180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
K Berchem Sport - KFC Duffel
3 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 04 december 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Glenn Janssens (scheidsrechter) , Jarich Marien (eerste assistent-scheidsrechter) , Martijn Tiesters (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

  Tijdlijn

  Wissel min 73 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Thomas Vande Velde <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jawad Absisan Wissel min 89 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Giorgi Faes <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gregory Carrez Doelpunt Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dimitri Hairemans Doelpunt Min. 85 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Tim Verstraeten Doelpunt Min. 53 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Boris Kamneng Djoum Geel Min. 55 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dimitri Hairemans Geel Min. 44 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jawad Absisan
  Doelpunt Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4120_b_1412200872.jpg' height='40' width='40' /><br />Gianni Mariën Geel Min. 76 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 71 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4120_b_1412200872.jpg' height='40' width='40' /><br />Gianni Mariën Geel Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Christopher Meyers Geel Min. 42 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants 2x Geel Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Christopher Meyers

  Gebeurtenissen

  Tijd Gebeurtenissen
  92...Afgefloten. We hebben lang zicht gehad op een puntje maar de laatste 5 minuten waren er te veel aan. Het uitvallen van Meyers had al snel zijn gevolgen. Een uitblinkende Hofmans kon de 3 doelpunten niet voorkomen. Terwijl de Duffelse spelers afdruipen nemen Hofmans en Spreutels de moeite om de supporters te groeten.
  90...De hele Duffelse ploeg schuift hoog op en daar profiteren de thuisspelers optimaal van, met 3 man kunnen ze uitbreken en spelen ze de twee achtergebleven Duffelspelers eenvoudig uit, ook hiertegen heeft Hofmans geen verhaal.
  89...Hofmans blijft het doen, hij vliegt op een doorgeschoten bal en kan hem klemmen voordat de gevolgde Berchemspeler er een voet kan tegen zetten.
  89DoelpuntDoelpunt (3-1) - Dimitri Hairemans
  88...Berchem test het doelhout nog een keer, een afstandsschot keert via de lat terug in het veld. Dufflel kan ontzetten
  86...Het deksel op de neus, na een lang uitgesponnen aanval komt een man alleen voor doel, de hele Duffelse defensie stapt uit, maar de vlag blijft in de lucht en de 2-1 gaat binnen.
  85...Duffel bouwt een aanval op, Kufour wordt in de 16 gestuurd door Rijmenants, een Berchemse voet zet in hoekschop.
  85DoelpuntDoelpunt (2-1) - Tim Verstraeten
  83...Een vrije trap van Berchem schiet door alles door, gelukkig staat Hofmans goed en vangt hij eenvoudig op.
  81...Schot van Berchem uit de tweede lijn, Hofmans pakt de hoge bal eenvoudig.
  80...Bij Duffel blijft veel volk achterin na de rode kaart van Meyers.
  76...Het wordt bitsig, Spreutels staat ook geel geboekt omdat hij een speler belet verder te spelen .
  76GeelGeel - Kevin Spreutels
  75...Nu wordt het moeilijk, Meyers pakt zijn tweede gele kaart.
  752x Geel2x Geel - Christopher Meyers
  73...Als het tempo zakt komt Duffel ook meer aan voetballen toe en dit leidt af en toe tot kansjes, in de zone van de waarheid blijft het toch heel moeilijk.
  72...Marien raakt een bal met de hand en krijgt hiervoor geel.
  71GeelGeel - Gianni Mariën
  70...De Berchemse storm is een beetje geluwd, het blijft toch uitkijken want in balbezit zijn ze snel aan de overkant.
  67...Meyers kan op rechts met de bal aan de voet in de 16 gaan, zijn schot gaat voorlangs.
  66...Duffel krijgt na een vrije trap de bal in het doel maar de vlag was al in de hoogte.
  65...Hofmans is in een superdag, weer keert hij een goed geplaatst schot. Duffel ziet af op dit ogenblik. Er wordt te veel ruimte weggegeven.
  62...Hofmans houdt ons recht, een schot uit de tweede lijn duwt hij mooi in hoekschop.
  62GeelGeel - Christopher Meyers
  61...Hoeveel geluk kan je hebben, Hofmans komt uit op een doorgebroken man, hij raakt de bal, die een grote boog maakt en boven op de deklat valt. Hofmans kan de bal in de armen opvangen.
  60...Berchem is gelukkig te slordig in de passing, hierdoor komen we er meestal nog goed uit. Door het hoge spel van de thuisploeg krijgen onze aanvallers meer ruimte.
  58...De thuisploeg wil zo snel mogelijk het laken naar zich toe trekken, de aanvalsgolven volgen elkaar heel snel op. Een man kan alleen doorgaan, Van den Brande probeert hem in te halen, hij probeert de goed uitgekomen Hofmans te passeren maar gelukkig hobbelt de bal naast doel.
  56...We komen goed weg wanneer Berchem mag oprukken over links, de bal komt voor doel en kan daar geblokkeerd worden door Van den Brande.
  55GeelGeel - Dimitri Hairemans
  54...Na een misverstand tussen Meyers en Rijmenants kan een Berchemspeler alleen doorgaan door het centrum, gelukkig is onze verdediging tijdig terug en kan Hofmans het gekraakt schot goed opvangen.
  53DoelpuntDoelpunt (1-1) - Boris Kamneng Djoum
  52...Berchem rond een lang uitgesponnen aanval af me een (te) eenvoudige kopbal, na vele tussenstations komt de bal in de kleine backlijn op een aanvallend hoofd die mooi naar beneden in het hoekje kopt.
  50...Vermeerberghen vangt een bal centraal op en gaat op wandel, halverwege de speelhelft van Berchem legt hij af voor Kufour die een schot uit de sloffen haalt waarop de thuis doelman alles uit de kast moet halen en de bal onder de deklat weg haalt.
  48...Snelle counter van Duffel, er wordt geknokt om de bal voor doel te brengen, het lukt Rijmenants maar de bal wordt weggetrapt voordat Kufour er op kan inlopen.
  47...De eerste kans is voor de thuisploeg, een aanvaller wordt foutief gestopt net buiten de 16, de vrije trap levert niets op, Hofmans kan eenvoudig pakken.
  46...Bij Duffel komen de zelfde 11 tussen de lijnen.
  45...we rusten met een 0-1 voorsprong en dat is gezien de omstandigheden een gevleide voorsprong, de druk kwam vooral van Berchem maar een kansenregen was het zeker niet.
  44GeelGeel - Jawad Absisan
  43...We hebben de ref zeker niet tegen, een speler van Berchem rolt het halve veld op en wordt aangelopen op het moment dat hij wil aanleggen, vanuit ons standpunt had de bal op de stip gekund maar de ref gebaart dat er niets aan de hand is.
  42...Rijmenants loopt zijn tegenstander op de hakken en krijgt geel.
  42GeelGeel - Yannick Rijmenants
  39...Heet standje voor ons doel, Berchem voert de druk op, er wordt verdedigd op leven en dood, iedereen werpt zich in de baan van de bal op verschillende schoten, de bal komt buiten de 16, er volgt een strak schot dat uiteenspat op de deklat. We komen goed weg.
  32DoelpuntDoelpunt (0-1) - Gianni Mariën
  31...Duffel heeft de aanvallende spirit gevonden, Spreutels knokt zich op het middenveld tussen 3 man vrij, er wordt een aanval gebouwd die uiteindelijk voor de voet van Gloub valt, er volgt een schot maar dat gaat enkele meters naast.
  26...Duffel werkt af aan 100%, er wordt met veel volk in de aanval getrokken, Marien kan aanleggen en legt hem van op zo'n 25m mooi in de hoek.
  24...Na een vrije trap blijft de bal voor doel hangen, Hofmans bokst weg, er volgt een schot maar dat gaat ver over.
  23...Vrije trap van Berchem, de bal wordt voor doel gebracht, Van den Brande springt boven alles uit en ontzet in hoekschop.
  22...Gloub blijft duelleren nadat er al gefloten werd, hij krijgt een uitbrander.
  18...Berchem met een scherpe kans, de achterlijn wordt gehaald, Hofmans verkleint de hoek goed, de bal gaat via de paal buiten.
  16...Duffel voetbalt zich richting doel van Berchem, Meyers gaat door op het middenveld, en beslist Rymenants aan te spelen, zijn voorzet waait aan alles voorbij. Meyers kon ook centraal Spreutels aanspelen die klaar stond om uit te breken.
  15...Schotje uit de tweede lijn, de bal wijkt af maar brengt Hofmans niet in de problemen.
  14...Het balbezit is hoofdzakelijk voor Berchem, bij Duffel worden de rangen goed gesloten gehouden, buiten enkel kleine oprapertjes is Hofmans nog niet onder druk gekomen. Je voelt wel dat bij de thuisploeg de motor stilaan aanslaat, het tempo gaat de hoogte in.
  12...Berchem op snelheid, de achterlijn wordt gehaald, er volgt een voorzet maar ook deze wordt gekeerd.
  09...Berchem gaat diep door op onze helft, de bal wordt in de verdediging opgevangen en door Van den Brande over de zijlijn gezet. Bij een contact op het middenveld is een speler van Berchem blijven liggen, hij heeft verzorging nodig.
  05...Er wordt voorlopig veel op het middenveld geknokt, beide ploegen hopen op een snelle uitbraak van één van de snelle spitsen.
  04...Berchem komt een eerste keer opzetten, een aanvaller gaat de 16 in maar wordt opgevangen, hij gaat nog neer maar de ref geeft de fout in het voordeel van Duffel.
  01...De wedstrijd werd op gang getrapt, Duffel heeft al één schuchtere uitbraak gehad, een voorzet van Rijmenants werd door de keeper opgevangen.

  Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
  Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

  Webshop KFCD

  logo Webshop

  vriendsch. + crocky cup


  Nog geen matches gepland

  Spotlicht A-kern (comp)

  VORIGE WEDSTRIJDEN
  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  K Diegem Sport
  K Diegem Sport
  -:- Vooraf

  VOLGENDE WEDSTRIJDEN
  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
  RC Hades Kiewit Hasselt
  RC Hades Kiewit Hasselt
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  -:- Vooraf

  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  KVV Vosselaar
  KVV Vosselaar
  -:- Vooraf

  Voetballen bij KFCD

  Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

  Klassement

  # Team W PTN
  11 Wijgmaal 6 7
  12 KFC Duffel 5 6
  13 Berchem 6 5

  Ombudsdienst

  Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

  Weekoverzicht

  Kalender

  Nieuwsbrief

   
   

  Zoeken


   
  • Panache
  • Crelan

   

  destip

   
  logo gemeente

  Spotlicht KFCD B

  VORIGE WEDSTRIJDEN
  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  SK Rita Berlaar
  SK Rita Berlaar
  -:- Vooraf

  VOLGENDE WEDSTRIJDEN
  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
  KFC Katelijne
  KFC Katelijne
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  -:- Vooraf

  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  KSK Wavria
  KSK Wavria
  -:- Vooraf

  Klassement KFCD B

  # Team W PTN
  1 SK Peulis 8 21
  2 K. BO BEERZEL FC 8 19
  3 RB Elzestraat 8 18
   
  BMWPatrickSmets DirkDyck

   

  brasserie de polder

  raveschot
  hv kort1 RTV
  JPEG Xior logo vde
  procondiLogo  

  Word scheidsrechter

  Aanduidingen

  Trainingsschema

  trainingsschema   '

  Log-in formulier