180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - KFC Zwarte Leeuw
0 4

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 12 maart 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Tom Lamberigts (scheidsrechter) , Altan Cayir (eerste assistent-scheidsrechter) , Martijn Tiesters (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Temitope Samuel Nelson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Andreas Luckermans Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Prince Asubonteng <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys
Wissel min 72 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Caine Vos <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Lauryssen Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Geraldo Alberto Antonio <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yens Peeters Wissel min 87 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ben Dijkmans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Tim Hofstede Doelpunt Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Caine Vos Doelpunt Min. 64 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van Huffel Doelpunt Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4160_b_1412200607.jpg' height='40' width='40' /><br />Tivi Huygen Doelpunt Min. 35 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Bart Cornelissen Geel Min. 45 ::<br />Jelle Adriaensen

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...Spreutels zet de keeper onder druk, deze begaat een fout en legt Spreutels gaat neer, de bal gaat op de stip. Deze keer laat Spreutels de kans aan Van den Brande, deze trapt de bal ver over.....Hierop fluit de ref de wedstrijd af. De Duffelse spelers druipen af, er is duidelijk werk aan de winkel op het trainingsveld.
87...Prince heeft de eerredder aan de voet nadat hij wordt aangespeeld in de 16, hij is te verwonderd dat hij de bal krijgt en kan niet afwerken.
84...Het spelbeeld verwatert een beetje, kansen worden niet meer gecreëerd.
76...Spreutels zet Martin op weg in de 16, hij knalt hard op doel, de bal hobbelt net voorbij de tweede paal buiten.
75...Zwarte Leeuw doet onze verdediging constant blozen, nu schiet de bal door tot in de 16, een slechte controle behoedt ons van een grotere achterstand.
75DoelpuntDoelpunt (0-4) - Caine Vos
74...Caine Vos, net ingevallen krijgt op rechts veel ruimte en schiet overhoeks binnen.
70...Hofmans moet tussenkomen op een schot van aan de rand van de 16, met één hand duwt hij de bal in hoekschop.
67...Duffel valt aan met de moed der wanhoop, Martin komt in schietpositie, zijn schot wijkt af en gaat in hoekschop. De hoekschop valt voor de voet van Gloub die de bal niet voorbij de keeper kan werken.
65...Boeken toe voor Duffel, Huygen combineert te vlot door de 16 en maakt het af...
64...Duffel met een snelle actie, Spreutels gaat de 16 in en knalt op doel, zijn schot spat uiteen op de deklat.
64DoelpuntDoelpunt (0-3) - Nick Van Huffel
63...Duffel met een snelle actie, Spreutels gaat de 16 in en knalt op doel, zijn schot spat uiteen op de deklat.
62DoelpuntDoelpunt (0-2) - Tivi Huygen
61...Na een vrije trap blijft de bal te veel voor ons doel hangen, Tivi Huygen zet de bal tussen twee verdedigers over de lijn, Hofmans ziet de bal te laat komen en kan er niet meer bij.
59...Beide ploegen bekampen de wedstrijd momenteel op het middenveld, in de aanvallende compartimenten wordt er weinig gevaar gecreëerd.
56...Bij het uitverdedigen uit onze 16 wordt een bezoekende aanvaller onderuit gehaald, de ref gebaart onmiddellijk dat er van een overtreding geen sprake is, hier komen we goed weg.
54...Zwarte Leeuw breekt snel uit via Cornelissen, Van den Brande zet hem onder druk en door een oneffenheid in het terrein maakt de bal een sprongetje waardoor de bal van de voet springt bij de aanvaller, de bal hobbelt buiten.
52...Martin komt na balverlies bij Zwarte Leeuw in een goede positie voor doel, de bal springt te ver van de voet, kans verkeken....
48...Duffel voetbalt een kans bij elkaar, Prince brengt de bal voor doel, Spreutels kan koppen maar kan er niet genoeg kracht op zetten.
46...De Duffelse staf grijpt in, Luckermans en Van den Buijs worden vervangen door Nelson en Prince.
45GeelGeel - Jelle Adriaensen
44...Spreutels knalt de penalty op de paal.... de ref fluit de rust.
43...Spreutels wordt afgezonderd voor doel en van de sokken gelopen, de ref twijfelt even en geeft geel en een penalty.
42...Zwarte Leeuw tikt onze verdediging helemaal gek, Cornelissen kan vrijstaand op doel schieten van aan het penaltypunt, hij mist (gelukkig) de open kans onbegrijpelijk.
41...Zwarte Leeuw laat de bal goed rond gaan, Duffel loopt zich te pletter.
36...Weer kan de bezoekende aanval heel vlot door het centrum combineren, Marien zit er goed tussen en kan ontzetten.
35DoelpuntDoelpunt (0-1) - Bart Cornelissen
34...Zwarte Leeuw kantelt onmiddellijk, na enkele duels op het middenveld waarbij de ref telkens balvoordeel gaf komt Cornellissen alleen in de 16, Hofmans gaat in de voet maar wordt omspeelt, de bal gaat tegen de netten.
33...Diepe bal op Martin, hij pakt mooi aan maar moet te ver uitwijken, hij perst er nog een voorzet uit maar die wordt opgevangen.
31...Duffel bouwt nog een aanval in elkaar, de bal komt via verschillende stationnetje bij Van den Buys, zijn schot van buiten de 16 gaat naast. In het duel is Luckermans blijven liggen maar hij kan verder.
27...Duffel met een snelle uitbraak via Benali, hij kan de bal inspelen op Martin, diens voorzet wordt gekeerd. De voorzetten van Martin komen meestal over de grond, hier heeft de verdediging al bij al weinig moeite mee.
25...Het Duffelse gevaar komt meestal van over de flanken, nu kan Martin door gaan op rechts, zijn voorzet wordt in hoekschop verwerkt.
24...Zwarte Leeuw komt nog een keer naar voren, Van den Brande drijft de aanvaller naar buiten, er komt een schot maar dat gaat ver naast.
20...Hofmans houdt ons recht, Zwarte Leeuw mag er weer te gemakkelijk door komen, een man komt in de 16 oog in oog met Hofmans die op sublieme wijze zijn netten schoon houdt.
19...Bij Duffel geven we heel veel ruimte aan de tegenstander die voor onze kooi mag blijven combineren, gelukkig kan er opgevangen worden en terug gebouwd worden. Het lijkt toch veiliger om verder van ons doel te voetballen.
16...Tweede grote kans voor Duffel, deze keer over links Rijmenants zet voor, Spreutels kan vrij koppen, de bal botst op de grond en wordt gepakt door de keeper.
15...Eerste echte kans voor Duffel, Gloub zet zicht door op rechts en gooit voor doel, Spreutels stond net te ver naar achter om er kracht op te zetten, de keeper pakt.
14...Gevaarlijke bal van Zwarte Leeuw, Hofmans moet tot op de rand van zijn 16 komen om op te rapen.
13...Weer wordt er balverlies geleden na slecht inspelen, Van den Brande heeft het door en kan op tijd ontzetten.
12...Lange bal op Spreutels, de verdediging keert, Martin recupereert en zet laag voor, ook hier kan de verdediging opruimen.
10...Aan de overzijde is een dieptepas op Martin net te diep, de keeper zit eerst op de bal.
09...Tegenstoot van de bezoekers, na wat middenveldspel komt Peeters in schietpositie net buiten de 16, zijn schot gaat ver naast.
08...Spreutels knokt zich voorbij zijn man en speelt daarna nog een man uit, hij opent mooi voor Van den Buys in de 16, deze gaat neer in het duel maar de ref ziet er geen fout in.
06...Duffel komt over links via Luckermans, de laatste bal is niet goed genoeg om de defensie te verontrusten.
04...De bezoekers starten verschroeiend, nu komen ze over rechts, de voorzet wordt er door Van den Brande uit gehaald en weggewerkt.
03...Hofmans moet zich al onderscheiden na slecht inspelen op het middenveld, er worden meters gemaakt en er volgt een schot van net uit de 16, Hofmans redt met een knappe zweefduik.
02...De bezoekers tekenden voor het eerste gevaar, Peeters haalt de achterlijn en kan voorzetten, Van den Buys en Vermeerberghen keren. Rijmenants wordt daarop diep gestuurd met een crosspass, hij verliest het duel op de achterlijn.
01...Duffel trapt de wedstrijd op gang.
...Beide ploegen warmen op onder een stralend voorjaarszonnetje. Hopelijk inspireert het onze spelers om een sportieve revanche op de mat te leggen na de toch wel zwakke prestatie op Londerzeel. Bij Duffel komt Luckermans aan de aftrap, Meyers is licht gekwetst en zit niet in de selectie. Ook Prince start op de bank. Bij onze tegenstander staat er een op papier aanvallend ingestelde ploeg op het veld, met 3 ex-Duffel spelers in de basis. Yens Peeters in de aanval, Senne Vanderheyden en woelwater Tivi Huygen op het middenveld.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier