180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
KFC Duffel - K Olympia SC Wijgmaal
5 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 25 september 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Simon Verstraeten (scheidsrechter) , Glenn Janssens (eerste assistent-scheidsrechter) , Christophe Snoeck (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 62 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omedjonga Omena <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Niels Martin Wissel min 69 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Morad Gloub <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Christopher Meyers Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 49 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 45 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali Doelpunt Min. 35 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 28 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Christopher Meyers Geel Min. 42 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vermeerbergen
Wissel min 40 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Giel Vandebeeck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Roel Poukens Wissel min 50 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Hakim Labanieh <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lennert Vanherberghen Wissel min 62 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Simon Bammens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Ben Colson Geel Min. 84 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Giel Vandebeeck Geel Min. 81 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Alfredo Marcos Da Silva Junior Geel Min. 78 ::<br />Eberd De Donder Geel Min. 30 ::<br />Roel Poukens

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...de wedstrijd wordt afgefloten, een vlotte 5-0 zege.
88...Duffel duikt met twee man op in de 16, Spreutels laat mooi liggen voor Luckermans, diens schot wordt in hoekschop gekeerd.
85...Wijgmaal probeert het op de counter, Vermeerbergen stoort, er volgt nog een schot maar naast de kooi van Hofmans.
84GeelGeel - Giel Vandebeeck
83...De bezoekers combineren een kans bij elkaar, er komt een hard schot in de 16 dat uiteenspat op de vuisten van Hofmans, in de uitbraak gaat Luckermans met de bal aan de haal, hij wordt aan zijn trui getrokken, de volgende speler van Wijgmaal staat geel geboekt.
81...Vermeerbergen wordt zwaar aangetrapt bij het uitverdedigen, het nummer 14 bij de bezoekers staat ook geel geboekt.
81GeelGeel - Alfredo Marcos Da Silva Junior
78GeelGeel - Eberd De Donder
76...Prince wordt hard neergelegd op het middenveld, de ref trekt geel.
75...Van Den Buys komt naar de kant, in zijn plaats komt Luckermans tussen de lijnen.
72...De bezoekende ploeg heeft weer een stilstaande fase nodig om gevaar te creëeren, na een vrije trap moet Hofmans goed plat om de bal uit het hoekje te halen.
71...Duffel laat de kansen liggen om verder uit te lopen, weer ligt een verdedigende fout aan de basis, slecht uittrappen van de doelman wordt opgevangen door Omena die de bal aan Rijmenants bezorgt, de bal springt net te ver van de voet bij Rijmenants om er een scherpe kans uit te halen.
69...Bijna gaat Wijgmaal ons nog wat helpen, Van Den Buys kraakt net buiten de 16 zijn schot waardoor de bal naast gaat, een verdediger wil ontzetten en dwingt zijn doelman tot een save, hij kan de bal maar net onder de lat wegtikken.
66...Vrije trap Wijgmaal halverweg onze helft, de bal gaat rechtstreeks op doel maar Hofmans kan eenvoudig opvangen.
65...Duffel bouwt op vanuit de verdediging, Van den Brande speelt in, via een aantal tussenstations komt de bal bij Rijmenants die voor doel brengt, verschillende spelers proberen aan te leggen maar vinden geen opening, uiteindelijk komt Marien tot een schot maar dat gaat voorlangs buiten.
64...Bij Duffel komt Omena in de ploeg, Martin gaat er af.
62GeelGeel - Christopher Meyers
62DoelpuntDoelpunt (5-0) - Gianni Van Den Buys
58...we nemen onze woorden terug, Benali knokt zich na mooi samenspel tussen Prince en Meyers richting doel, de bal gaat via de flank naar Van den Buys die met een mooi afstandsschot de keeper verschalkt. 5-0 !
58...Van den Buys zet Prince alleen in de 16, de uitgelopen keeper is eerst op de bal en kan ontzetten.
58...Wijgmaal neemt een verre vrije trap rechtstreeks op het doel van Hofmans, de bal gaat richting kruising, onze keeper kiest het zekere voor het onzekere en zweeft in hoekschop.
56...intussen hebben we een eerste regenbui gehad, het gladde veld komt het spel niet ten goede, er komen maar weinig vlotte combinaties meer uit.
52...Duffel komt over links, Prince stuurt Rijmenants diep, diens voorzet waait voorbij, Martin recupereert en perst er een hoekschop uit.
49DoelpuntDoelpunt (4-0 (P)) - Kevin Spreutels
48...Spreutels zet de bal mooi in de rechterbenedenhoek, de keeper is kansloos.
47...Spreutels gaat neer in de 16, de ref twijfeld niet en wijst naar de stip. Spreutels zet zich zelf achter de bal
46...Bij Duffel starten dezelfde 11 aan de tweede helft.
45...In een wedstrijd met weinig kansen gaan we rusten met een 3-0 voorsprong, Duffel werkte aan een hoog percentage af al kregen we toch ook wel wat hulp van de bezoekende verdediging die en niet al te zekere indruk naliet.
45DoelpuntDoelpunt (3-0) - Yassine Benali
44...Benali maakt er op kopbal 3-0 van, eerder had Van Den Buys al de kans laten liggen, de keeper kon de bal in hoekschop duwen op een kort schot maar de hoekschop bracht uiteindelijk het doelpunt.
42...Vermeerbergen hindert een doorgebroken speler en gaat in het boekje bij de ref, eerder was er ook al een gele kaart voor Wijgmaal.
42GeelGeel - Jasper Vermeerbergen
39...Bij de bezoekers moet het nummer 6 noodgedwongen vervangen worden, het is ons niet duidelijk wat er gebeurd is, er was een duel maar een fout hebben we van hieruit niet gezien, et leek eerder op slecht neer komen.
36...Duffel is nu in alles net een stapje sneller, eerst kan Rijmenants vertrekken, de timing voor de pas aan Spreutels is niet goed waardoor er geen scherpe kans uit komt. Even later recupereert Meyers, op rechts vertrekt Martin, Prince probeert in te spelen maar de vlag gaat (vanuit ons standpunt)onterecht de hoogte in.
35DoelpuntDoelpunt (2-0) - Yannick Rijmenants
34...Rijmenants verdubbelt de score, na mistasten bij de bezoekende verdedigers kan Spreutels profiteren, hij gaat de 16 in en biedt de 2-0 op een dienbladje aan bij Rijmenants die eenvoudig afwerkt.
32...Van den Buys kopt net naast op corner, de bal wordt kort bij de goal gegeven waar de inlopende Van den Buys er het hoofd kan tegen zetten, de harde kopstoot gaat maar net naast.
30...Duffel dreigt nog een keer met een vrije trap, de bal wordt centraal in het pak gedropt, Spreutels probeert te koppen maar de keeper zit er goed op.
30GeelGeel - Roel Poukens
28DoelpuntDoelpunt (1-0) - Kevin Spreutels
26...Spreutels werkt in twee tijden de bal over de lijn, de aanval werd opgezet door Van den Buys, Martin en Van Den Buys doken samen de rechter hoek in, de bal werd voor doel gebrachts, in eerste instantie werd de bal gekeerd maar Spreutels stond goed opgesteld en kon van op 2 meter niet meer missen.
20...We zien hier veel middenveldspel zonder dat er grote kansen uit voort komen.
14...Onze verdedigers hebben de handen vol met de snel oprukkende aanvallers van Wijgmaal, tot nu toe wordt er goed opgevangen en bewaart iedereen het overzicht.
11...Wijgmaal met twee scherpe kansen binnen de minuut, eerst met een snelle counter, Lars Van den Brande blokkeert het schot, in de herneming volgt een schot in de korte hoek, Hofmans pareert maar moet een hoekschop toestaan. Het is duidelijk dat de bezoekers op de counter loeren.
09...Martin wurmt zich voorbij zijn tegenstander op rechts en speelt de bal tussen de verdedigers door richting Spreutels, de bal is te hard gegeven waardoor de keeper eerst op de bal is.
08...Wijgmaal dwingt een kans af na een snelle omschakeling, er wordt aangelegd van net buiten de 16 maar de gekrulde bal gaat een metertje naast het doel van Hofmans.
07...Martin wordt door Marien helemaal vrij gezet achter de verdediging, Martin probeert de bal in doel te knallen voor de aanstormende doelman bij de bal is, hij legt aan maar knalt een metertje over, dit was een grote kans.
04...De aanvangsminuten zijn voor Duffel, onmiddellijk na de aftrap heeft Wijgmaal even kunnen dreigen, de volgende minuten was het overwicht voor Duffel met enkele kleine kansjes. De beste actie was er toen Martin op rechts de achterlijn haalde, zijn voorzet ging voorbij doel waar Prince kon opvangen maar werd vast gezet door de verdediging.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier