180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

STAGE TONGERLO!(30-07-2018)

ONZE LOTING VAN DE CROKY CUP | ROAD TO KUIPJE #1(30-07-2018)

VOORSTELLING KFC DUFFEL 2018-2019 | VOLLEDIGE KERN + REEKS!(30-07-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2013-2014 Verslagen
Verslagen 2013-2014
04-05-2014: K Wolvertem SC - KFC Duffel 0-0 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT SPEELMAN   

Zonder commentaar ...

Meer ...

 
27-04-2014: KFC Duffel - FC Ganshoren 2-2 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT SPEELMAN   

Duffel begon uitstekend aan de partij. Al na drie minuten klommen we op voorsprong met een harde kopbal van Huygen die heerlijk tegen de touwen ging: 1-0. Duffel bleef rustig meester, maar schroefde het tempo naar beneden. Daardoor kregen de bezoekers enkele kansen, maar toch haalden we de rust met een 1-0 voorsprong. Na de rust begon Ganshoren in zijn kansen te geloven. Halfweg de tweede helft strafte Kambala een balverlies cash af: 1-1. Maar Duffel liet de moed niet zakken. Integendeel, het zette onmiddellijk na de gelijkmaker volle druk op het doel. Die druk werd een kwartier voor tijd beloond met de 2-1 via de ingekomen Spreutels. Vanaf dan werd het een zenuwslopende partij. De standen in de partijen van de concurrenten waren immers gunstig, maar dat leek onze spelers te verlammen. Zes minuten voor tijd kopte Verstappen de 2-2 binnen. Duffel probeerde het nog wel, maar de titel konden we vandaag (nog?) niet vieren. De meningen na de wedstrijd waren dan ook verdeeld. Moeten we nu blij zijn dat we nog eerste staan? Of moeten we droevig zijn om de gemiste kans? Wat er ook van zij ... wij gaan de laatste speeldag in als leider van het klassement! Volgende week kunnen onze spelers zich voor eeuwig en altijd in de geschiedschrijving van onze club laten noteren. Nog één keer winnen en de buit is binnen! Nog één keer de truitjes nat maken en de eeuwige roem is voor jullie!

 

Indrukken

 • Een gemiste kans, maar we blijven aan de leiding.
 • Ook deze keer vergaten we voor de 2-0 te gaan, waardoor we het deksel op de neus kregen.

 

Meer ...

 
13-04-2014: KFC Sp. St.-Gillis-Waas - KFC Duffel 1-1 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT SPEELMAN   

KFC Duffel begon uitstekend aan de partij. Het zette de thuisploeg met de rug tegen de muur. In de eerste vijf minuten werden al drie hoekschoppen afgedwongen. In de 9de minuut moest de thuisploeg een vrije schop toestaan. De afstand leek ver. Maar Karim Didi bewees andermaal dat hij in bloedvorm is. Met een magistrale trap borstelde hij de 0-1 in de winkelhaak. Zo mogelijk een nog knapper doelpunt dan vorige week! Duffel creëerde nog een paar goede kansen, maar vergat de score uit te diepen. Dat zou later nog zuur opbreken. De thuisploeg drukte het tempo en kwam zo iets meer in de wedstrijd. Ook het miserabele speelveld speelde ons soms parten. Gelukkig bracht de rust even verpozing. In de tweede helft startte Duffel het best, maar ook deze keer ging de bal er niet in. De wedstrijd ging vervolgens een beetje op en neer. Er was (letterlijk en figuurlijk) bijna geen wolkje aan de lucht. Er was wel meermaals commotie over de beslissingen van de assistent-scheidsrechters langs de kant van onze supporters. Te pas en te onpas gebruikte deze man zijn vlag om onze spelers in buitenspel af te vlaggen. Halfweg de tweede helft maakte hij het wel heel bont door zelfs te vlaggen voor buitenspel wanneer we nog op onze eigen speelhelft waren. De gemoederen geraakten even verhit. Gelukkig kwamen we weer snel aan voetballen toe. Alhoewel ... De wedstrijd zou nog een zuur staartje krijgen. In de allerlaatste minuut floot de scheidsrechter (terecht) voor strafschop. Jim Van Osselaer klaarde de klus en zo gingen we niet naar huis met drie punten, maar slechts met één punt. Wat volgde in de extra-tijd was een brok frustratie (rood voor de al gewisselde Raeymaeckers, geel voor een fout van Meeus en een verslag tegen onze T1 en onze T2).

 

Indrukken

 • Uitstekende start van de wedstrijd, maar wel een heel zuur slot.
 • KFC Duffel blijft aan de leiding in het klassement. Maar de concurrenten komen terug dichterbij.

 

Meer ...

 
06-04-2014: KFC Duffel - KFC Eendr. Zele 3-1 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT SPEELMAN   

De eerste kans van de wedstrijd was voor Didi, maar zijn vizier stond nog niet op scherp. Nadien waren de bezoekers lichtjes beter in het verloop van de eerste helft. Zij konden twee goede kansen creëren. Net voor de rust was het echter weer Duffel dat de neus aan het venster stak. Raeymaeckers zette zich goed door en legde aan. Keeper De Brouwer kon met de vingertoppen redding brengen. Onmiddellijk na de rust trok Duffel het initiatief volledig naar zich toe. Dit leidde al onmiddellijk tot succes. Omena zette breed voor, de bal werd uitstekend teruggekopt door Raeymaeckers tot in de voeten van Karim Didi die deze keer wel trefzeker was: 1-0. Net na het uur leek de partij helemaal beslist toen Zele twee uppercuts kreeg. Eerst moest verdediger Toon Van Acker aan de noodrem trekken, waarvoor hij terecht rood kreeg. De vrije trap werd heerlijk binnen geborsteld door Karim Didi: 2-0. Duffel was nu duidelijk de betere ploeg. Toch was het nog schrikken voor de thuissupporters toen de scheidsrechter naar de stip wees voor een lichte fout van Mariën op de ingekomen Hakizimana. Alteron Balaj klaarde de klus: 2-1. Meteen waren de zenuwen er terug. Drie minuten voor het einde zette de beste man op het veld Omedjonga 'Joske' Omena nog eens zijn motor aan. Met een droge knal tegen het dak van het doel nam hij alle twijfels weg: 3-1. De buit was binnen!


Indrukken

 • KFC Duffel speelde een heel sterke partij, die terecht bekroond werd met winst.
 • Los van de verdiensten van de andere spelers willen we een pluim geven aan reservedoelman Jeroen Hofmans.
  Hij nam met verve de plaats van de gekwetste Robin Verschueren over.Meer ...

 
23-03-2014: K Olympia SC Wijgmaal - KFC Duffel 4-4 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT SPEELMAN   

De thuisploeg begon sprankelend aan de partij. Al bij de eerste aanval was het prijs. El Mesbahi kreeg te veel ruimte en verraste Verschueren met een schot dat met een mooie curve in de winkelhaak belandde: 1-0. Wijgmaal bleef Duffel bestoken. Toch kon Duffel al na tien minuten tegenscoren toen Karim Didi zijn kwaliteiten toonde: een vrijschop van op zo'n 20 meter belandde enig mooi in doel: 1-1. Het evenwicht was hersteld en de wedstrijd ging goed over en weer. Het was even schrikken omstreeks het halfuur toen Smet te kort terugspeelde. Gelukkig kon Verschueren zich nog voor de bal gooien. Evenwel met een blessure tot gevolg. Onze nummer één bleef nog wel tot aan de rust ons doel verdedigen, maar na de rust diende reservedoelman Jeroen Hofmans zijn plaats in te nemen. Tien minuten voor rust maakte onze kapitein Jan Verachtert handspel na alweer een snelle aanval van de thuisploeg. Stephane De Bruille trapte de strafschop beheerst tegen de touwen: 2-1. Op slag van rust kwam Duffel echter weer langszij. Didi infiltreerde in de zestienmeter en Yens Peeters kon aan de eerste paal de gelijkmaker binnenwerken: 2-2. Een mooi orgelpunt van een knappe eerste helft waarin beide ploegen hun kans gingen. En het zou nog beter worden na de rust. De ingekomen Spreutels kreeg al dadelijk een goede kans, maar De Boodt stond paraat. Het doelpunt viel langszij de overzijde. De Bruille kopte de bal staalhard binnen na een hoekschop: 3-2. Wijgmaal speelde nu in overdrive en legde alle registers bloot. Het speelde op een heel hoog niveau en Duffel had het knap lastig. Toch had Spreutels ook in deze fase kunnen scoren, maar andermaal redde De Boodt de meubelen. Net na het uur kon Stephane De Bruille met zijn derde doelpunt van de namiddag de voorsprong van Wijgmaal vergroten. En hoe! Van op zo'n 25 meter pegelde hij de bal tegen de touwen: 4-2. Een beauty. Duffel was logischerwijze aangeslagen, maar gaf zich niet gewonnen. De jarige trainer Pascal Leemans herschikte zijn troepen en koos voluit voor de aanval. Toch tikte de klok verder voort en leek Wijgmaal de schaapjes op het droge te hebben, maar dan ging het plotseling heel snel. Voor Kevin Spreutels was het driemaal scheepsrecht: 4-3. De bal was nog niet afgetrapt of Duffel creëerde alweer een kans en Karim Didi trapte warempel de 4-4 tegen de touwen. Wat volgde was een kwartier lang suspense waarin beide ploegen die heel veel gegeven hadden nog hun kans gingen, maar waarin niet meer gescoord werd.


Indrukken

 • Een namiddag puur propagandavoetbal van twee aanvallende ploegen werd besloten met een vooroorlogse score.
 • Een pluim voor onze spelers die ondanks de dubbele achterstand er bleven voor gaan en hiervoor beloond werden!


Meer ...

 
« StartVorige123456VolgendeEinde »

Pagina 1 van 6

Spotlicht - vriendsch.

VORIGE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2018)
Datum 12. aug. 2018 Beginn 16:00
Eendracht Elene Grotenberge
Eendracht Elene Grotenberge
KFC Duffel
KFC Duffel
3:3 Verslag

Voorbereiding 2018-2019
Datum 16. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Nijlen
KFC Nijlen
2:2

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2018)
Datum 19. aug. 2018 Beginn 16:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC De Kempen
KFC De Kempen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 02. sept. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 08. sept. 2018 Beginn 20:00
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 16. sept. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
1 Bocholter VV 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 Tongeren 0 0

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
 • Panache
 • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier