180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
K Londerzeel SK - KFC Duffel
5 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 05 maart 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Simon Verstraeten (scheidsrechter) , Tim De Keyzer (eerste assistent-scheidsrechter) , Joni Schwaenen (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

  Tijdlijn

  Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Alec Luyckx <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Sami Lkoutbi Wissel min 79 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ben De Boeck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jules Vits Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ilias Cloetens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kenneth Stoclet Doelpunt Min. 81 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4138_b_1412200690.jpg' height='40' width='40' /><br />Jorn Rijmenams Doelpunt Min. 78 ::<br />Jules Vits Doelpunt Min. 39 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sander Van Eyk Doelpunt Min. 17 ::<br />Jules Vits Doelpunt Min. 6 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sami Lkoutbi
  Geel Min. 51 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4206_b_1412200362.jpg' height='40' width='40' /><br />Morad Gloub

  Gebeurtenissen

  Tijd Gebeurtenissen
  90...De scherpste kans van de wedstrijd voor Duffel komt er via Marien die diep door gaat en van kort bij op doel trapt, de keeper verzekert zijn clean sheet. De bal wordt nog uitgetrapt maar dan vindt de ref dat de wedstrijd lang genoeg geduurd heeft.
  87...Kansje voor Duffel via Spreutels, via heel wat tussen stationnetjes kwam de bal op de rand van de 16 voor de voet van Spreutels, zijn schot was te zwak om de keeper te verontrusten.
  83...Onze vorige ontmoeting met deze ref eindigde ook op 5-0 voor de thuisploeg, alleen was Duffel toen de thuisploeg en Wijgmaal de bezoekers.
  81DoelpuntDoelpunt (5-0) - Jorn Rijmenams
  80...5-0, een snelle tegenprik over rechts wordt centraal voor doel eenvoudig afgewerkt door ex-Duffel speler Jorn Rijmenants....
  78...Ook in Londerzeel kennen ze het "vallend blad", van net buiten de middencircel wordt de bal richting doel getrapt, de bal valt mooi in doel van Hofmans, net onder de lat... 4-0
  78DoelpuntDoelpunt (4-0) - Jules Vits
  77...Spreutels probeert nog eens diep te gaan maar het blijft heel moelijk om de verdedigende linie van Londerzeel te ontwrichten.
  73...Duffel probeert een aanval op te zetten, Prince krijgt de bal in de voet in de 16 maar heeft te veel tijd nodig in het duel en verspeelt de bal.
  68...Londerzeel weer met een snelle prik, de bal wordt van op rechts voor doel gebracht maar schuift aan alles en iedereen voorbij.
  67...Duffel prikt snel tegen, Van den Buijs kan op doel koppen maar de keeper zit er goed tussen.
  66...Londerzeel prikt nog een keer tegen, de bal valt in de 16 voor de voet van een vrijstaande speler, hij mikt richting kruising, de bal passeert de kruising gelukkig langs de buitenkant van het doel.
  62...Duffel komt nu toch nadrukkelijker voor het doel van Londerzeel , Van den Buys zet laag voor maar de bal schuift aan alles en iedereen voorbij.
  58...Duffel speelt het uit over rechts, Benali kan voorzetten maar zijn voorzet bereikt Spreutels of Martin niet.
  57...Strakke voorzet van Londerzeel over rechts, de bal valt in de voet van Benali, die moet zijn controle corrigeren om de bal niet in de voet van de tegenstander te leggen.
  51GeelGeel - Morad Gloub
  50...Londerzeel blijft loeren op de counter, na een vrije trap van Duffel net buiten de 16 proberen ze snel tegen te prikken, Benali is er als eerste bij en kan terugleggen op Hofmans die de bal ver weg trapt.
  50...Londerzeel trapt een vrije trap van aan de zijlijn, de bal valt kort voor doel en wordt hard ingekopt, via de onderkant van de deklat komt de bal terug in het speelveld.
  48...Verraderlijke doorsteekpass door het centrum, Van den Brande met twee aanvallers in de rug schermt af, Hofmans komt uit en werkt weg met de vuisten.
  47...Londerzeel met een eerste scherpe actie, de bal wordt door Vermeerberghen in hoekschop gekopt.
  46...De spelers betreden terug het terrein, bij Duffel staan dezelfde 11 tussen de lijnen.
  45...Rusten geblazen bij een 3-0 achterstand, in de tweede helft zal er uit een heel ander vaatje moeten getapt worden. (nog even meegeven dat we de doelpunten op de spits van Londerzeel hebben gezet, we kunnen vanuit onze positie niet zien wie er scoorde, correctie volgt later).
  42...Duffel probeert het veelal met lange ballen of hoge voorzetten, die brengen echter weinig op, bij Londerzeel staan er achteraan 4 grote jongens dia alles wegwerken.
  40...Londerzeel is duidelijk de productiefste ploeg, uit een 5-tal kansen scoren ze 3 keer, Duffel zet veel druk naar voor maar komt zelden tot echt uitgespeelde kansen.
  39DoelpuntDoelpunt (3-0) - Sander Van Eyk
  38...Londerzeel snijdt er vlotjes door achteraan, de bal wordt van aan de zijlijn voor doel gegooid, aan de tweede paal wordt de bal (te) gemakkelijk binnen gekopt.
  35...Vrije trap voor Duffel centraal voor doel nadat Prince was neergehaald, Martin trapt de bal ver over de muur maar ook over doel.
  33...Duffel legt een mooie combinatie op de mat, Rijmenants zet 3 man in de wind en bereikt met een crosspass Benali die direct onder druk wordt gezet, hij haalt er een hoekschop uit. Onmiddellijk een tegenprik van Londerzeel, Hofmans moet alles uit de kast halen om het afstandsschot uit zijn doelvlak te houden.
  31...Duffel met een aanval over verschillende stations, Prince speelt naar buiten waar Rijmenants probeert voor te zetten, de bal valt aan de tweede paal maar de aanstormende Martin kan er net niet bij.
  29...Martin wordt met een snelle actie in de 16 gestuurd, hij staat oog in oog met de keeper, deze laatste trekt aan het langste eind en keert in hoekschop. De hoekschop valt voor de voet van Van den Brande maar die kraakt zijn schot, de bal hobbelt naast doel buiten....
  27...Spreutels probeert de 16 in te gaan en wordt gestopt, hij gaat spectaculair neer maar de ref ziet er geen fout in.
  25...intussen staat Martin terug tussen de lijnen.
  23...Martin wordt hard aangetikt als hij vertrekt, de scheidsrechter ziet er geen fout in, verzorging blijkt nodig te zijn.
  22...Londerzeel begint nu het commando in handen te nemen, ze duwen onze verdediging terug op de eigen helft, een schot van net buiten de 16 gaat net over.
  20...Schot van Londerzeel uit de tweede lijn na weerom zo'n snelle omschakeling, Hofmans redt in hoekschop.
  19...Spreutels gaat in duel tegen de zijlijn, de bal komt tegen de hand van de tegenstander, vrije trap net naast de 16. Martin zet voor doel maar een Londerzeels hoofd is er als eerste bij.
  17...Martin met een knappe inspanning, de bal valt voor doel, Van den Buys kan net niet aanleggen, Londerzeel countert snel en de doorgebroken man scoort via de paal. 2-0 en dat is momenteel tegen het spelbeeld in...
  17DoelpuntDoelpunt (2-0) - Jules Vits
  16...Duffel speelt nu merkelijk hoger dan in de aanvangsfase, het zoekt dikwijls naar de lange bal waarop Spreutels kan inlopen, alleen schieten die meestal te ver door.
  13...Martin kan vertrekken op rechts, hij legt af voor doel maar te dicht bij doel om Spreutels te bereiken.
  10...Duffel probeert er voetballend uit te komen maar we worden telkens snel onder druk gezet. Nu forceert Martin een vrije trap op zo'n 25 meter van het doel. Mariën trapt rechtstreeks, de keeper werkt weg met de vuisten.
  07...Duffel probeert de scheve situatie recht te zetten en trekt naar voor, een voorzet van Marien wordt over de zijlijn gekeerd.
  06...De eerste kans van Londerzeel gaat onmiddellijk binnen, een vrije trap van net buiten de 16 valt aan de verste paal binnen. Vanuit ons standpunt niet te zien of er nog iemand bij de bal is geweest.
  06DoelpuntDoelpunt (1-0) - Sami Lkoutbi
  04...Duffel tekent voor de eerste grote kans, de bal wordt weer diep gezonden richting Spreutels, een verdediger zit er nog met het hoofd bij maar de bal valt binnen de 16, Spreutels kan nog aanleggen maar de keeper verkleint de hoek goed en duwt in hoekschop.
  02...Duffel probeert een eerste keer te prikken, Rijmenants ziet Spreutels vertrekken en probeert mee te geven, de bal glijdt door op het natte gras en komt bij de doelman.
  01...Londerzeel trekt als eerste in de aanval, Duffel vangt vlot op.
  ...De wedstrijd werd op gang getrapt, in de striemende regen.

  Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
  Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

  Webshop KFCD

  logo Webshop

  vriendsch. + crocky cup


  Nog geen matches gepland

  Spotlicht A-kern (comp)

  VORIGE WEDSTRIJDEN
  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  K Diegem Sport
  K Diegem Sport
  -:- Vooraf

  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
  RC Hades Kiewit Hasselt
  RC Hades Kiewit Hasselt
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  1:1 Verslag

  VOLGENDE WEDSTRIJDEN
  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  KVV Vosselaar
  KVV Vosselaar
  -:- Vooraf

  Voetballen bij KFCD

  Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

  Klassement

  # Team W PTN
  11 Wijgmaal 6 7
  12 KFC Duffel 6 7
  13 Berchem 6 5

  Ombudsdienst

  Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

  Weekoverzicht

  Kalender

  Nieuwsbrief

   
   

  Zoeken


   
  • Crelan
  • Panache

   

  destip

   
  logo gemeente

  Spotlicht KFCD B

  VOLGENDE WEDSTRIJDEN
  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
  KFC Katelijne
  KFC Katelijne
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  -:- Vooraf

  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  KSK Wavria
  KSK Wavria
  -:- Vooraf

  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
  K. BO BEERZEL FC
  K. BO BEERZEL FC
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  -:- Vooraf

  Klassement KFCD B

  # Team W PTN
  1 SK Peulis 8 21
  2 K. BO BEERZEL FC 8 19
  3 RB Elzestraat 8 18
   
  BMWPatrickSmets DirkDyck

   

  brasserie de polder

  raveschot
  hv kort1 RTV
  JPEG Xior logo vde
  procondiLogo  

  Word scheidsrechter

  Aanduidingen

  Trainingsschema

  trainingsschema   '

  Log-in formulier