180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KV Woluwe-Zaventem - KFC Duffel
1 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 16 oktober 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Istvan Lagaert (scheidsrechter) , Tom De Bruyne (eerste assistent-scheidsrechter) , Bart Gilen (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 56 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Issey Ekamba <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Mourad Daoudi Wissel min 63 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jérémy Nerinckx <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dilhan Necipoglu Doelpunt Min. 68 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Invann Fuentes Delgado Geel Min. 87 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Brandon Nsingi Bibuangu Rood Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sylvain Mathe Luvagho
Wissel min 56 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Prince Asubonteng Wissel min 65 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Temitope Samuel Nelson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lars Van Den Brande Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omedjonga Omena <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Niels Martin Doelpunt Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andreas Luckermans Doelpunt Min. 18 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 76 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andreas Luckermans Geel Min. 48 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Afgefloten, het heeft veel moeite gekost en we hadden een uitstekende Hofmans nodig om de overwinning te bewerkstelligen. De 3 punten komen mee naar Duffel.
91...Zaventem beëindigd de wedstrijd nog met 10, Luckermans kan uitbreken over het middenveld en wordt hard neer gehaald, terechte rode kaart.
90...Duffel probeert het uit te spelen door de bal in de ploeg te houden, niet gemakkelijk met zo'n kort op zittende tegenpartij.
89RoodRood - Sylvain Mathe Luvagho
88...Hofmans solliciteert voor man van de match, plots staat er een aanvaller alleen voor hem, met ware doodsverachting werpt ij zich in de baan van de bal en keert het schot. Het is hier bibberen in deze laatste minuten.
87GeelGeel - Brandon Nsingi Bibuangu
86...Weer houdt Hofmans ons in de match, een lage plaatsbal kan hij maar net in hoekschop tikken. Hier komen we goed weg.
85...Rijmenants en Luckermans vinden elkaar in de aanvallende linie, Luckermans probeert een schot van op zo'n 20 meter, de keeper pakt.
84...Zaventem probeert het ons moeilijk te maken, een aanval wordt in onze 16 uitgevochten, van op het penaltypunt kan een Zaventemse aanvaller aanleggen, Hofmans redt de meubelen.
83...Onze Duffelse spelers vinden elkaar zeer moeilijk, het is toch weer een hele tijd geleden dat onze aanvallers in stelling werden gebracht.
82...Uitbraak van de thuisploeg over rechts, de bal wordt mooi ingespeeld, thv het penaltypunt kan er gekopt worden, er zit te weinig kracht op om Hofmans te verontrusten.
80...Het blijft toch moeilijk combineren op dit veld, de thuisploeg houdt de ruimtes ook heel klein.
78...Vrije trap voor de thuisploeg, de bal ligt een 5 meter buiten het strapschopgebied, het schot volgt maar vliegt in de tuin van de buren, ver over het doel van Hofmans;
76GeelGeel - Andreas Luckermans
75...Luckermans komt te laat met een tackle en krijgt de gele kaart onder de neus.
74...Hofmans moet alles uit de kast halen om een lage schuiver die afwijkt uit zijn doelvlak te houden, hij moet een hoekschop toestaan.
70...Omena vecht een duel uit in de 16, hij wordt neergehaald maar ook hier ziet de ref geen fout in, volgens onze interpretatie kon je hiervoor wel fluiten.
68DoelpuntDoelpunt (1-2) - Invann Fuentes Delgado
66...De thuisploeg kan tegenscoren met een lage bal die mooi in het hoekje gaat. Hoog tijd om het gaspedaal terug in te drukken.
63...Martin wordt gewisseld voor Omena.
62DoelpuntDoelpunt (0-2) - Andreas Luckermans
61...De thuisploeg blijft proberen, er komt een schot uit de tweede lijn, dat gaat maar net naast de paal buiten
60...Luckermans verdubbelt de score, nadat Spreutels en Rijmenants al gepoogd hadden te scoren kwam de bal in de tweede lijn bij Luckermans, de keeper miskijkt zich volledig op de bal die onder zijn lichaam in doel hobbelt.
59...Duffel heeft het moeilijk om een aanval in elkaar te boksen, Zaventem probeert maar geraakt moeilijk in de zone van de waarheid;
58...Spreutels kan zichtzelf in de 16 werken, bij zijn controle wordt hij neergelegd, er is een contact maar de ref beoordeelt het niet als foutief.
55...Luckermans komt Prince vervangen.
55...Een aanvaller van Zaventem glipt er door, Van den Brande probeert hem het aanleggen te beletten, er komt een schot, dat gaat hard naast.
54...Na een hoekschop komt de bal op het middenveld bij Martin, hij moet uitwijken naar de zijkant, hij legt de bal voor doel waar de bal richting doel wordt getrapt (we konden niet zin wie het was), de bal wordt door de keeper op de lijn in hoekschop geslagen.
53...Nu versiert de thuisploeg een vrije trap centraal voor ons doel, de bal valt over de muur, Hofmans ranselt laat in de hoek in hoekschop.
51...Net als bij de aanvang van de wedstrijd probeert de thuisploeg ook in de eerste 10 minuten van deze tweede helft de forcing te voeren.
50...De thuisploeg krijgt een vrije trap, een kleine 10 meter uit het strafschopgebied, de bal blijft tussen een bos van benen hangen aan de tweede paal waar hij uiteindelijk in hoekschop buiten gaat.
48...Van den Brande krijgt geel, hij gaat zij aan zij met een aanvaller naar de bal, wanneer de aanvaller hem voorbij is tikt hij nog tegen de voet, het is een zeer licht contact maar de aanvaller gaat gewillig neer. De bal licht een metertje buiten de 16.
48GeelGeel - Lars Van Den Brande
47...Marien met een serieuze inspanning op links, hij passeert 2 spelers en speelt centraal in op Spreutels, die pakt van op de rand van de 16 uit met een vluchtschot dat maar net naast gaat.
46...bij Duffel starten de zelfde 11 aan de tweede helft.
45...We rusten bij een 0-1 voorsprong voor Duffel, een logische voorsprong maar als de bal enkele keren beter valt dan had de voorsprong geruststellender kunnen zijn, anderzijds heeft de thuisploeg ook enkele kleine kansjes gehad en één grote bij het schot op de paal.
43...Via Rijmenants en Prince wordt de bal in de 16 gedeponeerd, Van den Buys probeert het in één tijd maar raakt de bal maar half, de bal hobbelt door de verdediging en wordt opgeraapt door de keeper.
40...De thuisploeg knutstelt een aanval in elkaar, Gloub en Van den Brande beletten de aanvaller het koppen.
37...Het Zaventemse doel leek even op een schietkraam, de bal werd door Spreutels van op rechts op doel gevuurd, aan de andere kant kon Rijmenants voor brengen, nog enkele andere Duffelse spelers kamen in stelling maar de verdediging smeet er zich telkens goed tussen.
35...Spreutels wordt diep gestuurd, hij haalt de achterlijn en kan terugleggen op Martin, de voorzet volgt maar noch Rijmenants en Prince kunnen de ruimte voor een schot vinden.
34...De thuisploeg komt tot bij Hofmans, na een duel aan de hoekschopvlag valt de bal in de 16, er volgt een schot in één tijd van op zo'n 10 meter, Hofmans heeft er geen enkele moeite mee.
30...Ook bij Duffel is het zoeken naar de nodige ruimte op dit kleine veldje.
29...Zaventem geraakt af en toe in de aanvallende zone maar ze hebben dikwijls te veel tijd en ruimte nodig om tot een schot te komen.
28...Schotje van de thuisploeg uit de tweede lijn, de bal hobbelt naast het doel.
26...Weer zo'n fase voor het Duffelse doel waarbij Zaventem de bal rond speelt maar niet kan aanleggen om de bal richting doel te schieten. Van den Buys komt er uiteindelijk uit.
24...Rijmenants perst een lange spurt uit op links, hij snijdt goed in richting doel, zijn schot wordt door de doelman gekeerd.
23...De thuisploeg probeert op te schuiven, Duffel vangt eenvoudig op
19...De thuisploeg wint een duel op het middenveld, de middenvelder loopt enkele meters door en probeert het met een afstandsschot, Hofmans gaat goed plat en heeft al bij al niet te veel moeite met het schot.
18DoelpuntDoelpunt (0-1) - Kevin Spreutels
17...Vrije trap voor Zaventem van aan de zijlijn (links), de bal wordt in de 16 gedropt maar waait voorbij de tweede paal buiten.
16...Spreutels met een beauty, Marien haalt de achterlijn en gooit van vlak bij het cornervlaggetje de bal voor doel, de goed gevolgde Spreutels wringt zich in bochten kopt mooi binnen.
15...Duffel speelt nu toch veel nadrukkelijker op de helft van de thuisploeg, de kansen beginnen ook stilaan te komen.
14...Meyers kopt op een hoekschop, de bal gaat maar net naast.
13...Gloub trekt snel in de aanval en maakt vele meters, hij de bal komt na enkele tussenstations bij Martin, diens gevaarlijke voorzet wordt geraakt door Prince maar hij kan er niet genoeg kracht op zetten, de keeper vangt op.
12...We komen even goed weg, na een hoekschop kopt Vermeerberghen de bal weg, deze valt in de voet van een Zaventemse speler die in één tijd hard op de paal trapt.
11...Eerste groot gevaar van Duffel, Martin haalt de achterlijn, zijn voorzet wordt gekeerd in de voeten van Van den Buys, hij besluit van in de 16 op een verdediger, ook in de herneming geraakt de bal niet door de defensie.
09...De eerste minuten verliepen alvast zeer zenuwachtig, de thuisploeg geeft op geen enkel moment de indruk de staartploeg te zijn.
06...Duffel komt in de 16 na een voorzet van Prince, de verdediging staat goed opgesteld en keert.
02...Spreutels wordt door Martin de 16 in gestuurd, de keeper zit er goed tussen, onmiddellijk volgt de tegenaanval waarbij een speler van Zaventem alleen de 16 in gaat, hij omspeelt Hofmans, het doelpunt lijkt in de maak maar dat was zonder de snel inglijdende Vermeerbergen gerekend, hij kan de bal net naast doel tikken.
01...De thuisploeg probeert het over rechts, er volgt een voorzet maar die waait ver voorbij het doel van Hofmans.
...De wedstrijd is op gang gefloten, Duffel speelt de eerste helft tegen de wind in en ook tegen de zon in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier