180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - RC Hades Kiewit Hasselt
5 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 15 januari 2017
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Nico Verlooy (scheidsrechter) , Tirso Boon (eerste assistent-scheidsrechter) , Maarten Coeck (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Temitope Samuel Nelson Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Dierickx <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Wout Kerckhofs Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Van Loock <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Christopher Meyers Doelpunt Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Martin Doelpunt Min. 73 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Prince Asubonteng Doelpunt Min. 68 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Martin Doelpunt Min. 63 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andreas Luckermans Doelpunt Min. 26 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 70 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wout Kerckhofs Geel Min. 23 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali
Wissel min 68 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dylan Put <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jens Meeus Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Barend Winkels <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Simon Decuypere Wissel min 82 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jordy Mathei <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Ishan Sögütcü Doelpunt Min. 80 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dylan Put Geel Min. 50 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jonathan Schoofs Geel Min. 34 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wannes Claes

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...Afgefloten, Duffel wint overtuigend al had het veel tijd nodig om door het schild van Hades te geraken. Het verschil werd na de rust gemaakt, enige minpuntje.... weer (net) geen clean-sheet.
89...Duffel komt nog eens voor de keeper, een schot van Martin wordt gepakt.
87...Hades komt nog een keer voor doel, de bal stuitert door de verdediging, Hofmans gaat goed in de voet maar ook de vlag gaat in de hoogte.
85...Duffel probeert nog een keer uit te breken over links via Gloub, de bal stuit te ver van de voet en de verdediging kan ontzetten.
80...Bij Duffel is intussen Meyers naar de kant gegaan, in zijn plaats is Van Loock ingevallen.
80DoelpuntDoelpunt (5-1) - Dylan Put
79...De hoekschop valt aan de penaltypunt op een aanvallende voet en wordt in doel gewerkt, de eerredder is een feit.
78...Hades komt nog eens voor doel maar het wil voor de Limburgers vandaag echt niet lukken, de bal gaat in een kluwen net naast het doel.
76...Duffel blijft scoren, Martin kan na mistasten in de defensie bij Hades profiteren, hij komt voor de keeper en legt de bal in het mandje over de keeper.
75DoelpuntDoelpunt (5-0) - Niels Martin
74...Bij Hades hebben ze er in elk geval één die vrije trappen kan nemen, een vrije trap van buiten de 16 gaat net onder de lat, Hofmans zweeft hem uit doel.
73DoelpuntDoelpunt (4-0) - Prince Asubonteng
72...plots gaat het heel vlot, Duffel combineert via Martin, Luckermans en Van den Buijs naar voor, Van den Buijs legt de doelpunt uiteindelijk op een dienblaadje voor Prince die de hoek maar moest uitkiezen. Van den Buijs had het ook perfect zelf kunnen afmaken.
70GeelGeel - Lars Van Den Brande
69...Duffel komt goed weg, een vrije trap van net buiten de 16 gaat tegen de onderkant van de lat en komt terug in het veld.
68...Van den Brande gaat ook te stevig door en ziet ook het gele karton.
68DoelpuntDoelpunt (3-0) - Niels Martin
66...Martin zorgt voor zekerheid, na een mooie combinatie tussen Luckermans en Benali kan Luckermans doorgaan, hij gaat in de 16 tot aan de achterlijn en legt lateraal af voor doel, Martin kan eenvoudig over de lijn zetten.
63DoelpuntDoelpunt (2-0) - Andreas Luckermans
62...Luckermans verdubbelt, hij wordt mooi aangespeeld van uit het center door van den Buijs die zijn man sterk af hield, Luckermans alleen op de helft van Hades, hij lobt hem mooi over de keeper en de netten trillen.
60...Duffel baant zich een weg na voor met enkele mooie dubbelpasses, de laatste van Prince op Luckermans is te onzuiver, de keeper onderschept.
57...Hades knokt zich tot aan onze achterlijn, de speler op de achterlijn is te zelfzuchtig en besluit zelf te trappen, de bal gaat via het cornervlaggetje buiten in hoekschop.
56...Aan de zijlijn wordt de doorgebroken Prince neergelegd, bij Hades staat er ook iemand geel geboekt.
54...Luckermans wordt in de 16 aangespeeld met een hoge bal, hij kan zich rond zijn man draaien en verrassend uithalen, de bal gaat een goede meter naast.
53...Het blijft hard bikkelen op het middenveld, het spel ligt geregeld stil door overtredingen, balverliezen, onnauwkeurigheden, ... schoonheidsprijzen gaan we hier niet winnen, niet met het spel en na deze wedstrijd ook niet meer met de grasmat.
50...Hades probeert het nog een keer met een schot van buiten de 16, wederom in het midden van het doel, Hofmans pakt.
50GeelGeel - Jonathan Schoofs
49...Luckermans knokt zich vrij tussen 2 man, hij probeert Prince diep te sturen maar de bal is te hard gegeven.
48...Bij Duffel begint Dierickx aan de opwarming.
47...Luckermans gaat op de rechterflank spelen, Benali gaat een rij naar achter op de rechtsachter en Kerckhofs ruilt rechts- voor linksachter.
46...Bij Duffel blijft de gekwetste Nelson in de kleedkamer, Luckermans is zijn vervanger.
45...We rusten bij een 1-0 voorsprong. Duffel heeft aan een hoog percentage afgewerkt, bij Hades is er veel druk naar voren maar in de zone van de waarheid ontbreekt het hen aan killerinstinckt. Het aantal kansen van hun zijde was hoger dan dat van Duffel.
44...Nelson moet ondersteund worden om binnen te gaan, Duffel maakt de eerste helft rond met 10 man.
43...Nelson wordt hard aangetrapt en heeft verzorging nodig, de ref laat maar 1 verzorger toe op het veld, al blijkt dat de blessure van Nelson is mogen de andere verzorgers er ook bij. Het ziet er naar uit dat Nelson vervangen moet worden, Luckermans warmt op.
39...Hades blijft de kaart van de aanval trekken, de bal wordt weer van op links naar voor gebracht, het schot is te zwak om Hofmans te verontrusten.
36...Hades blijft wel aantekenen voor de scherpste kansen, de bal komt over links centraal voor doel bij een vrijstaande spelers, die schiet hard in het midden van het doel waar Hofmans kan keren.
34GeelGeel - Wannes Claes
32GeelGeel - Wout Kerckhofs
31...Kerckhofs gaat in de 16 in duel, de speler gaat gewillig neer en de bal gaat op de stip. Maar dat vormt voor Duffel geen probleem want ook dit lost Hofmans even op, hij stopt de penalty.
30...Hades met een lang uitgesponnen aanval, de bal passeert enkele keren het doel, er volgt een knal op doel die in hoekschop gaat. de hoekschop geraakt maar niet we van op onze helft en een speler kan van in de 16 aanleggen, Hofmans redt de meubelen.
27...Rare fase voor het doel van Hades, de bal wordt op rechts voor doel gebracht door Van den Buijs, Benali kopt voor doel op de aanstormende keeper, de bal maakt een rare curve en gaat richting doel waar een teruggekeerde verdediger onschadelijk maakt op de lijn.
26DoelpuntDoelpunt (1-0) - Gianni Van Den Buys
25...Bij Hades proberen ze Hofmans te verschalken met een schot van buiten de 16, de bal gaat richting kruising waar Hofmans in de buurt is, een tussenkomst is niet nodig want de bal waait voorbij.
25...Van den Buijs zet zich goed door na een inworp van Martin, hij omspeelt twee man en maakt ruimte voor het schot dat laag naast de keeper binnen gaat.
23...Benali gaat stevig door en heeft meer man dan bal, hij bekoopt het met geel.
23GeelGeel - Yassine Benali
22...Het Duffelse middenveld probeert de aanvallende linie te lanceren, ze vertrekken met 3 gelijk maar de vlag gaat onmiddellijk de lucht in, de aanvalspogingen worden gestaakt.
18...Martin wordt met een lob over de verdediging in de 16 gestuurd, hij wordt geflankeerd door een verdediger, bij het botsen blijft de bal in het slijk steken waardoor Martin hem niet goed kan controleren, de tegenprik van Hades is weer bijzonder snel, deze keer moet Hofmans in de voet van een doorgebroken speler, hij doet dit zeer goed en ontmijnt de situatie.
16...Duffel probeert te voetballen, vooral met combinaties over de grond, Hades pakt het wat potiger aan door op het middenveld reeds de fouten te maken en zo telkens de snelheid uit de acties te halen.
13...Bij Duffel werd er stevig gesleuteld aan de opstelling, Benali wordt op rechts als flankspeler uitgespeeld, het centrale verdedigingsduo blijft bij Van den Brande en Vermeerberghen, voor deze wedstrijd geflankeerd door Kerckhofs (R) en Nelseon (L). In de punt spelen Prince en Martin.
10...Het is langs beide zijden zoeken naar meer precisie, de staat van het veld zorgt voor veel balverliezen.
09...Van den Buijs gaat er volgens de ref te stevig in, het blijft nog bij een verwittiging.
08...Martin kan alleen vertrekken en gaat op doel af, de vlag gaat in de hoogte maar de ref laat verder spelen. De keeper gaat goed in de voet en ontzet. De rebound op deze fase is van heel snelle makelij bij Hades, ze zijn heel snel over rechts aan de overzijde, de voorzet waait voorbij het doel waar Van den Brande voor zekerheid kiest en in hoekschop zet.
07...Vooral de strook voor de dug-outs ligt er zwaar bij.
06...Bij Hades blijft een speler liggen na een botsing met Benali. Het spel kan na een korte onderbreking hervat worden.
05...In de aanvangsfase laat de ref veel toe, het beloven af en toe potige duels te worden. Prince is al enkele keren opgedoken in de buurt van de 16 maar heeft nog wat moeite met de staat van het veld.
03...De wedstrijd is afgetrapt, het veld ligt er bijzonder zwaar bij, een botsende bal is bijzonder moeilijk in te schatten.

 Samenvatting

videoverslag

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier