180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - Tempo Overijse
2 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 06 november 2016
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Thomas Lucas (scheidsrechter) , Olivier Benoit (eerste assistent-scheidsrechter) , Jonas Willems (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 67 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omedjonga Omena <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Niels Martin Wissel min 72 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Temitope Samuel Nelson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 83 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 80 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 12 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 25 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 19 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vermeerbergen
Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andries Claes <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Issam Fariat Wissel min 85 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yves Kabanda N'Sanga <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bjorn Vander Elst Wissel min 90 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jonathan Coquelle <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Roland Loenders Doelpunt Min. 45 ::<br />Bjorn Vander Elst Geel Min. 78 ::<br />Kevin Janssens Geel Min. 37 ::<br />Kaya Buyuk Geel Min. 12 ::<br />Dimitri Delorge 2x Geel Min. 42 ::<br />Kaya Buyuk

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Broodnodige overwinning voor Duffel, er is stevig geknokt en de situatie zat zeker mee met de penalty's en de rode kaart. De ref heeft de wedstrijd steeds goed onder controle gehouden.
91...hoekschop van de laatste kans voor Overijse, de bal wordt laag ingeschoten en kan gekeerd worden. De ref maakt een einde aan deze triller!
90...De wedstrijd loopt ten einde, Overijse probeert nog een slotoffensief en komt met veel volk op onze helft spelen, Duffel beperkt zich tot verdedigen en hoopt op een snelle uitbraak.
86...Omena wordt op aangeven van Spreutels het straatje in gestuurd, eerst botst hij op een verdediger, nadien op de keeper, we houden er een hoekschop aan over.
82...Laatste wissel bij Overijse, Kabanda komt er in voor Van der Elst.
80...Luckermans komt in de plaats van Rijmenants
80DoelpuntDoelpunt - Yannick Rijmenants
78GeelGeel - Kevin Janssens
77...Duffel mist op korte tijd twee grote kansen, eerst komt Spreutels op aangeven van Rijmenants alleen voor doel en kopt de bal op de lat, even later is Omena aan de beurt, de keeper keert knap.
76...Omena recupereert en brengt Marien in stelling, hij legt de bal scherp voor doel waar de verdediging keert in hoekschop.
75...Kevin Janssens gaat te nadrukkelijk aan de trui van Meyers hangen en krijgt geel/
73...Marien glipt door de buitenspelval en kan doorgaan, er is echter geen aansluiting, er volgt een schot maar dat gaat ver naast.
72...Vrije trap van Overijse, de bal wordt recht op doel gegeven en gaat maar net naast.
68...Vrije trap van Overijse, de bal komt in de 16 op de arm van Prince, de ref gebaart onmiddellijk dat de arm tegen het lichaam was en laat verder spelen.
67...Nelson komt in het veld in de plaats van Benali.
66...Schot uit de tweede lijn van Overijse, de bal gaat ver naast.
64...Omena komt in de plaats van Martin.
63...Bij Duffel staat Omena klaar om in te vallen, er wordt duidelijk de kaart van de snelle actie getrokken.
59...Overijse duikt onze 16 in, er is een contact met Van den Brande, de ref doet onmiddellijk teken dat er dient verder gespeeld te worden.
53...na een inworp kan Van den Buys de bal voor doel brengen, Spreutels is goed gevolgd maar ook zijn belager zit er kort op en kan ontzetten.
52...Rijmenants wordt op rechts aangespeeld door Marien met een mooie cross-pass, met een mooie slalom maakt hij ruimte voor een schot dat maar net naast gaat.
51...Rijmenants kan op rechts het halve veld over steken, Spreutels spurt mee aan de linkerzijden, de pass op Spreutels is net te zwak, er zit nog een bezoekend been tussen.
50...Marien geeft een vrije trap zo'n 30 meter, centraal voor doel, iedereen ziet de bal voorbij waaien, tot grote verbazing valt de bal tegen de paal, spijtig genoeg aan de verkeerde kant van de paal.
49...Ook Nelson loopt zich warm
48...Bij Duffel begint Luckermans aan de opwarming.
46...Beide teams starten de tweede helft met dezelfde opstelling als waarmee ze de eerste helft beëindigden.
45...Een hoekshcop blijft te lang voor doel hangen, er komt nog een bezoekend been bij de bal en de bordjes hangen terug gelijk.
45DoelpuntDoelpunt (1-1) - Bjorn Vander Elst
42...Prince zet Spreutels alleen in de 16, bij Overijse gaan ze aan de noodrem hangen, nieuwe penalty en rode kaart.
42...De keeper pakt de penalty, de rebound wordt door Van den Buys over geknald.
422x Geel2x Geel - Kaya Buyuk
40...Meyers stuurt Rijmenants diep, hij gaat met de bal aan de voet in de 16 tussen twee verdedigers, daar wordt hij eenvoudig opgevangen.
39...Weer een rommelige actie in onze 16, er volgt een schot van op het penaltypunt, de rangen hadden zich goed gesloten en de bal strandt op een Duffels been, we kunnen terug uitvoetballen.
37...Rijmenants vecht zich voorbij zijn man, de bal valt aan de 2de paal voor Van den Buys die besluit te trappen, de bal gaat over doel, koppen was een betere optie geweest...
37GeelGeel - Kaya Buyuk
36...Spreutels wordt hard op de hakken getrapt, er volgt terecht geel voor de speler van Overijse.
32...We waren even weg gevallen wegens netwerkproblemen, intussen heeft Duffel nog 2 grote kansen gehad evenals Overijse. Het is een harde pot voetbal waarbij veel middenveldspel gespeeld wordt en er op de snelle uitbraken van de spitsen gerekend wordt. Bij Duffel zijn Rijmenants en Martin intussen van flank gewisseld.
25GeelGeel - Lars Van Den Brande
19...De vrije trap draait rond de muur en valt gevaarlijk voor de neus van Hofmans, onze keeper laat zich niet verrassen en pakt de bal.
19GeelGeel - Jasper Vermeerbergen
18...Vandenbrande krijgt geel omdat hij een doorgebroken speler neer legt, vanuit ons standpunt was hij nochtans eerst op de bal.
15...Er wordt stevig geknokt op het middenveld, na enkele duels kan Vandenbuys er uit komen, zijn doorsteekpas op Spreutels pakt te veel snelheid door de wind en is niet meer te belopen.
14...het nummer 14 van Overijse wringt zich tussen 3 Duffelse spelers op de rand van de 16, er wordt opgelet om geen penaltyfout te maken, er volgt een schotje maar dat gaat enkele meters naast.
12...Spreutels zet de penalty om, Duffel leidt met 1-0!
12GeelGeel - Dimitri Delorge
12DoelpuntDoelpunt (1-0 (P)) - Kevin Spreutels
11...Penalty voor Duffel, Prince wordt door Vandenbuys in de 16 geleid en die wordt daar neer gelegd.
09...Overijse doet de netten trillen, gelukkig gaat de vlag naar boven en wordt het doelpunt afgekeurd.
07...Marien gaat de 16 in en kan aanleggen, zijn schot sterft op de hakken van een verdediger, de herneming komt bij Spreutels die wordt afgevlagd voor buitenspel.
05...Overijse komt twee keer gevaarlijk opzetten over hun rechtse flank, Marien heeft alle moeite om het te belopen, het eerste gekruiste schot werd door Hofmans in hoekschop geduwd, de tweede was buiten het kader geplaatst.
02...Eerste schot op doel van Martin, hij komt centraal in balbezit en moet zelf ruimte maken langs de buitenzijde, al bij al een makkelijke bal voor de keeper.
01...Duffel komt er een eerste keer door, Rijmenants haalt op links de achterlijn, zijn voorzet geraakt niet tot bij Spreutels die centraal voor doel staat, de verdediging ontzet de bal.
...We bekampen vanmiddag Tempo Overijse in eigen huis, na een mindere periode wordt het hoog tijd om punten te pakken. Bij winst komen we in de stand op gelijke hoogte met Tempo Overijse. Bij Duffel komen Meyers en Prince terug in de ploeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 25. juli. 2019 Beginn 19:30
KVV Duffel
KVV Duffel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 28. juli. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 31. juli. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 07. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Dessel Sport
KFC Dessel Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 14. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Eppegem
KFC Eppegem
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier