180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - K Rupel-Boom FC
1 3

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 09 oktober 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Yves Verslycken (scheidsrechter) , Walter Gijsen (eerste assistent-scheidsrechter) , Jarich Marien (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Prince Asubonteng Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omedjonga Omena <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Niels Martin Wissel min 66 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Temitope Samuel Nelson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 80 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andreas Luckermans Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4174_b_1412201614.jpg' height='40' width='40' /><br />Omedjonga Omena Geel Min. 22 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 15 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4206_b_1412200362.jpg' height='40' width='40' /><br />Morad Gloub
Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jore Trompet <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lennard Hens Wissel min 76 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jeroen Mertens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Put Wissel min 89 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jef Vogels <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bjorn Cornelissens Doelpunt Min. 33 ::<br />Yannick Put Doelpunt Min. 17 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Antonio Munos Herrera Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lennard Hens Geel Min. 79 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Mees Geel Min. 41 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lennard Hens

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...De wedstrijd wordt beëindigd, Duffel heeft hier de wet van de sterkste moeten ondergaan.
88...De wedstrijd kabbelt verder, Rupel Boom controleert terwijl Duffel geen controle over het middenveld krijgt.
82...Een Boomse hoekschop draait gevaarlijk naar binnen, de ingelopen spits kan er net niet bij, ook Gloub was in de buurt en behield het overzicht.
81...Bij Boom wordt een speler geel geboekt wegens spelbederf, hij blijft na een vrije trap voor de bal staan.
80...Eerredder voor Duffel, na een combinatie via oa Spreutels en Van den Brande kan Luckermans de bal over de lijn duwen. 1-3
80DoelpuntDoelpunt (1-3) - Andreas Luckermans
79GeelGeel - Miguel Mees
78...Rupel-Boom duikt nog een keer onze 16 in, met een doorsteekpasje komt een man tussen de verdediging en Hofmans, zijn schotje is te zwak om Hofmans in verlegenheid te brengen.
78GeelGeel - Omedjonga Omena
77...Bij Boom wordt gewisseld.
75...Omena gaat in de 16 en wordt neergelegd, van uit ons standpunt een overduidelijke penalty, Omena krijgt echter de gele kaart te zien voor een schwalbe. Hier lijkt het er op dat we de fout onterecht tegen krijgen.
72...Net als vorige week heeft de trainer het tactisch plan gewijzigd, na het inbrengen van Nelson is Van den Brande op de plaats van Van den Buijs gaan spelen.
71...Rupel-Boom gaat nog een keer richting doel, de bal wordt in hoekschop weg gezet.
70...Luckermans zet zich op het middenveld mooi door, hij maakt ruimte en speelt in bij Rijmenants, die moet de bal ver aan de zijlijn gaan ophalen, zijn voorzet is te laag om voor gevaar te kunnen zorgen.
69...Een vrije trap wordt van op de penaltypunt door Van den Brande op doel gekopt, de bal strandt op de paal, er werd ook gefloten voor een voorafgaande duwfout.
67...Verre inworp voor Rupel-Boom, de bal blijft hangen tussen Vermeerberghen en Van den Brande, uiteindelijk kan een Boomse aanvaller koppen, de bal gaat over doel.
65...Van den Buijs verlaat het veld voor Nelson die hiermee aan zijn eerste speelminuten komt.
60...Intussen ligt het spel meer stil dan dat er gevoetbald wordt, ook de bezoekende keeper draagt zijn steentje bij aan het vertragen van het spel en krijgt daarvoor een verwittiging.
58...Bij Duffel wordt Martin vervangen door Omena.
56...na een veelbelovend begin sluipen er weer meer foutjes in de Duffelse opbouw.
51...Na een verre inworp voor ons doel blijft de bal liggen in de 16, een speler van Boom loopt in maar mist zijn controle, Gloub kan ontzetten.
49...Duffel wil nog iets recht zetten in deze tweede helft, de druk op de Boomse verdediging is veel groter dan voor de rust. Nu haalt Martin de achterlijn, hij legt af voor Luckermans, zijn voorzet wordt geplukt door de doelman.
47...Marien met een schot uit de tweede lijn, de bal wijkt nog af en gaat net naast het doel buiten, Duffel houdt er een hoekschop aan over.
46...Bij Duffel wordt Prince in de tweede helft vervangen door Luckermans.
46...Marien start de tweede helft met een stevig verband rond het hoofd.
45...We rusten met een 0-3 achterstand, vooral een snel omschakelend Boom doet ons pijn. Een sterk blok op het Boomse middenveld vangt goed op waardoor de verdediging tot nu toe nog niet zwaar onder druk kwam te staan.
43...Duffel bouwt een aanval op de bal valt voor doel waar Van den Buijs probeert te koppen, hierbij raakt hij het hoofd van zijn tegenstander. Van den Buijs moet naar de kant met een hoofdwonde. Ook zijn tegenstander heeft verzorging nodig.
42...Marien kan met veel moeite een aanvaller afhouden, het is op het randje van wat toegelaten wordt maar de ref laat voortspelen. Daarna wordt de bal nog vol tegen de ref getrapt.
41...Spreutels gaat tussen twee man door de 16 in en gaat neer, de ref ziet er geen fout in en laat doorspelen.
41GeelGeel - Lennard Hens
40...Ook bij Boom gaat een speler in het gele boekje na een duwtje in de rug van Meyers, het was niet eens een heel zware fout maar het lijkt de som van alles.
39...De Boomse nummer 20 loopt op onze helft richting doel met Vermeerbergen aan zijn zijde, hij lijkt het op snelheid te gaan halen maar Vermeerbergen heeft hem ver genoeg naar buiten gedreven waardoor het schot ver achter het doel van Hofmans verdwijnt.
36...Rijmenants met een sterk technisch staaltje kan Marien vrij spelen, hij gaat richting 16 en wordt foutief gestopt, hij krijgt een vrije trap mee. Deze vrije trap valt aan de tweede paal maar Vermeerbergen kan er net niet bij om te koppen.
35...Spreutels heeft te veel geprotesteerd en mag een eerste keer bij de ref komen, die legt hem even uit wie het voor het zeggen heeft.
33...De hoekschop wordt weggekopt en op de rand van de 16 in één tijd op de slof genomen door de aanvoerder van Boom, de bal verdwijnt in de linker hoek, we staan al 0-3 in het krijt zonder zelf één noemenswaardige kans te hebben versierd.
33DoelpuntDoelpunt (0-3) - Yannick Put
30...Boom komt nog eens in onze 16, er volgt een schot van op de rand van de 16 dat via een Duffelse rug maar net naast het doel van Hofmans verdwijnt.
26...Vrije trap voor Boom thv het hoekschoppunt. De bal is te hoog en waait voorbij het doel. Nadien schermt Van den Brande goed af waardoor we een doeltrap krijgen.
25...Duffel speelt een bal in na een offside van Boom, de bal wordt centraal recht in de voet van een Boomse speler gegeven, gelukkig probeert de een afstandsschot dat over het doel van Hofmans gaat.
22GeelGeel - Yannick Rijmenants
21...Ook Rijmenants staat geel geboekt na een tackle aan de zijkant. Vooraf aan deze fase was een uitbraak van Rijmenants al foutief gestopt door een Boomse speler maar hier zag de ref geen graten in, de volgende fase tikt hij zijn tegenstander hard aan in het duel.
20...Duffel heeft het moeilijk tegen dit Rupel-Boom, vooral het snel uitbreken vanuit het middenveld maakt het ons heel moelijk.
18...Bij Duffel lijkt niets te lukken vandaag, passes komen slecht aan, ballen botsen net anders dan ingeschat enz.....
17DoelpuntDoelpunt (0-2) - Antonio Munos Herrera
16...Boom komt knokkend aan de bal op de rand van de 16, Meyers verspeelt de bal in het duel waardoor het Boomse nummer 10 alleen voor doel komt en afwerkt. 0-2
15...Boom komt nog een keer voor doel, gelukkig was de voorzet te scherp voor de inlopende man. intussen wordt het spel alsmaar bitsiger, er wordt sterk geduelleerd, de ref laat ook voetballen.
15GeelGeel - Morad Gloub
14...Gloub komt er te hard in en wordt met geel bestraft.
13...Rupel-Boom zet druk op onze verdediging, een speler kan doorlopen, (twijfelachtig dat het geen offside was) maar krijgt gelukkig de bal op de hakken, anders stond hij oog in oog met Hofmans.
10...Weerom wordt Prince fout afgestopt, de dader wordt bij de ref geroepen, het blijft bij de uitbrander.
09...Rupel-Boom heeft opvallend veel foutjes nodig om Duffel op te vangen. Vooral Prince en Spreutels worden geregeld foutief afgestopt. Ook Rijmenants en Martin krijgen regelmatig tikken te verwerken.
08...Martin kan op rechts doorgaan, hij gooit de bal voor doel van op de flank, de bal wordt geplukt door de keeper.
06...Na een gekeerde vrije trap van Duffel wordt de bal op het middenveld opgevangen, Marien kan diep gaan, hij haalt de achterlijn maar zijn voorzet waait voorbij de kooi.
05...De bal wordt rond de muur gekruld, Hofmans kan pareren maar moet lossen, een goed gevolgde Boom-speler duwt de bal binnen.
05DoelpuntDoelpunt (0-1) - Lennard Hens
04...Marien valt op de grond net voor onze 16 en raakt hierbij de bal met de hand, de ref laat verder spelen maar fluit uiteindelijk toch op aangeven van de lijnrechter.
01...Duffel steekt een eerste keer het veld over, de doorsteekpass van Mariën is te scherp voor Spreutels, de keeper kan oprapen.
...Duffel start met nagenoeg dezelfde basisploeg als vorige week, enkel de geblesseerde Benali wordt vervangen door Gloub.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier