180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
Spouwen-Mopertingen - KFC Duffel
2 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 02 oktober 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Kristof Mollu (scheidsrechter) , Nico Claes (eerste assistent-scheidsrechter) , Kenneth Lenaerts (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 63 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Giovanni La Mantia <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Ben Lortye Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Michael Tambak <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />David Timmermans Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ben Didden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Seppe Geerts Doelpunt Min. 74 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Olivier Geurts Doelpunt Min. 44 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jordan Kerstenne Geel Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jordan Kerstenne Geel Min. 72 ::<br />Edwin Wang Geel Min. 59 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />David Timmermans
Wissel min 63 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Morad Gloub <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lars Van Den Brande Doelpunt Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4120_b_1412200872.jpg' height='40' width='40' /><br />Gianni Mariën Geel Min. 21 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Rood Min. 26 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Prince Asubonteng

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...afgefloten, het slotoffensief heeft niets meer opgebracht. De rode kaart van Prince heeft zeker zijn invloed gehad op het spelbeeld.
90...Duffel krijgt nog een vrije trap in de middencirkel, alle spelers behalve Hofmans gaan voor doel, de bal wordt door Hofmans getrapt, de keeper kan plukken.
89...Duffel zet nu alles op alles, met veel volk komen we in de 16, Marien kan voorzetten op Spreutels, die gaat neer maar het is te licht en te opzichtig. De counter wordt door Hofmans over de lijn gezet om het gevaar onschadelijk te maken.
88DoelpuntDoelpunt (2-1) - Gianni Mariën
87...Marien redt de eer, na een knappe actie van Luckermans kan Marien doorgaan op links, hij twijfelt niet en doet de netten trillen.
86...De thuisploeg komt nog een keer goed opzetten, Vermeerbergen maakt het hen moeilijk, er volgt nog een schot van net buiten de 16 dat voorlangs gaat.
84...Op een hoekschop van Rijmenants wordt gekopt, we vermoeden Spreutels, de bal gaat net over het doel.
81...bij het wegwerkenin onze verdediging wordt de bal op de hakken van een aanvaller getrapt, er is veel powerplay nodig om de bal voor de kooi van Hofmans weg te krijgen.
80 ...Luckermans komt tussen de lijnen in de plaats van Van den Brande, er wordt nog ingezet om de druk naar voren te zetten.
78...Bij Duffel speelt Van Den Brande nu voor de verdediging ook Meyers is een rij hoger gaan spelen en staat nu achter de spitsen.
75GeelGeel - Jordan Kerstenne
74...na een vreemde actie voor doel van Hofmans waarbij de bal door zowat elke speler in de 16 geraakt werd wordt de bal onder Hofmans geschoven, de thuisploeg verdubbelt de voorsprong.
74DoelpuntDoelpunt (2-0) - Olivier Geurts
72GeelGeel - Edwin Wang
71...Hofmans schuift weg bij het uittrappen en speelt hierdoor de bal in de voet van de tegenstander, deze is te verrast waardoor Vermeerbergen terug kan keren en de bal kan ontzetten.
68...Gloub laat zich in de eigen 16 in de wind zetten, er volgt een schot van op links, Hofmans zit er goed tussen en keert in hoekschop. Op deze hoekschop kan Duffel snel uitbreken via Spreutels, deze speelt Rijmenants aan, de bal valt net niet goed waardoor Rijmenants opgehouden wordt, hij kan er nog een lob uithalen maar de thuiskeeper is op tijd terug en kan de bal onschadelijk maken.
67...Hofmans toont zijn klasse bij een hoekschop die bijna rechtstreeks binnen waait, de wint begint een belangrijke rol te spelen, hij duwt de bal van onder de lat weg, bij deze actie valt hij tegen de paal, gelukkig zonder al te veel erg.
63...Tijdens een loopactie gaat Benali plots liggen, het lijkt op een spierletsel, Gloub komt onmiddellijk in het veld.
61...Misverstandje in de Duffelse aanval, Duffel schuift goed op in blok, door het balverlies op het middenveld ligt de weg richting doel open, de teruggekeerde Vermeerbergen kan goed ontzetten.
59...ook bij de thuisploeg staat een speler geel geboekt na een tackle op Rijmenants. Het lijkt ons een beetje de som van vele foutjes.
59GeelGeel - David Timmermans
58...Na het blitsoffensief aan het begin van de tweede helft kabbelt de match weer verder, grote kansen blijven uit al kan het snel keren in dit type wedstrijden.
54...De thuiskeeper begaat even een flatertje bij het uitkomen, de bal schiet door en Omena kan helemaal op rechts doorgaan op doel, de hoek is scherp waardoor zijn schot tegen de achterkant van het doel belandt, hier ging veel gevaar van uit.
52...Duffel via Rijmenants over links, zijn voorzet wordt eenvoudig gepliukt door de doelman.
51...De thuisploeg tikt er opvallend vlot door en kan een vrije man vinden op de punt van de 16, de bal wordt op doel gegeven, Hofmans pakt gemakkelijk.
50...De bal wordt van uit de tweede lijn over onze verdediging gelobt, Hofmans staat enkele meters voor zijn goal en ziet de bal op de deklat vallen, hier komen we goed weg.
49...Een vrije trap van de thuisploeg krijgt een rare curve door de wind, aan de tweede paal kan er richting doel gekopt worden, de bal waait voorbij de kooi van Hofmans.
46...We starten de tweede helft met dezelfde 10 spelers tussen de lijnen.
45...we rusten met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Na een gesloten wedstrijd die Duffel voor de helft met 10 man moest afwerken kregen we net voor rust het deksel op de neus. Intussen gaat hier het gerucht dat er ook een slag zou zijn uitgedeeld waarvoor Prince een rode kaart heeft gekregen.
44...na een hoekschop recupereert Marien op rechts, zijn voorzet richtig Spreutels wordt gepakt door de keeper.
44DoelpuntDoelpunt (1-0) - Jordan Kerstenne
43...Spouwen komt op voorsprong, een lage schuiver verdwijnt tussen een bos van benen laag in de hoek, Hofmans was kansloos op dit gekruiste schot.
40...Er komt nu toch wat meer snelheid in, op korte tijd kan Omena twee keer vertrekken, het is duidelijk dat de Limburgers de snelle uitbraken van onze zwarte spits vrezen.
39...Schotje van net binnen de 16 op doel van Hofmans, onze keeper gaat goed plat en pakt eenvoudig.
37...Spreutels wordt kort voor doel aangespeeld door Marien, hij mist zijn controle waardoor de bal over de achterlijn spring (niet tussen de palen), dit was een reuzenkans.
35...De wedstrijd kabbelt verder maar echt grote spanning zit er voorlopig niet in. De wedstrijd snakt naar een doelpuntje (van Duffel).
32...Mopertingen zet op over rechts, de bal wordt centraal afgelegd, de inlopende aanvaller knalt de bal over doel van Hofmans.
28...De troepen moeten wat herschikt worden, het wegvallen van Prince zorgt ervoor dat de spitsen niet meer vlot bediend worden van op het middenveld. Spreutels lijkt nu iets dieper terug te komen, er zal harder moeten geknokt worden om de bal naar voren te krijgen.
26...Dramatische wending voor Duffel, Prince krijgt rood omdat hij bij een vrije trap voor de bal blijft staan, rood is hier toch wel een heel zware straf voor een wedstrijd die tot nu toe vrij fair verliep.
26RoodRood - Prince Asubonteng
21...Van Den Brande raakt zijn man aan de zijlijn, de ref fluit de overtreding en zet Lars op zijn gele boek.
21GeelGeel - Lars Van Den Brande
20...Van den Brande recupereert de bal hoog en zet Prince op weg, hij legt breed naar Rijmenants die de achterlijn haalt, zijn voorzet op Spreutels is iets te scherp, de keeper zit er sneller op.
17...Duffel voetbalt een mooie kans bij elkaar, Van den Buijs gaat door op rechts en zet voor, de bal wordt net voor de neus van de inlopende Spreutels ontzet.
16...Voorlopig blijft het een gelijkopgaande partij met weinig kansen aan beide zijden, beide ploegen wachten af. Spouwen probeert het veelal op te lossen met lange ballen in de richting van de hangende spitsen.
11...Duffel zet een eerste keer scherp op, de bal komt via Spreutels (die zich knap in balbezit knokte) bij Omena, zijn voorzet werd voor de neus van Spreutels hoog over doel gekopt door een verdediger.
08...Van den Brande maakt een fout op de rand van de 16, de bal wordt er een metertje buiten gelegd. Van den Brande komt op dit ogenblik in de wedstrijd nog weg met de uitbrander al moet gezegd worden dat er een geel reukje aan zat.
06...Mopertingen versiert een eerste kans, de bal komt over rechts en wordt laag ingespeeld, Van den Brande kan er een voet tegen zetten, de bal verdwijnt richting zijlijn. In de herneming wordt er een fout gemaakt op de diep ingezakte Spreutels en kan Duffel terug opbouwen.
04...vrije trap voor Duffel op links, de bal valt in het pak voor de voet van Meyers, deze legt af bij Prince die terug legt bij Meyers, hij legt aan maar kraakt zijn schot, de bal hobbelt naast doel buiten.
01...Duffel bouwt een eerste aanval in elkaar, een dieptepas op Omena is net te hard, de verdediging kan ontzetten.
...We vatten de wedstrijd aan met slechts 1 wijziging in de kern tov de wedestrijd tegen Wijgmaal, Omena start vandaag waardoor Martin naar de bank verwezen wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 25. juli. 2019 Beginn 19:30
KVV Duffel
KVV Duffel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 28. juli. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 31. juli. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 07. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Dessel Sport
KFC Dessel Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 14. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Eppegem
KFC Eppegem
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier