180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KVK Tienen - KFC Duffel
0 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 19 november 2016
Aanvang wedstrijd: 20:30 u
Wedstrijdleiding: Erik Bury (scheidsrechter) , Sam Lodewijckx (eerste assistent-scheidsrechter) , Brian Vanoppen (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nadjim Haroun <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Florin Grancea Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Toby Tits <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Aaron Rosseels Geel Min. 87 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Tom Blockx Geel Min. 79 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Maxime Renson
Wissel min 81 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Prince Asubonteng Geel Min. 76 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Martin Geel Min. 33 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 22 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Christopher Meyers

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De vrije trap wordt gekeerd, de rebound wordt op gang getrokken door Luckermans, hij probeert nog een schot maar dat gaat ver over. Hierop fluit de ref het einde van de wedstrijd.
90...De officiële speeltijd zit er op, het is wachten op het laatste fluitsignaal. Tienen krijgt nog een vrije trap op onze helft, aan de rechterzijde, zo'n 8 meter uit de punt van de 16.
89...Het wil niet lukken vandaag, een scherpe voorzet van Luckermans kan niet in doel gekopt worden, ook de rebound wordt gekeerd. De thuisploeg is duidelijk tevreden met een puntendeling.
87GeelGeel - Tom Blockx
86...Vrije trap van Luckermans aan de zijlijn, de bal valt voor doel, Van den Brande kan koppen, de bal hobbelt naast de paal buiten.
83...Duffel bouwt een aanval op, Rymenants brengt voor doel, aan de tweede paal is Martin net te klein om er aan te kunnen.
82...Snelle uitbraak van Tienen over links, Benali loopt dicht en krijgt assistentie van Van den Buys, Tienen houdt er een hoekschop aan over. De hoekschop waait voorbij het doel van Hofmans.
80...Bij Duffel komt Luckermans in de plaats van Prince.
79GeelGeel - Maxime Renson
77...Tienen krijgt een vrije trap nadat Van den Buijs te nadrukkelijk aan zijn man gaat hangen, de bal ligt zo'n 5 meter uit de 16. Hopelijk hebben ze geen De Bruyne in Tienen.
77...Duidelijk geen De Bruyne in Tienen, de bal gaat in de muur, bij het uit spelen wordt Van Den Brande hard aangetrapt door Renson die ook geel geboekt staat.
76GeelGeel - Niels Martin
74...Rymenants kan na een misverstand richting doel gaan, met een man aan zijn zijde kan hij doorgaan, zijn schot gaat net naast, dit was een grote kans omdat de verdediging niet volledig was terug gekeerd.
70...Martin probeert een hoge bal van Rymenants spectaculair met een omhaal richting doel te keren, de bal gaat naast het doel.
66...Meyers kan een hoekschop van richting doen veranderen, er zit niet genoeg kracht op zijn schot, de keeper pakt de bal centraal in zijn doel.
64...Duffel brengt het meeste voetbal maar het blijft moeilijk om scherpe kansen te creëren, in de 16 sluit het net van 5 verdedigers zich altijd goed rond onze aanvallers.
63...Benali wordt vuil neergelegd, de speler plant ook nog zijn voet op de borst van Benali, er volgt zelfs geen kaart...
61...Duffel komt even goed weg, Marien speelt te kort in waardoor een aanvaller aan de haal kan gaan, hij krijgt veel ruimte maar legt toch af, er komt een schot maar dat gaat enkele meters naast.
59...Martin komt met een gelukje in balbezit aan de 16, hij legt af voor Meyers maar die knalt de bal hoog over, buiten het stadion.
58...Tienen komt gevaarlijk opzetten, van op rechts komt er een heel scherpe voorzet, Van den Buys speelt met de borst terug op Hofmans, dit was een gevaarlijke kans.
57...Rymenants zet Mariën mooi op weg richting 16, zijn voorzet is te laag en de verdediging pikt de bal eenvoudig op.
55...Duffel haalt nog een keer het strafschopgebied van Tienen, Prince trapt een hoge bal richting tweede paal, de bal gaat net te ver voor Spreutels.
51...Scherpe voorzet van Rijmenants, de verdedigers kunnen wegwerken maar Duffel kan terug beginnen bouwen.
48...Meyers neemt een afvallende bal in één tijd op de slof, zijn bal gaat een metertje naast.
47...Een eerste schotje van Tienen, Hofmans heeft geen moeite met de hoge bal.
47...Rymenants legt in de 16 een bal knap af voor de inlopende Mariën, zijn hard schot gaat net naast doel.
46...We starten de tweede helt, bij Duffel zijn er geen wissels.
44...Tienen doet de netten trillen, gelukkig was er al gefloten voor een handsbal. De actie kwam tot stand nadat een aanvaller van Tienen diep kon doorgaan, zijn voorzet werd door Vermeerberghen gekeerd voor ons doel, een aanvaller van Tienen kreeg de bal tegen de arm waarna hij op doel afwerkte. Terecht afgekeurd.
44...Tienen doet de netten trillen, gelukkig was er al gefloten voor een handsbal. De actie kwam tot stand nadat een aanvaller van Tienen diep kon doorgaan, zijn voorzet werd door Vermeerberghen gekeerd voor ons doel, een aanvaller van Tienen kreeg de bal tegen de arm waarna hij op doel afwerkte. Terecht afgekeurd.
43...Meyers wordt foutief gestopt, het is een duidelijke obstructiefout, de ref houdt de kaarten op zak.
41...Duffel zet nu veel druk, de bal valt nog een keer voor doel, verschillende Duffelaars proberen aan te leggen maar de bal gaat niet richting doel.
39...Duffel nog een keer met een knappe combinaitie, de bal vertrekt op het middenveld bij Marien, die stuurt Prince het straatje in, hij zet scherp voor, Martin gaat er net onderdoor, de rebound komt terug voor de gevolgde Marien, deze knalt van op 25m, een half metertje over de kruising.
37...Goede kans voor Duffel, Martin kan van op rechts voor doel brengen, Rymenants legt de bal dood en probeert zijn man voorbij te gaan, de verdediging kan ontzetten
35...Meyers komt na een inworp in balbezit in het strafsschopgebied, hij draait en knalt op doel, zijn schot gaat naast.
34...Voor Van den Brande de 6de gele kaart van het seizoen, volgende wedstrijd zal hij van uit de tribune moeten toekijken.
33...Van den Brande pakt geel, hij komt te laat voor een tackle op het middenveld, de ref twijfelt niet.
33GeelGeel - Lars Van Den Brande
31...Prince knokt zich knap in balbezit en zet Rymenants op weg naar doel, de vlag gaat in de hoogte....
27...Een afgeweken bal komt in de 16 voor de voet van Rymenants, hij knalt richting doel, een verdediger springt er tussen en doet de bal een vreemde krul krijgen, de keeper gaat goed plat en pakt. Er zijn niet veel kansen maar de scherpste zijn nu duidelijk voor Duffel.
26...Meyers gaat over links diep door en kan de bal voor doel brengen, Rymenants is op de afspraak maar kan de bal niet in de juiste richting weg spelen, de verdediging kan uitverdedigen.
23...Duffel legt de druk nu hoger en speelt meer over de middenlijn. Er komt meer druk op de achterste linie maar groot gevaar kunnen we nog niet creëren.
22GeelGeel - Christopher Meyers
21...Tienen kwam even dreigen door het centrum, Van den Buys loopt het slim dicht en neutraliseert het gevaar.
17...Duffel haalt de eerste keer zijn sterkte boven; de combinatie, via verschillende stationnetjes komt de bal bij Rijmenants, er volgt een scherpe voorzet die aan de tweede paal net over wordt gekopt door Spreutels, dit was een mooie kans.
15...Meyers wordt hard aangetrapt op de enkel en heeft verzorging nodig.
14...Tienen krijgt een vrije trap halverwege onze helft, centraal voor doel. De bal wordt in het pak gedropt maar over het doel van Hofmans gekopt.
12...Het tempo blijft laag liggen in deze wedstrijd, Duffel wacht af en Tienen is zwak in het combineren.
07...Prince kan een eerste keer in de bezoekende 16 gaan, hij haalt de achterlijn en probeert af te leggen, de verdediging is goed teruggekeerd.
06...Bij Duffel is de concentratie niet top, de passing op het middenveld is slordig, anderzijds is de tegenstander niet bij machte om er iets mee aan te vangen.
04...Duffel maakt het zich zelf moeilijk door enkele balverliezen op het middenveld. Er volgt een schotje uit de tweede lijn maar dat gaat ver naast.
03...De eerste kans is voor de thuisploeg, Tienen kan in de 16 in gaan en vanuit een scherpe hoek uithalen naar doel, Hofmans verkleint de hoek goed en pakt in twee tijden.
02...Duffel probeert onmiddellijk te combineren, Tienen zit kort op, Spreutels wordt al een eerste keer aangetikt.
01...Tienen heeft de wedstrijd op gang getrapt. Duffel verrovert de bal snel en kan beginnen bouwen.
...De Duffelse supporters en spelers strijken neer in Tienen voor deze avondmatch tegen Tienen. Bij Duffel komt Vermeerbeghen terug uit schorsing. Op de bank zitten Luckermans, Kerckhofs, Van Loock en Wijns. Door de blessure van Joossens zit Wijns als reservekeeper op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier