180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - Royal Cappellen Football Club
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 13 november 2016
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Gert Deckers (scheidsrechter) , Bart Gilen (eerste assistent-scheidsrechter) , Bart Vandenackerbroeck (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 79 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omedjonga Omena <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Niels Martin Doelpunt Min. 30 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 35 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Temitope Samuel Nelson
Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Maxime Deckers <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Seppe Kil Wissel min 89 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roy Wouters <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Stef Van den Heuvel Doelpunt Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dirk Mathyssen Geel Min. 60 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Stef Van den Heuvel Geel Min. 45 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Robin Lenaerts

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...afgefloten, een puntendeling. Er had meer in gezeten maar dat zal onze tegenstander ook vinden. De ref blijft zijn reputatie trouw, een penalty voor de uitploeg, al heeft Cappellen het nagelaten er van te profiteren.
88...Mariën vertrekt op het middenveld en wordt neer gelegd, ook nu blijven de kaarten op zak;
88...het gaat nu zeer snel over en weer maar voorlopig komt geen enkele ploeg in stelling.
86...Duffel blijft ballen naar voren werken maar probeert het te overhaast te doen in de zone van de waarheid, groot gevaar kan er niet gecreëerd worden.
83...Intussen krijgen we bericht dat de futurs op het veld naast ons op een 0-3 achterstand staan.
82...een corner gaat gevaarlijk richting eerste paal, Van den Brande klimt boven alles uit en zet de bal naast doel, terug hoekschop.
81...Martin wordt vervangen door Omena.
79...Vrije trap voor Duffel, een half metertje buitten de16, Rijmenants krult de bal in de korte hoek, de keeper pakt.
77...Bij Duffel staat Omena klaar om in te vallen.
76...Na een balverlies op het middenveld kan Cappellen doorgaan, op de rand van de 16 wordt nog een duel gewonnen, de aanvaller krult de bal mooi naar de tweede paal en zet de stand in evenwicht.
75DoelpuntDoelpunt - Dirk Mathyssen
74...Duffel wint de meeste duels op het middenveld maar is dikwijls niet secuur genoeg in het uitvoetballen waardoor de voorste linies moeilijk bereikt worden.
72...De bal gaat ver over, als dit rugby was dan was het een mooi doelpunt.
71...penalty voor de bezoekers, Prince steekt zijn been te ver uit in de 16 en de speler gaat er gewillig over neer, er volgen gelukkig geen kaarten.
69...Vrije trap van op links, zowel Van den Buys als Van den Brande duiken op voor doel maar ze kunnen beiden geen goede richting geven aan de bal.
67...na een hoekschop van de bezoekers wordt de bal terug naar buiten gespeeld, er volgt een lage schuiver maar Hofmans behoudt het overzicht en laat naast zijn doel buiten lopen.
66...het leek even een flipperkast voor het Cappelse doel, tot 3x kon er aangelegd worden maar niemand krijgt de bal voorbij de keeper. het ging zo snel dat we niet konden zien wie er allemaal op doel trapte.
65...Bizarre beslissing van de ref, Van den Buys loopt een speler aan net voor onze 16, wij menen toch een contact gezien te hebben, de aanvaller krijgt een gele kaart voor een schwalbe...de man in het groen stond er wel zeer dicht bij.
62...Een speler van Cappellen maakt op een hoekshop een overduidelijke en vrijwillige handsfout, de ref is mild want ook nu blijven de kaarten op zak.
61...Rijmenants rolt het halve veld op over links, hij speelt centraal voor doel Spreutels aan maar die krijgt de bal niet onder controle. Er is nu duidelijk mee druk naar voren van Duffel. Er wordt stevig geknokt voor elke bal.
60GeelGeel - Stef Van den Heuvel
58...het gaat plots snel, een bezoekende aanvaller wordt diep gestuurd met Nelson aan zijn zijde, hij legt aan van kort voor doel maar Hofmans kan het shot knap keren.
56...Martin kan profiteren van een slechte terugspeelbal, hij gaat door tot aan de achterlijn en legt voor doel, de verdediging is goed teruggekeerd.
55...Diepe bal op de ver doorgelopen Spreutels, hij controleert om aan te leggen maar de bal wordt nog in hoekschop getikt.
53...Na een misverstandje in de Duffelse defensie kan Cappellen bijna profiteren, een man komt in schietpositie, hij legt van kort bij aan in de korte hoek, Hofmans pareert de bal.
52...Cappellen recupereert een bal op het middenveld, ze willen het dan overhaast doen en schieten van ver op doel, de bal wordt eenvoudig gepakt door Hofmans;
50...Duffel komt er een eerste keer goed door, via Rijmenants komt de bal voor doel, Spreutels kan er niet bij, Martin recupereert en legt terug voor doel, Rijmenants kan er net niet bij, kans verkeken.
48...De bezoekers zetten de man in balbezit altijd zwaar onder druk, Duffel vangt het voorlopig goed op en probeert van het eigen doel weg te voetballen.
47...Nelson legt een bal in de 16 zomaar in de voet van een tegenstander, deze kan aanleggen en besluit heel ver over doel.
46...Beide teams betreden terug het veld, er zijn geen wissels op te tekenen.
45GeelGeel - Robin Lenaerts
42...Spreutels kan alleen vertrekken, hij wordt neergetrokken, de speler krijgt alleen geel en de actie is onderbroken, hoewel Spreutels nog kans had om door te gaan. Naar ons gevoel had dit rood moeten zijn, als je de fout fluit op een doorgebroken speler kan er maar 1 kaart de juiste zijn....
39...Cappellen komt sinds het doelpunt de druk opvoeren op onze helft, er komt meer strijd en bijgevolg ook meer overtredingen.
37...Een dieptepas op Spreutels schiet te ver door, de keeper heeft veel moeite om te ontzetten en zet de bal buiten het veld.
35GeelGeel - Temitope Samuel Nelson
34...Nelson gaat er iets te stevig in net voor onze 16 en krijgt geel, de bal ligt op de lijn van het strafschopgebied. De bal wordt over de muur gegeven maar in het midden van het doel, Hofmans bokst in hoekschop.
32...Spreutels wordt door Martin aangespeeld zo'n 10 meter buiten de 16, Spreutels legt aan, zijn schot gaat een metertje over. Alleen gaan was voor Martin waarschijnlijk een betere optie geweest.
31...Een waar slagveld op ons terrein, twee spelers van Cappellen blijven na een aanvallende actie liggen, na verzorging blijkt de schade al bij al goed mee te vallen.
30DoelpuntDoelpunt (1-0) - Kevin Spreutels
28...Spreutels maakt de opener! op aangeven van Martin die de achterlijn haalde, de gemeten voorzet viel mooi op het hoofd van Spreutels die goed naar de grond kopt en scoort!
26...Van den Buys probeert het van op het middenveld, het schot is te zwak en niet gekadreerd.
25...Rijmentans doet een lange run en slalomt langs enkele stationnetjes, de enkele kleine duwtjes die hij krijgt vertragen zijn actie net genoeg waardoor hij niet kan doorzetten.
19...Weer een vrije trap van de bezoekers, de bal gaat over de muur, Hofmans kan keren maar moet een hoekschop toestaan. Het was weer zo'n bal die net voor de keeper botste, altijd moeilijk voor een doelman.
17...Duffel probeert het regelmatig met een lange bal, het middenveld wordt overgeslagen en men probeert de diep lopende Spreutels en Martin aan te spelen. Voorlopig zonder succes.
14...Vrije trap voor cappellen halverwege onze helft, de bal wordt naar de verste paal getrapt, de inlopende aanvallers kunnen er net niet bij en de bal schiet door tegen de paal, hier komen we goed weg. Hofmans pakte in tweede instantie.
11...Vrije trap van Cappellen van op links, de bal waait gevaarlijk naar de tweede paal, de inlopende aanvaller is net te klein om te kunnen koppen.
07...Duffel blijft veel ruimte krijgen om te voetballen, eens op de middenlijn sluiten de bezoekende rangen zicht vlotjes.
06...Schotje van Cappellen uit de tweede lijn, Hofmans heeft er geen moeite mee.
05...De eerste grote kans voor Duffel, eerst was er een schuchtere poging van Spreutels, de rebound komt bij Rijmenants die aan de tweede paal Martin vindt, de bal leek binnen te gaan maar het schot ging nog voorlangs.
03...De studieronde is nog bezig, Rijmenants probeerde al enkele keren langs de lijn door te gaan maar het wordt daar goed gesloten gehouden. De bezoekers zakken diep in en wachten af.
...We maken ons op voor de wedstrijd tegen Cappellen, bij Duffel geen geschorste Vermeerberghen in de basis tegen zijn ex-team, in zijn plaats speelt Nelson.
...De ref van vandaag, Gert Deckers heeft tot nu toe 3 wedstrijden in onze reeks gefloten, hij kende ook al 3 penalty's toe, telkens voor de bezoekende ploeg....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier