180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
Royal Cappellen Football Club - KFC Duffel
3 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 26 maart 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Dirk Schoenmaeckers (scheidsrechter) , Kristof Mollu (eerste assistent-scheidsrechter) , Mohamed Sbaghi (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 81 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Stef Van den Heuvel <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dirk Mathyssen Wissel min 89 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nick Van Asch <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Maxime Deckers Doelpunt Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Stef Van den Heuvel Doelpunt Min. 42 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Pieter Kempeneers Doelpunt Min. 12 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Seppe Kil
Wissel min 20 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Prince Asubonteng <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Temitope Samuel Nelson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Wout Kerckhofs Doelpunt Min. 67 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andreas Luckermans Geel Min. 85 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Duffel trapt nog af maar meer hoeft ook niet meer voor de ref. De tweede helft was een klein lichtpuntje voor Duffel, er kwamen terug wat combinaties op het veld. Als deze lijn de volgende weken kan worden doorgetrokken dan is er nog hoop.
91...Cappellen maakt het af op de counter, terwijl de hele Duffelse ploeg opschuift wordt er balverlies geleden door Martin, hierdoor ligt de linkerflank open. Twee man komt voor Hofmans, Marien en Nelson lopen zich nog de longen uit het lijf maar kunnen niet voorkomen dat Van den Heuvel de klus klaart.
90...Duffel versiert een hoekschop, de laatste kans? De bal valt voor doel, Van den Brande kan er net niet genoeg bij, Meyers probeert het met een retro maar die kans komt niet bij doel, Van den Brande probeert nog maar staat buitenspel.
89DoelpuntDoelpunt (3-1) - Stef Van den Heuvel
87...Duffel jaagt nu nadrukkelijk op de gelijkmaker.
86...Van den Brande krijgt geel na een tackle, hij ging er iets te hard in met de voet vooruit.
85GeelGeel - Lars Van Den Brande
84...Spreutels gaat achter een diepe bal van Martin, de verdediger gaat er onderdoor en op de achterlijn kan Spreutels terugleggen, er is spijtig genoeg niemand gevolgd.
82...Luckermans kopt een voorzet van Meyers onbegrijpelijk naast doel, hier zaten we er weer dicht bij.
81...Bij Cappellen wordt de spits gewisseld, Mathyssen verlaat het veld voor Van den Heuvel.
78...Via Luckermans schuiven we naar voor, hij brengt voor doel, Spreutels kopt maar wordt afgeblokt, de rebound valt via Prince voor de voet van Meyers die ver over knalt.
77...Cappellen komt over rechts, een voorzet wordt ter hoogte van het penaltypunt op doel gekopt richting kruising, gelukkig gaat hij er net naast.
75...Het spelbeeld kantelt in het voordeel van Duffel, er worden meer duels gewonnen op het middenveld, hierdoor komen we ook meer op de helft van de thuisploeg. Het blijft wel opletten voor de tegenprikken.
71...Martin gaat diep door op links en zet voor, Spreutels knalt op doel, de keeper redt spectaculair, dit was een grote kans.
70...Nelson is inderdaad ingekomen voor Kerkchofs.
69...Kerckhofs blijft gekwetst liggen na een duel, Nelson maakt zich klaar o in te vallen, vermoedelijk in de plaats van Kerckhofs.
67...De wissel van Duffel rendeert, Meyers haalt de achterlijn en zet voor, de inlopende Luckermans tikt de bal in het hoekje en scoort.
67DoelpuntDoelpunt (2-1) - Andreas Luckermans
63...Luckermans komt in het veld voor Rijmenants.
62...Cappellen komt gevaarlijk opzetten in onze 16, Marien had het goed doorzien en recupereert de bal.
59...Bij Cappellen blijft Mathysen gekwetst liggen na een duel, na verzorging kan hij verder.
56...Schot uit de tweede lijn, de bal gaat net over. Hofmans heeft er goed zicht op en laat de bal gaan.
55...De Duffelse verdedigers moeten stevig aan de bak, aanvallend wordt er niks gebracht.
53...Luckermans warmt zich op. Cappellen combineert zich mooi naar voren, met een hakje achter het steunbeen wordt een speler alleen richting Hofmans gestuurd, hij knalt de bal hard over.
52...Meyers lijdt balverlies op het middenveld waardoor de weg naar doel open ligt, de aanvallers van Cappellen verkwanselen de kans door een slechte pass, hier komen we goed weg.
48...Duffel voetbalt zich naar voor via Spreutels, Gloub kan de afvallende bal van uit de tweede lijn op doel knallen, de bal gaat ver over.
47...Martin gaat de lijn af aan de rechterzijde, zijn voorzet belandt op het lichaam van een verdediger.
46...Bij Duffel starten dezelfde 11 aan de tweede helft.
45...We rusten bij een 2-0 achterstand, een onderhoudende wedstrijd waarbij de kansen kantelden, de thuisploeg deed er veel meer me en staat ook terecht op een 2-0 voorsprong. Bij Duffel is er al meer druk naar voren maar de kansen die vallen zijn nog niet scherp genoeg om tot scoren te komen.
42DoelpuntDoelpunt (2-0) - Pieter Kempeneers
41...Cappellen verdubbelt de voorsprong, na uitverdedigen bij Duffel valt de bal voor de voet van Kempeneers, die knalt hard in de hoek, Hofmans is kansloos.
38...Spreutels gaat achter een bal die over de verdediging werd gegeven, twee verdedigers nemen hem in de tang, hij haalt er een hoekschop uit. Op deze hoekschop komt Van den Brande goed ingelopen, zijn kopbal gaat maar net over.
37...Cappellen met een lang uitgesponnen aanval, de bal passeert een paar keer de kooi van Hofmans, uiteindelijk volgt een schot uit de tweede lijn dat ver over en naast gaat.
35...Hofmans tikt een bal weg onder de deklat, een hoekschop die rechtstreeks op doel werd gegeven.
34...Kempeneers kan van in de 16 op doel knallen, een verraderlijke bal die Hofmans verkeerd inschat, de bal hobbelt weg, gelukkig aan de juiste kant van de paal.
33...Via Rijmenants komt er een voorzet maar de bal is te scherp voor doel, de keeper zit er eerder op dan Spreutels.
32...Veel geharrewar voor de Duffelse 16, Van den Brande wordt hard aangetrapt bij het uitverdedigen, er volgt een vrije trap.
26...Hofmans moet alle zeilen bijzetten op een schot van op de rand van de 16, hij kan de bal met 1 hand uit de kruising ranselen.
24...Martin haalt nog een keer de achterlijn, zijn lage voorzet strandt op de voeten van een verdediger die de bal bijna met de hand beroerd, al bij al kan er gemakkelijk ontzet worden.
22...Van den Brande rukt hoog mee op, hij speelt in op Martin, deze maakt meters en brengt de bal voor doel, Spreutels kan er net niet bij. Dit was een mooie kans.
20...Spreutels kan een vrije trap tegen de touwen werken maar de vlag gaat de hoogte in.
19...Van den Buijs komt naar de kant, blijkbaar steekt de blessure van vorige week terug de kop op, Prince komt in zijn plaats.
17...Bij Duffel warmt Prince zich op, hij lijkt zich ook klaar te maken om in te vallen.
15...Cappellen komt weer voor Hofmans, een schot van binnen de 16 wordt knap gepareerd met een kattensprong, de aanvaller stond blijkbaar ook buitenspel want de vlag gaat de hoogte in.
13...Duffel vergeet even te voetballen, de bal wordt achteraan opgevangen maar verder dan wild wegtrappen komen we momenteel niet.
12...Duffel probeert Spreutels aan te spelen achter de verdediging, hij wordt niet bereikt, aan de overkant kan de tegenaanval succesvol afgewerkt worden, Robbe Kil kopt een voorzet van zijn broer binnen koppen.
12DoelpuntDoelpunt (1-0) - Seppe Kil
10...De thuisploeg komt naar voren na een vrije trap op het middenveld, aan de tweede paal wordt de bal ver over getrapt, het stadion uit.
07...De thuisploeg combineert zich naar voor, er volgt een lage voorzet die door Van den Brande kan ontzet worden in hoekschop.
05...Kerckhofs probeert Martin het straatje in te sturen, Martin was net te vroeg weg waardoor de vlag de hoogte in gaat.
04...Het balbezit blijft is overwegend voor Duffel, tot aan de 16 mogen ze combineren, dan sluiten de verdedigende rangen zich goed.
03...Duffel probeert het speelveld klein te houden, de verdedigende linie schuift goed mee met de middenvelders.
02...Afstandsschotje van Cappellen van net buiten de 16, Hofmans heeft er weinig moeite mee.
01...De thuisploeg komt een eerste keer de neus aan het venster steken, een voorzet van op links waait aan de tweede paal voorbij, Duffel kantelt via Martin, hij kan er een hoekschop uit halen.
...Het Duffelse legioen strijkt neer over Duffel. Bij Duffel komt Meyers terug in de ploeg, Prince start op de bank. Benali is gekwetst, hierdoor start Kerckhofs op de rechtsachter. Op de bank starten Nelson, Prince en Dierickx.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier