praet Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jasper Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 63 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kevin Van Loock Own-goal Min. 7 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vermeerbergen Geel Min. 81 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kevin Van Loock Geel Min. 68 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali Geel Min. 41 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vermeerbergen
Wissel min 67 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Light Nwokoro <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Thomas Vande Velde Wissel min 68 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jelle Van Kruyssen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dimitri Hairemans Wissel min 87 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ransford Addo <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Joachim De Wilde Doelpunt Min. 48 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gregory Carrez Doelpunt Min. 46 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jawad Absisan Doelpunt Min. 33 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dimitri Hairemans Doelpunt Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Roy Mauro

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...De futurs hebben intussen met 1-2 verloren.
89...De 90 minuten zijn nog maar net vol en de ref fluit af, langer was ook niet nodig in deze overbodig geworden tweede helft.
87...Grimbergen komt op 1-1, voorlopig nog geen gevaar want Duffel heeft meer gewonnen wedstrijden.
86...Bij Berchem komt Absisan naar de kant, Berchem gaat met 10 verder.
84...Bij Berchem blijft Absisan op de grond zitten, hij blijkt last te hebben van krampen.
81GeelGeel - Kevin Van Loock
80...Van Loock komt te laat bij een tussenkomst en raakt het been van z'n tegenstander, hij krijgt geel.
77...Bij Duffel komt Jasper Vervoort op het veld, Spreutels gaat er uit.
76...Berchem komt sterk opzetten door het centrum, Hofmans redt in twee tijden, hij duikt de bal uit de voet van een doorgebroken speler. Ook de vlag was al in de hoogte.
72...Hier kabbelt de wedstrijd rustig verder, bij Thes zou het intussen 1-2 geworden zijn en is het kampioenschap van Berchem voorlopig nog geen feit.
71...Intussen komt het nieuws binnen dat Thes een penalty heeft gemist.
69...Berchem komt nog eens gevaarlijk opzetten via Van Kruyssen (net ingevallen), hij legt af voor Zorbo maar die komt Vermeerberghen tegen op z'n weg, Duffel kan ontzetten.
68...Bij de futurs staat het intussen 1-1 nadat ze 1-0 hebben voor gestaan.
68GeelGeel - Yassine Benali
67...Benali begaat een overtreding op een doorgebroken speler net buiten de 16, hij krijgt er geel voor. Intussen staat Berchem nog steeds met 10 na het uitvallen van Hairemans.
64...Bij Berchem komt Hairemans gekwetst naar de kant.
63DoelpuntDoelpunt (1-5) - Kevin Van Loock
62...Van Loock kan een snelle uitbraak afwerken, via Prince komt de bal in de 16, Van Loock zet van kort bij over de lijn.
61...Zorbo gaat alleen an de haal op het middenveld en verschijnt voor Hofmans, het lijkt een verloren situatie maar Hofmans kan in twee keer pakken.
59...Duffel blijft nu nadrukkelijker in de aanval, Kuffour gaat de 16 in en legt af voor Spreutels, zijn schot wordt afgeblokt op een bezoekend been.
58...Prince haalt de achterlijn en legt terug op Meyers, die probeert het met een stifter maar de bal gaat naast.
56...Dubbele applauswissel bij Berchem, Van de Velde en De Wilde verlaten het veld voor Nwokoro en Addo.
54...Berchem blijft druk zetten maar speelt de bal voornamelijk rond, op zoek naar een opening. Voorlopig houden ze het bij Duffel goed dicht maar het kost moeite.
49...Duffel kan geen aanval in elkaar boxen, wanneer de bezoekende 16 bereikt wordt sluit Berchem de rangen perfect en is er geen doorkomen aan.
48...0-5, Gregory Carrez... een snelle actie door het centrum..
48DoelpuntDoelpunt (0-5) - Gregory Carrez
47...Berchem gaat voort op zijn elan en zet de 0-4 op het bord na een mooie actie met verschillende tussenstationnetjes, Jawad kan de bal van dicht bij voorbij Hofmans duwen.
46...De spelers komen terug op het veld voor de tweede helft, kan Duffel nog een vuist maken tegen dit Berchem?
46...Bij Duffel komt Van Loock tussen de lijnen voor Van Praet.
46DoelpuntDoelpunt (0-4) - Jawad Absisan
45...Afgefloten, voorlopig allemaal gelukkige mensen hier met deze stand, Berchem kampioen en Duffel gered.
45...De futurs gaan rusten met een 0-0 tussenstand.
41...Geklungel achteraan bij Duffel, na recuperatie door Van den Brande worden Meyers en Vermeerberghen onmiddellijk onder druk gezet, Berchem komt in balbezit, er volgt een schot net binnen de 16, Hofmans gaat goed plat en pakt.
41GeelGeel - Jasper Vermeerbergen
40...Vermeerberghen houdt zijn tegenstander op na balverlies en krijgt geel.
36...Duffel blijft proberen weg te spelen van eigen doel maar het blijft toch zo moeilijk om in de zone van de waarheid te geraken.
35...toch nog goed nieuws voor KFCD, Grimbergen staat achter bij Cappellen (1-0)
33...Vrije trap voor Berchem, Hairemans trekt een streep recht op doel, mooi in de kruising binnen, Hofmans was kansloos....
33DoelpuntDoelpunt (0-3) - Dimitri Hairemans
29...Berchem helemaal aan het feest want Londerzeel is op voorsprong gekomen tegen Thes.
28...Intussen komt Nelson in het veld voor Dierickx
27...Berchem verdubbelt de stand, Mauro kopt een voorzet mooi binnen.
27DoelpuntDoelpunt (0-2) - Roy Mauro
22...Duffel kan bijna profiteren van een misverstand in de verdediging bij Berchem, de bal valt tussen verdediger en keeper, Kuffour kan er z'n voet nog tegen zetten maar de bal gaat ver naast.
20...Hofmans moet alles uit de kast halen op een schot van Hairemans, het leek een voorzet die afweek richting kruising, Hofmans met 1 hand er tussen.
16...Duffel kan goed uitverdedigen via Spreutels, de bal gaat naar de flank via Van Praet, de voorzet van Prince strandt op een Berchems been.
14...Duffel probeert op te schuiven en wint al meer duels, in de zone van de waarheid missen we nog scherpte.
12...Op vrije trap van Spreutels kan Kuffour binnen trappen, ook hij stond buitenspel.
10...Duffel ziet de netten weer trillen na een snelle Berchemse aanval, de goal wordt afgekeurd voor buitenspel. Duffel blijft het moeilijk hebben om over de middenlijn te geraken.
08...Berchem zet Duffel onder druk nu, een hoge voorzet geraakt moeilijk weg uiteindelijk kan Gloub ontzetten
07Own-goalOwn-goal (0-1) - Jasper Vermeerbergen
06...Duffel op achtervolgen aangewezen, na centraal balverlies kan Hofmans ontzetten, Zorbo knalt op doel, Vermeerbergen zit er nog met één voet tussen en doet de bal in doel verdwijnen.
05...Vrije trap van Berchem halverwege onze helft, de bal gaat rechtstreeks op doel waar Hofmans kan aanpakken.
04...Berchem start rustig en jaagt vooral op het middenveld op de bal. Dit resulteert in een eerste kansje, een afstandsschot waait richting doel en kan eenvoudig geplukt worden door Hofmans.
02...Duffel probeert een eerste aanval op te zetten, Dierickx recupereert op links en probeert Kuffour te lanceren, de verdediging had het doorzien en onderschept.
01...De wedstrijd werd op gang getrapt door Duffel.
...Het stadion aan de Rooienberg loopt goed vol voor de laatste thuismatch van KFCD. De supporters van Berchem zijn in grote getale aanwezig in het stadion om hun club mogelijk kampioen te zien spelen. Dat kampioenschap kunnen ze halen op voorwaarde dat Thes vandaag punten laat liggen in Londerzeel en Berchem zelf wint hier in Duffel. Duffel heeft ook nog de punten nodig na het verlies van vorige wedstrijd op Grimbergen. Een wedstrijd met veel inzet dus.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier