180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - K Londerzeel SK
1 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 23 oktober 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Jordy Vermeire (scheidsrechter) , Wouter Bongaers (eerste assistent-scheidsrechter) , Vincent Slegers (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Alexander Kuffour <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Andreas Luckermans Wissel min 85 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Van Loock <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Mariën Doelpunt Min. 34 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4174_b_1412201614.jpg' height='40' width='40' /><br />Omedjonga Omena Geel Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Temitope Samuel Nelson Geel Min. 59 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Christopher Meyers Geel Min. 54 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 25 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andreas Luckermans Geel Min. 17 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys 2x Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Christopher Meyers
Wissel min 85 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jules Vits <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Migler Indenge Nyetonga Wissel min 88 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dean Van den Winckel <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Alec Luyckx Doelpunt Min. 37 ::<br />Olivier De Groodt Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sander Van Eyk Geel Min. 70 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilias Cloetens

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Afgefloten, Londerzeel had de meeste scherpe kansen en pakt de 3 punten mee, bij Duffel was het zo'n wedstrijd van te dikwijls "net niet".
90...Vrije trap Rijmenams op links, Spreutels kan er niet bij, Londerzeel komt er met twee man uit, alleen Nelson is achterin gebleven, het lijkt uitgespeeld tot Hofmans nogmaals uitpakt et een mirakelredding.
86...Londerzeel blijft slordig met de kansen, er wordt gecombineerd door het center, een schotje van op zo'n 20 meter is te zwak en te centraal in doel om Hofmans te verontrusten.
85...Londerzeel over rechts, Hofmans komt goed tussen op een schot van op de rand van de 16
84...Londerzeel bij beide teams, bij Duffel komt Marien naar de kant, Van Loock komt in zijn plaats.
83...Vermeerbergen komt in een 1 tegen 1 situatie, hij drijft de man naar buiten die van ver aan legt en ver over besluit.
82GeelGeel - Temitope Samuel Nelson
81...Ook Nelson staat geel geboekt na een late tackle.
80...Kufour en Spreutels knokken zich naar voor, Sreutels kan in het halve maantje aanleggen, zijn schot wordt gekeerd.
78...Meyers komt nogmaals te laat o een tackle en mag gaan douchen met een tweede gele kaart.
782x Geel2x Geel - Christopher Meyers
76...Nelson blijft even liggen na een duel, hij loopt op een hoog opgetrokken been, de Londerzeelse speler raakt hem volledig onvrijwillig, Nelson kwam van achter zijn rug.
75...Londerzeel mag nog een keer een hoekschop nemen, de bal wordt scherp aangesneden, er volgt een schot dat afwijkt en op de lat strandt.
73...Bij Duffel wordt Luckermans naar de kant gehaald, in zijn plek komt Kufour.
72...Luckermans krijgt ruimte op rechts, de botsende bal is moeilijk te controleren, er volgt een voorzet maar die kan de keeper vlot pakken.
71...weer een hoekschop van Londerzeel die voorbij waait, al was deze wel heel goed gegeven.
70GeelGeel - Ilias Cloetens
67...Omena haalt de achterlijn en levert een mooie voorzet af voor Spreutels, die kopt de mooie kans op de keeper.
66...Bij Londerzeel staat het nummer 2 geel geboekt na een hard duel tegen Luckermans.
64...Londerzeel wordt slordig met de kansen, een doorbraak over rechts wordt mooi ingespeeld thv het penaltypunt, de meegeschoven aanvaller knalt ver over.
63...Rijmenams krijgt balvoordeel na een fout op Luckermans, hij haalt de achterlijn en legt voor doel, Omena kan er net niet bij.
59...Meyers kijkt ook tegen geel aan na een te late tackle.
59GeelGeel - Christopher Meyers
57...Londerzeel komt over rechts, er wordt stevig gebikkeld, er volgt een gevaarlijke voorzet, Nelson kan ontzetten.
56...Hoekschop Londerzeel, weerom gaat de bal aan de tweede paal buiten zonder dat er iemand aan komt.
55...Hofmans houdt het spannend, na een actie op het middenveld komt een bal bij een aanvaller, hij stormt op doel af, Hofmans redt met een beenveeg.
54...Duffel komt mooi naar voor, er volgt een lage voorzet maar die wordt gekeerd in de verdediging.
54GeelGeel - Kevin Spreutels
53...Een Londerzeelse aanvaller knokt zich tussen enkele Duffelse spelers richting doel, hij legt aan maar Hofmans gaat goed plat en keert het schot.
52...Marien dropt een vrije trap voor doel, Van den Buys kan er net niet bij, na de bots komt Spreutels bijna in stelling maar de keeper is sneller op de bal.
50...hoekschop voor Londerzeel, de bal zeilt voorbij het doel en gaat aan de tweede paal buiten zonder dat iemand er bij kan.
47...Londerzeel komt dreigen, via rechts komt de bal voor doel waar een aanvaller kan koppen, de bal gaat maar net naast.
46...De tweede helft is gestart, langs beide zijden staat dezelfde opstelling op het veld.
45...We rusten met een 1-2 voorsprong voor de bezoekers, een al bij al logische voorsprong als je het aantal scherpe kansen optelt.
43...Na een inworp combineert Rijmenams met Marien aan de zijlijn, er komt een voorzet maar de keeper is eerst op de bal.
40...Duffel met een goede combinatie, Marien kan de 16 in gaan, hij legt aan maar besluit een metertje naast doel.
39...Londerzeel krijgt nog een keer een hoekschop, de bal waait voorbij de tweede paal buiten.
37DoelpuntDoelpunt (1-2) - Olivier De Groodt
36...Omena wordt aan de zijlijn neergelegd, volgens de ref geen fout, er komt een uitbraak, vermeerbergen kopt weg voor er een aanvaller bij kan.
36...Op een hoekschop wordt er krachtig binnen gekopt aan de eerste paal door Londerzeel.
34DoelpuntDoelpunt (1-1) - Omedjonga Omena
33...Omena met een lange run, hij perst er nog een schot uit, helemaal niet hard, de keeper verkijkt zich en de bal hobbelt binnen.
32...Omena redt de meubelen!
30...Onze coach krijgt ook een uitbrander van de ref, blijkbaar maakt hij te veel opmerkingen over de beslissingen van de ref.
29...Luckermans krijgt geel voor een tackle, ij gaat langs achter naar de bal, hij is eerst op de bal maar heeft toch te veel speler bij volgens de ref.
28...Het is duidelijk dat de vertimmerde ploeg zorgt voor gebrek aan automatismen bij Duffel, regelmatig start een actie mooi maar eindigt die met een slechte passing.
25GeelGeel - Andreas Luckermans
20...Londerzeel versiert 3 conrners op rij, bij de laatste wordt er een fout gemaakt op Nelson en kan Duffel beginnen bouwen.
18...Londerzeel blijft de gevaarlijkste ploeg, een doorgebroken aanvaller speelt zich knap vrij en schiet op doel, de bal gaat een metertje naast.
17...Van den Buys krijgt geel voor een te late tackle op een speler
17GeelGeel - Gianni Van Den Buys
15...Rijmenants schildert een hoekschop recht voor doel, de keeper plukt weg voor de aanstormende Meyers.
14...Het is duidelijk dat we tegen één van de sterkere tegenstanders uit de reeks spelen, een goede organisatie maakt het heel moeilijk om er door te geraken.
12...Marien verliest een duel, hij gaat terug achter de speler aan maar haalt hem neer, hij krijgt de gebruikelijke uitbrander.
10...Vrije trap voor Londerzeel net buiten de 16 op rechts, de bal wordt over de muur gekruld maar gaat ook ver over doel.
09...Bij Duffel lukt het voorlopig niet om de voorste linies te bereiken, Spreutels komt ophalen op het middenveld maar de pass richting Omena mist richting.
06...Londerzeel probeert met een afstandsschot, de bal gaat voorlangs de kooi van Hofmans.
05...Londerzeel komt er een eerste keer door en werkt onmiddellijk af, na balverlies op het middenveld wordt er te eenvoudig gecombineerd en staat een man alleen voor Hofmans die onze keeper kansloos laat en overhoeks afwerkt.
05DoelpuntDoelpunt (0-1) - Sander Van Eyk
03...Duffel combineert mooi op links via Marien en Rijmenams, Luckermans kan profiteren en doorgaan, hij wordt bij het vertrek echter even tegengehouden waardoor hij niet meer bij de bal geraakt.
02...Spreutels jaatgt door op een doorgeschoten bal, de keeper heeft tijd genoeg maar mist zijn controle volledig, de bal hobbelt naar de linkerzijde van het veld waar een verdediger hem onschadelijk maakt.
01...Ook achteraan moeten we wegens schorsing één van de vaste pionnen missen; Lars Van den Brande, hierdoor staat Nelson in de basis.
...Bij Duffel komt Luckermans in de basis in plaats van de geschorste Prince.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier