180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
K Olympia SC Wijgmaal - KFC Duffel
1 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 22 januari 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Yves Verslycken (scheidsrechter) , Lennert Jans (eerste assistent-scheidsrechter) , Robby Celis (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 82 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nils Goedeweeck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gertjan Fannes Wissel min 87 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Rocky Peeters <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Alfredo Marcos Da Silva Junior Wissel min 90 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Joren Nijs <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />William Acke Doelpunt Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Alfredo Marcos Da Silva Junior
Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Christopher Meyers <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Geel Min. 85 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Martin

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Afgefloten, Wijgmaal wint met één goede vrije trap de wedstrijd. Over de hele wedstrijd gezien was de thuisploeg net dat tikkeltje gretiger waardoor de winst te rechtvaardigen valt. EEn mooie wedstrijd was het zeker niet omdat beide teams te weinig inspiratie toonden.
92...Luckermans zet Marien met een mooi hakje op weg thv de middenlijn, Marien glijdt spijtig genoeg weg op het kunstgras van Wijgmaal.
91...Vrije trap Marien, centraal voor doel van op zo'n 30m, de bal gaat een metertje over.
90...Duffel blijft naar voren drukken, nu komt Martin in positie maar de Wijgmaalse verdediging sluit de rangen goed.
85...Bij Duffel is intussen Meyers in de plaats gekomen van Benali.
85GeelGeel - Niels Martin
83...Duffel komt nog eens opzetten in de 16, Spreutels kan de bal richting doel werken maar wordt te hard gehinderd aardoor hij zijn schot kraakt.
75...Vrije trap voor Duffel op ongeveer dezelfde plaats als waar het Wijgmaalse doelpunt viel. Luckermans trapt richting rechterhoek maar de keeper zit er weerom goed tussen.
74...Martin schiet op doel nadat hij eerst zelf de actie heeft gemaakt, de bal strandt op de vuisten van de keeper.
73...Wijgmaal breekt snel uit, Van den Brande moet zich haasten en zet met veel risico de tackle in, de bal gaat buiten. Heel Wijgmaal roept om een penalty maar het was duidelijk dat Lars de bal speelde.
71...Van den Buys zet voor op Spreutels die centraal op duikt maar we missen duidelijk de nodige overtuiging. Even later kan Van den Buys koppen aan de tweede paal maar ook deze poging gaat naast.
70...Wijgmaal komt nog eens in de 16 en kan van kort bij aanleggen, Hofmans pareert.
69...Niels Martin met een goede loopactie op links, hij probeert de 16 in te gaan maar de bal wordt daar gemakkelijk gekeerd.
67...Duffel komt over rechts, Benali recupereert een bal en zet Prince aan het lopen, diens voorzet is te kort bij de goal, de keeper pakt eenvoudig.
65...Het gevaar is nog niet geweken, een speler kan van kort bij aanleggen maar besluit hard over het doel van Hofmans.
64...Wijgmaal met twee gevaarlijke kansen, eerst wordt een schot in hoekschop gezet door de verdediging, nadien heeft Hofmans een goede parade in huis op een schot dat van kort bij op zijn doel wordt afgevuurd.
63...Het spel verlegt zich meer naar de speelhelft van Wijgmaal maar echt gevaar wordt er niet gecreëerd.
59...Een eerste Duffels gevaar, Van den Buys zet Marien mooi op weg in de 16, zijn voorzet wordt voor de neus van Spreutels weg getikt in hoekschop.
58...Wijgmaal blijft de weg naar voren goed vinden, de bal wordt van net buiten de 16 op doel gespeeld maar gaat gelukkig voorlangs.
55...Wijgmaal komt nog een keer opzetten, een lage voorzet brengt onze verdediging gelukkig niet in gevaar. Duffel kan daar voorlopig zeer weinig tegenover zetten.
50...Wijmaal op snelheid, de bal wordt voor de kooi gebracht, de Duffelse defensie staat een hoekschop toe.
48...Duffel probeert de druk duidelijk hoger te zetten dan in de eerste helft.
46...Bij Duffel komt Luckermans in de ploeg, Rijmenants blijft in de kleedkamer.
45...einde eerste helft, we rusten met een 1-0 achterstand die gezien het aantal kansen te rechtvaardigen valt, anderzijds zijn we een aantal keer scherp voor doel gekomen en hadden we daaruit voordeel moeten putten.
43...Via Spreutels en Gloub komt Rijmenants in de 16 in balbezit, zijn voorzet gaat in corner. De corner kan worden ingetrapt en strandt op de paal, de ingelopen Spreutels zet de terugbotsende bal net naast doel. Dit was een mooie kans.
40...Wijgmaal krijgt weer een vrije trap, deze keer halverwege onze helft, de bal valt aan de tweede paal en wordt van daar scherp voor gebracht, er is gelukkig niemand aan de tweede paal niemand om in te lopen.
35...Wijgmaal kan van op het middenveld uitbreken, de verdediging komt te laat maar Jeroen Hofmans komt goed uit en werkt weg.
32DoelpuntDoelpunt (1-0) - Alfredo Marcos Da Silva Junior
31...De bal gaat over de muur en valt in de linkerhoek waar Hofmans er niet bij kan.
30...Wijgmaal krijgt een vrije trap net buiten de 16, centraal voor doel.
28...Spreutels wordt gelanceerd van op het middenveld, hij kan van op links voorzetten, deze waait voorbij.
26...Wijgmaal komt nog eens opzetten voor doel, een bal wordt bij Duffel slecht weggewerkt, een vrijstaande speler kan trappen maar doet dat zeer zwak en naast het doel.
23...Duffel met een heel scherpe kans, Rijmenants mag tot twee keer voor zetten, de tweede is scherp, de inlopende Spreutels kan er net niet bij.
20...Wijgmaal dwingt een hoekschop af en kan daar gevaar mee creëren, het lukt (gelukkig voor ons) weerom niet om het te verzilveren.
16...We krijgen stilaan meer controle over het middenveld, Prince kan de 16 in gaan maar gaat neer als hij zich door zet, te licht voor een penalty.
14...Duffel kan de vrije trap met geluk wegwerken, Spreutels kan op het middenveld vertrekken maar de bal blijft wat steken waardoor de snelheid uit de aanval is, Marien pikt op en brengt voor doel waar Spreutels kan koppen, de keeper pakt eenvoudig.
13...Marien tikt zijn tegenstander aan die op het middenveld neer gaat, hij krijgt een uitbrander.
11...Weer een kans voor de thuisploeg, de bal wordt van op rechts in de 16 gebracht, aan de penaltypunt kan een aanvaller vrij inschieten, de bal gaat ver over.
10...Wijgmaal blijft de gevaarlijkste ploeg, eerst moet Hofmans een bal over de lat duwen, de volgende corner valt gevaarlijk aan de tweede paal maar wordt er naast gewerkt.
08...Een vrije trap van Wijgmaal wordt voor de box gedropt, er volgt een kopbal die gevaarlijk valt, Hofmans was in de buurt.
06...Wijgmaal combineert tot aan de achterlijn, er volgt een voorzet maar Hofmans kan eenvoudig pakken, even later komen ze nog eens opzetten maar ook van uit deze kans volgt weinig gevaar.
05...Wijgmaal trekt in de richting van onze 16, bij het binnengaan gaat de speler neer, Van den Brande loopt er naast, de ref gebaart dat er niets aan de hand is waarna Duffel kan uitverdedigen.
04...Eerste kansje voor Duffel, via Marien op links wordt de bal voor doel gebracht, de ingelopen Prince en Van den Buys komen niet tot koppen.
...De wedstrijd op het kunstgrasveld van Wijgmaal is op gang getrapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier