180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - Grimbergen
3 4

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 27 november 2016
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Dirk Schoenmaeckers (scheidsrechter) , Mohamed Sbaghi (eerste assistent-scheidsrechter) , Brecht Pelssers (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Morad Gloub <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Christopher Meyers Wissel min 76 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omedjonga Omena <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Niels Martin Doelpunt Min. 68 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali Doelpunt Min. 30 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Martin Geel Min. 53 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Martin Geel Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys
Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ndingi Bokila <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Vander Voorde Wissel min 67 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Fabio Tonini <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Adil Naamane Doelpunt Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Carrez Doelpunt Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Roddy Kambala Doelpunt Min. 53 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Corentin Gabrielli Doelpunt Min. 6 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Corentin Gabrielli Geel Min. 33 ::<br />Adil Naamane

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...afgefloten, duur punten verlies voor Duffel. Vooral de eigen slordigheden doen ons de das om.
89...Deksel op de neus voor Duffel, een snelle counter over rechts wordt voor doel gebracht, centraal kan er te gemakkelijk worden afgewerkt, we staan terug op achterstand.
89DoelpuntDoelpunt (3-4) - Nick Carrez
85...Van den Buys neemt een vrije trap halverwege de helft van Grimbergen, de bal gaat naast het doel.
82...Omena krijgt een uitgelezen kans om uit te breken, hij doet er echter te lang over en de kans is verkeken.
77...Grimbergen met een zeer goede mogelijkheid, op de penaltypunt kan een aanvaller vrijstaand op doel koppen, Hofmans tikt over zijn doel.
76...Martin verlaat het veld voor Omena.
74...Bij Duffel maakt Omena zich klaar om in te vallen.
72...Duffel met een hoekschop die goed valt aan de tweede paal, er wordt gekopt maar de bal wordt gekeerd, Vermeerberghen kan bijna aanleggen maar komt net te laat.
70...Vrije trap van Marien, centraal voor doel op zo'n 25 meter, de bal gaat maar net over de lat.
68DoelpuntDoelpunt (3-3) - Kevin Spreutels
67...Knappe aanval van via Rijmenants, Marien en Spreutels die afwerkt.
65...Grimbergen tekent voor het mooiste doelpunt van de namiddag, van op zo'n 30 meter wordt de bal via de onderkant van de lat in doel getrapt, we staan terug op achtervolgen.
65DoelpuntDoelpunt (2-3) - Roddy Kambala
64...Zelfde fase voor Grimbergen, een vrije trap valt in de 16 en wordt o doel gekopt, Nelson kan opvangen.
62DoelpuntDoelpunt (2-2) - Yassine Benali
60...Duffel doet het stilstaande fases, Marien dropt een vrije trap in de 16, Benali kopt, er was vanuit onze ooghoek nog een contact met een verdedigend been, de bal hobbelde in elk geval in doel.
54...Na een hoekschop wordt de bal aan de zijlijn opgevangen door Prince, hij brengt voor doel waar Van den Buys kan aanleggen, zijn hard schot wordt gekeerd en gaat terug in hoekschop.
53...Nelson wordt aan de zijlijn te gemakkelijk gepasseerd, van op de achterlijn volgt een voorzet die met een hakje in doel wordt getikt. Dit doelpunt mocht er weer te eenvoudig komen.
53GeelGeel - Niels Martin
53DoelpuntDoelpunt (1-2) - Corentin Gabrielli
51...Duffel gaat nadrukkelijk op zoek naar de 3 punten, een afvallende bal wordt terug in het pak gedropt, Spreutels neemt aan maar de keeper zit er goed tussen.
49...Marien gaat mooi van zijn flank naar het center, hij legt af voor Marien maar diens voorzet wordt aan de eerste paal gekeerd.
48...Martin kan op snelheid zijn man voorbij op de rechterflank, zijn voorzet is te laag en komt niet aan.
47...We komen even goed weg, een bal valt voor een vrijstaande speler aan de tweede paal, Hofmans zit er goed tussen.
46...we starten de tweede helft, bij Duffel blijft Meyers in de kleedkamer en komt Gloub tussen de lijnen.
43GeelGeel - Gianni Van Den Buys
41...Duffel knokt zich via Vermeerberghen en Benali knap in balbezit, met enkele tikken wordt Prince knap vrij gespeeld op het middenveld, hij speelt Martin aan maar de pas is te onzuiver en wordt onderschept.
40...Het blijft moeilijk om de wet te dicteren, bij beide ploegen zijn er veel slordigheden in het spel. De laatste minuten speelt het spel zich af in de zone rond het middenveld.
36...Spreutels knalt de penalty naast doel... de bordjes blijven gelijk staan.
35...Spreutels wordt aangespeeld in de 16, hij draait richting doel maar wordt neergelegd, de bal gaat op de stip.
34...De Duffelse defensie wordt helemaal uit verband gespeeld, gelukkige kunnen de aanvallers elkaar niet vinden.
33GeelGeel - Adil Naamane
32...Duffel weet de weg naar doel nu beter te vinden, een schot van op rechts wordt voor doel weggeduwd door de keeper, we waren er dicht bij.
31...Martin wordt hared aangelopen in de rug, de eerste gele kaart is voor Grimbergen.
30...Martin brengt de bordjes in evenwicht, hij dropt een vrije trap over de keeper in de verste hoek. van uit ons standpunt gaat ook de keeper hier niet vrijuit.
30DoelpuntDoelpunt (1-1) - Niels Martin
28...Duffel krijgt meer greep op de wedstrijd, de duels worden nu meer gewonnen en we spelen veel meer op de helft van de tegenstander. Het blijft opletten voor tegenstoten van Grimbergen, ze hebben enkele kleine vinnige mannetjes in de voorste linies.
27...De bal wordt in de 16 gebracht, Prince probeert te koppen maar zijn verdediger is bijna dubbel zo groot en zet in hoekschop.
25...Na een goede recuperatie in onze verdediging kan Rijmenants op links doorgaan, hij snijdt mooi naar binnen maar zijn voorzet komt niet aan.
24...Van den Buys legt aan op een afvallende bal, het was een kanonskogel maar hij wordt gestopt door een verdedigend been, we houden er een hoekschop aan over.
22...Via Spreutels proberen we er nog eens door te geraken, in de 16 legt hij klaar voor Martin maar de bezoekers vangen sneller op.
21...Grimbergen met een snelle counter maar gelukkig gaat de vlag in de hoogte, er was een man alleen door op Hofmans.
20...Duffel met een eerste grote kans, de bal wordt een paar keer voor doel gebracht en valt uiteindelijk aan de tweede paal voor de voet van Martin, die knalt op doel maar de keeper en een verdediger blokkeren de bal.
17...Na Duffels balverlies kan Grimbergen counteren, ze nemen er echter te veel tijd voor waardoor de hele Duffelse achterlinie terug in formatie staat, het duurt nog even voor Duffel er uit komt maar al bij al loopt dit goed af.
16...Vrije trap voor Duffel nadat Spreutels en Martin zicn knap naar voor combineerden, de bal licht enkele meter uit de 16, Marien levert een mooie streep af maar de bal gaat net naast de kruising buiten.
13...De bezoekers blijven duidelijk de meest aanvallende ploeg maar ze spelen het niet scherp uit een middenvelder kan hoog mee komen en krijgt veel ruimte, hij legt aan maar levert al bij al een zwak schot af, Hofmans pakt.
10...De bezoekers zijn voorlopig veel snediger dan Duffel, na weer eens een verloren duel op het middenveld kan er aangelegd worden van buiten de 16, Hofmans duwt de lage bal in hoekschop .
09...Vrije trap van de bezoekers halverwege onze helft, de bal valt in het pak, er wordt gekopt maar Hofmans kan eenvoudig opvangen.
06...Grimbergen profiteert van balverlies op het middenveld, op rechts krijgt daardoor een aanvaller een boulevard voor zich, hij gaat alleen op doel af en schuift de bal onder Hofmans binnen, we zijn al op achtervolgen aangewezen.
06DoelpuntDoelpunt (0-1) - Corentin Gabrielli
05...Speutels met een slimme doorsteekpas op Martin hij gaat de 16 in en gaat daar neer, er is een contact maar te licht voor een penalty.
04...Grimbergen tekent voor de eerste echt kans, een inworp tegen de achterlijn wordt in de 16 gegooid, er volgt een zwak schot waarbij Hofmans geen problemen ondervindt.
03...Tegenaanval Grimbergen, van op rechts wordt de bal voor doel gebracht maar de voorzet is te hard en waait voorbij ons doel.
02...Duffel versiert een eerste vrije trap zo'n 5 meter uit de 16 nadat Rijmenants fout werd gestopt, Martin knalt de bal ver over de muur en het doel.
01...Duffel trapt de wedstrijd op gang. Duffel heeft in de eerste helft het nadeel van tegen de laagstaande zon in te spelen.
...Bij Duffel geen Van den Brande in de basis, hij moet geelgeschorst toekijken vanuit de tribune. In zijn plaats speelt Nelson. Mourad Gloub zit op de bank nadat Luckerman een schorsing opliep in een wedstrijd met de reserven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 10. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KVK Tienen
KVK Tienen
2:3

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
15 Hoogstraten 11 10
16 KFC Duffel 10 10

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 09. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSC Mechelen
KSC Mechelen
0:3

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 13 32
2 RB Elzestraat 13 29
3 KFC Lint 13 27
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier