180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2016-2017 Kalender Competitie

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
RC Hades Kiewit Hasselt - KFC Duffel
1 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 17 september 2016
Aanvang wedstrijd: 19:30 u
Wedstrijdleiding: Gunter Boelen (scheidsrechter) , Nico Claes (eerste assistent-scheidsrechter) , Sam Lodewijckx (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 58 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Bekir Car <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Issam Al Kamouchi Wissel min 67 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Simon Decuypere <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Tibo Bogaers Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dylan Put <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jens Meeus Doelpunt Min. 66 ::<br />Ishan Sögütcü Geel Min. 78 ::<br />Ishan Sögütcü
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Morad Gloub <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 81 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Alexander Kuffour <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Spreutels Wissel min 88 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Luckermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Prince Asubonteng Doelpunt Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Alexander Kuffour Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vermeerbergen Geel Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 45 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
94...afgefloten, we brengen 3 punten mee naar Duffel!!
93...Hades komt levensgevaarlijk voor doel opzetten een man kan van op het penaltypunt vrij inspelen, Hofmans pakt knap.
91...Hades zet alles op alles en komt met veel volk opzetten, Van den Brande schermt goed af en krijgt uiteindelijk de fout mee.
90...Kufour schitterd in zijn eerste minuten, Luckermans legt mooi af voor doel en Kufour zet binnen onder de keeper.
90DoelpuntDoelpunt (1-2) - Alexander Kuffour
89...Duffel probeert snel uit te breken via Kufour en Rijmenants, deze laatste wordt op links fout gestopt, de vrije trap wordt gekeerd.
87...Bij Duffel warmt Luckermans zich op.
85...Vrije trap voor Hades op links naast onze 16, de bal wordt voor doel gebracht maar eenvoudig ontzet.
83...Een vrije trap van net voor het cornervlaggetje wordt verlengd, Van en Brande gaat er naar toe maar wordt duidelijk neergehaald, hier ziet de ref dan weer geen reden voor een penalty. In onze ogen was de fout hier duidelijker dan die van de penalty die wij tegen kregen.
81...Spreutels wordt vervangen door Kufour.
79...Spreutels wordt alleen voor doel gezet, hij omspeelt de doelman en zet legt af, de bal wordt op de lijn gekeerd. Spreutels heeft zich gekwetst en heeft verzorging nodig.
78GeelGeel - Ishan Sögütcü
77...Prince gaat centraal door en wordt neergehaald, bij de tegenstander kwetst een verdediger zich in dit duel. Na de vrije trap kan Hades uitbreken, de bal wordt van aan de achterlijn voor doel gebracht, Hofmans pakt eenvoudig.
73...Schotje van Hades uit de tweede lijn, Hofmans houdt het overzicht en laat naast zijn doel buiten lopen.
70...Hades met een uitgespeelde kans, op rechts wordt de achterlijn gehaald, de bal wordt voor doel gegooid, Gloub kan er net niet bij waardoor een thuisspits vrij kan koppen, gelukkig mist hij de scherpte om dit tussen de palen te doen.
68...Spreutels werkt zich aan de zijlijn in balbezit, hij kan op doel af gaan maar zijn schot is te zwak om keeper te verontrusten.
67...De penalty wordt omgezet, de bordjes staan gelijk.
66GeelGeel - Jasper Vermeerbergen
66DoelpuntDoelpunt (1-1 (P)) - Ishan Sögütcü
65...Vermeerbergen zet zijn voet tegen de bal in een 16 in een duel, de bal springt duidelijk weg, de man gaat gretig neer en versiert een penalty.
65GeelGeel - Gianni Van Den Buys
63...Van den Buys wordt er af gelopen en gaat aan zijn man hangen, hij krijgt er (terecht) geel voor.
62...Hades probeert naar voren te voetballen maar krijgt geen lijn in het spel, nu versieren ze een inworp ter hoogte van ons penaltypunt, de aanval wordt afgevlagd wegens offside.
58...Na het zoveelste duel waarvoor geen fout gefloten wordt krijgt onze trainer een uitbrander wegens protest.
57...Gloub recupereert de bal en stuurt Prince het straatje in, hij wordt aan de zijlijn stevig getackled maar het blijft bij een inworp.
55...Rijmenants met een knappe steal, hij gaat naar het doel, legt af bij Prince, deze verlengt naar Spreutels maar de hoek is te scherp om nog tot een schot te komen.
53...Een speler van Hades gaat de 16 in met Marien aan de zij, de speler gaat neer in de 16 maar de scheidsrechter ziet er geen fout in.
50...Een vrije trap van Van den Brande op onze helft wordt centraal verlengd door Van den Buys, hierdoor komt Spreutes alleen voor doel, hij probeert de doelman te omspelen maar wijkt hierdoor te ver uit, kans verkeken.
48...Meyers gaat er te stevig in en staat een vrije trap toe halverwege onze helft, de bal wordt centraal weggekopt door Van den Brande.
47...Hades komt over links, de bal kan centraal afgelegd worden, van buiten de 16 volgt een schot dat een metertje over gaat.
46...Bij Duffel tekenen we één vervanging op na de rust, Benali blijft in de kleedkamer, in zijn plaats komt Gloub in de ploeg.
45...Prince loopt door het middenveld, krijgt de bal op rechts bij Van den Buys, deze kan voor doel gooien waar zowel Spreutels als Rijmenants wachten, Spreutels raakt de bal maar deze hobbelt voorlangs het doel.
45...Van den Brande krijgt een gele kaart voor een overtreding op het middenveld, het is ons niet duidelijk wat er juist aan de hand was.
45...We gaan rusten met een 0-1 voorsprong. Hoewel er groot gevaar uit gaat van de thuisploeg volgen daaruit weinig scherpe kansen, de beste kansen waren zeker voor Duffel dat spijtig genoeg de vroege voorsprong niet kon uitdiepen.
45GeelGeel - Lars Van Den Brande
42...Prince kan diep doorgaan in de 16, hij omspeelt de ver uitgekomen doelman maar kan de bal niet meer voor doel brengen. In de herneming kan Rijmenants er geen scherpe kans uit maken.
40...Hades zet onze verdediging onder druk, maar verder dan schoten van buiten de 16 komen ze voorlopig niet.
39...Hofmans houdt onze recht, de bal komt na een duel op rechts voor goel, er volgt een schot dat door Hofmans uit de hoek wordt gezweefd.
38...Van den Buys werkt zich naar voren en legt af voor spreutels, deze knalt aan de eerste paal net naast.
36...Rijmenants in balbezit net voor de 16, hij zoekt de opening maar de thuisploeg speelt momenteel met 11 achter de bal, er moet teruggekeerd worden. In de volgende aanval probeert Rijmenants Marien aan te spelen maar deze wordt afgevlagd.
33...Martin met een lange run, hij kan aanleggen van net buiten de 16, zijn schot gaat rakelings naast.
32...Hades komt nog een keer door over rechts, er is echter geen aansluiting centraal waardoor de snelheid uit de actie wordt gehaald, Vermeerbergen vangt op en verdedigd uit.
30...Martin en Spreutels vertrekken zij aan zij op het middenveld en stormen met de bal aan de voet (Martin) op doel af, een teruggekeerde verdediger kan net ontzetten. In de volgende duels blijft Duffel baas en kan Spreutels aangespeeld worden, zijn schot wordt gepakt door de keeper.
28...Duffel probeert terug druk op de thuisverdediging te zetten, Van Den Buys speelt Martin aan met een doorsteekpas, in het duel bij de aanname zou Martin een fout gemaakt hebben volgens de ref.
26...Duffel probeert Martin diep te sturen, er zit een verdediger tussen die de bal naar de buitenzijde kan ontzetten, even later wordt geprobeerd Spreutels aan te spelen, de vlag gaat de hoogte in.
25...Hades komt er door over rechts, Vermeerbergen kan er net niet bij de voorzet, hierdoor komt een aanvaller vrij voor doel te staan, hij kraakt zijn schot waardoor de bal naast het doel hobbelt. Het wordt tijd dat Duffel nog eens iets aanvallend laat zien.
22...Hades komt nog een keer opzetten maar de aanval wordt afgebroken wegens offside.
20...Hades slaat het middenveld over, ze proberen via lange ballen steeds hun snelle spitsen aan te spelen, voorlopig vallen de ballen gelukkig niet goed of kan onze verdediging vlot opvangen.
17...Hades weer met een snedige counter, Vermeerbergen wint het eerste duel, nadien volgt een voorzet die door Van den Brande kan weggekopt worden.
15...Van den Buys stuurt Rijmenants heel diep, hij haalt de achterlijn en kan voorzetten, Spreutels kan er niet bij, een verdediger zet de bal in hoekschop. De laag gegeven hoekschop wordt meters hoog over doel geknald.
14...We schuiven nog een keer op naar de helft van Hades, Prince wil doorgaan door het centrum maar wordt foutief afgestopt, de vrije trap wordt in het pak gedropt, Benali kan koppen maar niet krachtig genoeg om de keeper te verontrusten.
11...De aanvallers bij Hades liggen constant op de loer, onze verdedigers moeten achteraan alles goed dicht houden.
10...Hades maakt het ons u moeilijker, de duels spelen zich nu meer af voor onze 16, voorlopig kunnen we het vlot opvangen maar we hebben er af en toe een foutje nodig.
08...Duffel komt goed weg, Lars Van den Brande moet stevig aan zijn man gaan hangen, de speler kan doorgaan en knalt op doel, Hofmans keert in hoekschop.
06...Het middenveld is duidelijk voor Duffel, vooral Meyers en Van Den Buys winnen de duels waardoor de aanvallende linie vlot aan spelen toe komt.
05...Droomstart voor Duffel, Rijmenants vecht zich net voor de 16 in balbezit, omspeelt zijn tegenspeler en werkt knap af.
05DoelpuntDoelpunt (0-1) - Yannick Rijmenants
04...Duffel houdt de druk, nu dwingt Rijmenants de keeper tot een redding, hij kan de bal net onder de lat wegduwen, op de volgende hoekschop blijft de bal in het geharrewar hangen, Duffel maakt gewaag van handsbal maar de scheids laat verder spelen.
03...Duffel doet hetzelfde, snelle counter via Martin, zijn schot spat uiteen op de paal, we waren er kort bijK
03...Duffel doet hetzelfde, snelle counter via Martin, zijn schot spat uiteen op de paal, we waren er kort bij.
02...Hades countert snel na balverlies op het Duffelse middenveld, Vermeerbergen spurt mee met de oprukkende aanvaller, Hofmans keert het schot in hoekschop.
01...Hades trapt af en probeert meteen druk op onze helft te zetten, de aanval wordt afgevlagd voor buitenspel.
...Bij Duffel starten we met dezelfde 11 als vorige week, enkel op de bank is er één wijziging, Omena zit niet in de kern, in zijn plaats komt Kufour op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Diegem Sport
K Diegem Sport
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 5 6
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 12. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Rita Berlaar
SK Rita Berlaar
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier