180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
Tempo Overijse - KFC Duffel
2 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 18 maart 2017
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Maarten De Geyter (scheidsrechter) , Mathias Carrein (eerste assistent-scheidsrechter) , Stijn Mertens (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Maurice Weynants <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Issam Fariat Wissel min 77 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Janssens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dieter Charlier Wissel min 86 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roland Loenders <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Anthony Benazzi Doelpunt Min. 83 ::<br />Kevin Janssens Doelpunt Min. 18 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Anthony Benazzi Geel Min. 80 ::<br />Dimitri Delorge Geel Min. 67 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dieter Charlier
Wissel min 10 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Prince Asubonteng <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys Wissel min 69 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Van Loock <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Andreas Luckermans Geel Min. 73 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 21 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Prince Asubonteng

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...De wedstrijd wordt afgefloten. De meest doeltreffende ploeg houdt de punten thuis. Duffel heeft de rug al meer gerecht tov de vorige weken. Er is nog wel werk aan de winkel om het systeem te laten renderen. Hoe hard de ploeg ook knokt, het resulteert in te weinig concreet gevaar.
90...Intussen zit de reglementaire speeltijd er op, beide ploegen slepen zich naar het einde van de wedstrijd.
88...Marien kan op links diep doorgaan, de hele ploeg schuift op maar de voorzet van Marien gaat hoog over doel buiten.
86...Van den Brande rukt mee op en gaat de duels over de middenlijn aan, veel levert het spijtig genoeg niet op, de bal gaat over de lijn en de thuisploeg heeft terug balbezit. De thuisploeg maakt uiteraard geen tempo meer.
85...laatste wissel bij de thuisploeg.
83DoelpuntDoelpunt (2-0) - Kevin Janssens
82...Onze verdediging wordt weer heel simpel opgerold, de bal komt uiteindelijk voor de voet van Jansssens die de bal doet binnen hobbelen naast een kansloze Hofmans.
80...Overijse kan doorgaan op links, Van den Brande loopt zich de longen uit het lijf om de voorzet te voorkomen, de voorzet komt er toch maar waait voorbij doel, ook de rebound kan worden opgevangen.
80GeelGeel - Dimitri Delorge
79...Van den Brande moet met veel risico het duel aan gaan in de 16 nadat de bal voor de voet van een vrijstaande speler valt, de bal wordt gekeerd en op het middenveld wordt van Loock foutief gestopt, het levert een gele kaart op voor de thuisspeler.
76...De thuisploeg voetbalt toch heel gemakkelijk, ze vangen vrij hoog op en worden nauwelijks onder druk gezet. Duffel blijft hopen op die ene fase waarbij één van de snelle aanvallers kan worden afgezonderd voor doel. Een combinatie naar voor blijft een grote moeilijkheid.
73GeelGeel - Yannick Rijmenants
71...Rijmenants krijgt geel na een te driest tackle.
70...Ook de thuisploeg isselt een eerst keer, Weynants komt in voor Fariat.
69...Duffel gaat wisselen, Luckermans verlaat het veld voor Van Loock.
67...Van den Brande gaat ver door op het middenveld en wordt van de sokken gelopen, de tegenstander staat ook in het gele boekje.
67GeelGeel - Dieter Charlier
65...Een hoekschop van de thuisploeg wordt van dichtbij over getrapt.
64...Hofmans redt de meubelen, een knal van in de buurt van het penaltypunt kan onze keeper knap pareren, dit was nodig want een dubbele voorsprong kan dit Duffel waarschijnlijk niet meer ophalen.
62...De Duffelse combinaties blijven toch stroef verlopen, nu komt een crosspass richting Luckermans niet aan, achteraan vangt men goed op maar de afspeelpunten blijven moeilijk te vinden.
60...Het spel ligt stil voor verzorging van twee thuisspelers. Na verzorging kan iedereen weer verder.
59...Duffel brengt de bal richting 16 met een vrije trap, Spreutels zit ingesloten tussen twee spelers en moet de bal aan de doelman laten.
58...We waren even van het verslag verdwenen wegens batterijproblemen met de laptop. In tussentijd is het een intens spel gebleven op de grasmat waarbij vooral de thuisploeg in de aanval was.
53...De vrije trap blijft in de muur hangen.
51...Gevaarlijk standje voor doel bij Duffel, een laag ingespeelde bal wordt door Van den Brande uit de 16 getrapt. Duffel moet nu een vrije trap toestaan centraal voor doel, op de rand van het halve maantje.
50...Rijmenants gaat door op links, hij brengt de bal voor doel maar deze zeilt aan de tweede paal buiten.
46...We starten de tweede helft met dezelfde spelers als op het einde van de eerste helft.
45...De eerste helft zit er op, Duffel toont veel meer karakter dan de vorige matchen alleen blijft het zoeken naar automatismen, er zit veel afval op het spel. Na een verschroeiend openingskwartier leek Duffel het evenwicht te herstellen, net op dat ogenblik valt een dom tegendoelpunt. Het einde van de eerste helft zag er al stukken beter uit, hopelijk wordt die lijn doorgetrokken in de tweede helft. Van den Buys zit intussen in de tribune en blijkt een verrekking te hebben opgelopen.
44...Na balverlies van Rijmenants volgt een snelle tegenprik, de bal kan in de 16 afgeblokt worden in hoekschop.
43...Luckermans speelt Spreutels aan in de 16, hij kan naar doel gaan, zijn schot gaat net naast de paal buiten.
42...Duffel kan opbouwen tot aan de 16, de voorzet van Rijmenants wordt geplukt door de keeper.
41...Spreutels gaat door op rechts en steekt het halve veld over, hij zet voor maar de bal gaat in hoekschop via een teruggekeerde verdediger. Voor doel stond Luckermans klaar.
40...Overijse met een bescheiden kans, schot van buiten de 16, Hofmans raapt op.
37...Overijse kan na Duffels balverlies uitbreken, bij de laatste pass gaat de vlag terecht de hoogte in.
34...Luckermans verrovert een bal op het middenveld, hij laat aan Prince die een voorzet aflevert, een verdediger zit er sneller op dan Spreutels.
32...Snelle actie van de thuisploeg, Van den Brande vangt een doorgebroken man met veel risico op, de bal hobbelt naast het doel buiten.
30...Na slecht inspelen van Van den Brande komt de thuisploeg gevaarlijk opzetten, Benali is gelukkig tijdig terug om het schot af te blokken. Het blijft voor onze achterste linies toch zo moeilijk om afspeelpunten te vinden.
29...Overijse kan na een vrije trap combineren, de bal gaat vlot van voet tot voet, de beslissende trap blijft uit omdat Vermeerbergen er goed tussen zit.
28...Duffel begint nu de meerderheid van de duels te winnen en dat resulteert stilaan in meer druk. Echt uitgespeelde kansen hebben we echter nog niet kunnen creëren.
27...Rijmenants gaat diep door op links, er volgt een voorzet op Spreutels, hij kan koppen maar de bal wijkt af en gaat in hoekschop.
25...Prince vertrekt op het middenveld na inspelen van Vermeerbergen, hij wordt foutief gestopt. De vrije trap levert wat druk in de buurt van de 16 op maar een kans kan je het moeilijk noemen.
24...Prince wint een duel op het middenveld en kan Gloub de diepte insturen op rechts, hij levert iets af dat het midden houdt tussen een voorzet en een schot, de bal waait uiteindelijk aan de tweede paal buiten.
23...Duffel kan een keer snel tegenprikken, Rijmenants met een verre crosspass op Martin, hij zet voor maar de bal komt op het lichaam van een verdediger, we houden er een hoekschop aan over.
22...Duffel is helemaal van slag en krijgt geen combinatie meer bij elkaar gespeeld, nu moet Hofmans een inworp toestaan na een slechte terugspeelbal.
21GeelGeel - Prince Asubonteng
20...Prince staat geel geboekt nadat hij aan een doorgebroken speler gaat hangen na een verloren duel.
19...Spreutels duikt op aan de tweede paal bij een vrije trap van Martin, hij kan er de voet tegen zetten maar de bal gaat over.
18DoelpuntDoelpunt (1-0) - Anthony Benazzi
17...De thuisploeg kan toch doorzetten, een bal schuift voorlangs de kooi van Hofmans, aan de tweede paal wordt er ontzet maar recht in de voet van een tegenstander die simpel kan binnen leggen.
16...Overijse komt nog een keer opzetten maar ze betalen al de tol voor het verschroeiende aanvangstempo, er moet van ver aangelegd worden, de bal gaat hoog over.
15...Duffel krijgt meer greep op de match alleen moet het tempo nog de hoogte in.
13...Duffel kan voor het eerst de bal echt laten rond gaan, het blijft echter moeilijk om de opening te forceren.
12...Overijse zet duidelijk het meeste druk naar voren, nu moet Benali een tackle aan gaan in de 16, de bal gaat over de zijlijn.
09...Intussen staat Van den Buijs geblesseerd aan de kant, Prince maakt zich klaar om in te vallen. We spelen even zonder centrale middenvelder.
08...Hofmans moet stevig aan de bak nadat Overijse er weer te gemakkelijk door komt, hij redt met de vuisten, de daaropvolgende hoekschop moet door Martin van de lijn weggekopt worden. Het wordt tijd om het tij te keren.
06...Eerste kans voor Overijse, na een combinatie met twee dubbelpasses wordt de bal laag voorgezet, Vermeerbergen zet in hoekschop. De hoekschop wordt aan de tweede paal op doel getrapt, de bal gaat net naast.
04...Van den Brande brengt Hofmans bijna in de problemen, hij speelt te hard terug, onze goalie kan over de lijn zetten met de voet.
03...Duffel combineert zich een eerste keer naar voren, via Benali en Spreutels komt de bal bij Martin, met het nodige trekwerk wordt hij naar buiten gedreven, hij haalt er een hoekschop uit.
...Beide ploegen betreden het veld, de zware regenval is voorlopig gestopt.
...Onze tegenstander van vandaag heeft er ook een zwakkere reeks opzitten, ze haalden slechts 6 op 15.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier