180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Jeugd Actueel Nieuws
Jeugd - Nieuws
KFC Duffel U11gew - Elzenstraat PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Nico Vanhecke   
zondag 22 april 2018 13:20

Het verslag van de wedstrijd u11 gew kfc Duffel - Elzenstraat van 21/4 om 13u :

 

Zalig weer om te voetballen was het. Ik voelde in de kleedkamer dat ze er zin in hadden. Elzenstraat daarin tegen moest het doen met 5 basisspelers minder. Enkele u10 spelers moesten bij hun meedoen. Tijdens het wedstrijdbegin zag je onmiddellijk het verschil. Er lag overal veel ruimte. Dus de opdracht was simpel de bal goed laten rondgaan en de vrije man zoeken. Dit lukte ons heel goed en met resultaat, na enkele minuten stonden we al 2-0 voor. Het verliep allemaal te gemakkelijk. Dankzij een hele goede keeper konden we de score niet verder uitbouwen. In het tweede kwart konden zij met een gelukje tegen score. Maar we stelde snel orde op zaken en scoorde snel nog 2 keer. We bleven goed de vrije man aanspelen en konden zo nog 2 keer scoren. Ruststand 6-1. Het derde kwart hebben wij het tempo laten zakken tot hun niveau en konden zij nog 1 keer score. Stand na derde kwart 6-2. In het laatste kwart heb ik hun gevraagd om nog eens een versnelling hoger te spelen en nog wat doelpunten te maken. Toch altijd leuk als ze doen wat je vraagt. Ze legde er nog 5 in. Eindstand 11-2. Wedstrijd om weinig van te onthouden, het was leuk voor de jongens dat ze ook eens met een hoge score konden winnen. Groeten Stefan

Laatst aangepast op zondag 22 april 2018 13:31
 
KFC Duffel U1 Gew - Rumst PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Nico Vanhecke   
zondag 01 april 2018 11:45

Verslag van de wedstrijd KFC Duffel - Rumst van 24/3 om 13u :

Door omstandigheden kon ik niet op tijd bij de opwarming zijn. Toen ik aankwam, vertelde Chris mij dat er enkele niet wakker zijn. Ik ging naar de ploeg en inderdaad ik kreeg enkele flauwe hihg five's. Ik probeerde ze wat aan te moedigen maar het drong niet door bij mijn spelers. Net voor de start heb een laatste keer geprobeerd ...... Te vergeefs. De eerste helft was niet om aan te zien. Lang geleden dat we zo slap speelde en er geen inzet was. Algoed was de tegenstrever ook niet echt wakker. Maar zij wonnen wel de duels en wij moesten altijd achter de feiten aanlopen. Als er dan ook nog eens twee flipperkastdoelpunten voor Rumst slonk bij mij ook de moed even in de schoenen. Ruststand 0-2. We zijn dan naar de kleedkamer gegaan ook al was het buiten super weer. We moesten even herbronnen. In de kleedkamer is er een stilte geweest van 2', spelers speelde hun thermisch truitje uit en lieten de kopjes effe hangen. Ik ben kalm gebleven en hun gezegd dat we een wedstrijd gaan spelen van 30' met het mes tussen de tanden en elkaar aanmoedigen. De rust heeft hen goed gedaan, net na de aftrap trapte Loïc van ver vanboven op de lat. Een waarschuwing voor wat komen zou. De sfeer sloeg helemaal om toen we de 1-2 maakte, gezaag bij Rumst. Het werd erger toen we de 2-2 maakte. De trainer van de andere ploeg begon op de scheidsrechter te zagen en zijn spelers namen dit over. Wij bleven knokken en scoorde nog 2 keer. 4-2 na kwart drie. We gingen gewoon verder en roken nog meer bloed. Eindstand 7-2. Gewonnen op vechtersmentaliteit, soms op het randje moet ik toegeven maar de ploeg heeft zich na de rust dubbel en dik herpakt !!! Proficiat jongens.

Groeten Stefan

 
Ranst - Duffel U11 Gew PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Nico Vanhecke   
woensdag 21 maart 2018 21:19

Verslag van de wedstrijd Ranst - KFC Duffel u11 gewestelijk van zaterdag 17/3 om 10u :

Spelen op een wit veld en volle bak sneeuwen, een ervaring om niet snel te vergeten. Ik had geprobeerd de ploeg warm te maken voor deze wedstrijd door te trakteren met pizza als ze deze wedstrijd wonnen. Dan zouden we 5x na elkaar gewonnen hebben. Tijdens de opwarming waren ze goed geconcentreerd en verliep alles goed. Maar eens we klaarstonden om af te trappen sloeg de motor niet aan. Ranst vloog er direct in en wij stonden er een beetje bij as sneeuwmannen. Ranst was feller en heviger in duels en konden het best om met het gladde veld + ze hadden felle wind mee. Ons voetenwerk liet ons vaak in de steek. Over de eerste helft kunnen we kort zijn. 5-1 in het verlies. Een doelpunt van Alexander M na een knap en hard schot van Alexander St kan de keeper de bal niet klemmen en kan Alexander M van dicht binnen tikken. In de kleedkamer heel de tijd de ploeg moed in gesproken en warme thee gedronken. Dit heeft blijkbaar geholpen. Natuurlijk wind mee helpt ook altijd. De rollen waren nu omgedraaid, wij vinniger en feller in de duels. Het bleef wel uitkijken op het middenveld bij balverlies. Ranst had daar een sterke en zeer wendbare jongen staan die goed het spel kon verdelen en zelf trappen. Maar in tegenstelling tot de eerste helft waar hij alle duels won, wonnen wij nu het merendeel van de duels. Lander kon na goed druk te blijven zetten de bal afnemen en vanuit een schuine hoek binnentrappen. Je voelde dat onze ploeg er in geloofde en de spirit was er enorm. Zeker nadat Lander er nog een vrije trap had in getrapt, 5-3. Nadien hadden we nog enkele mooie kansen maar de keeper pakte nog enkele keren knap. Alexander heeft in de tweede helft 1 bal moeten pakken. Eindstand 5-3. Groot verschil tussen eerste en tweede helft. Toch weer enkele keren hele mooie combinaties ook al was het moeilijk voetballen en zat Ranst kort op de bal. Ben blij dat de wedstrijd is doorgegaan, het was een ervaring voor de spelers en eentje om niet snel te vergeten.

Groeten Stefan

 
U11 Gew - Walem PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Nico Vanhecke   
dinsdag 13 maart 2018 21:46

 

Walem was ons zwart beest, we hadden er dit seizoen nog niet van gewonnen. Dus dit was een goede motivatie om de spelers klaar te krijgen voor de wedstrijd. En het hielp blijkbaar. Vanaf de start waren we geconcentreerd en sterk in de duels. Maar ook Walem was direct fel en stevig. Met als resultaat een gelijk opgaande eerste helft waar Nand op de lat trapte en we nog een grote kans miste. Maar ook de keeper hield tot 2 keer toe de bal mooi uit het doel. Eén keer moest hij zich wel omdraaien na een doelpunt van Nand. Walem zelf kon enkel met enkele kleine pogingen dreigen. Ze hadden één grote kans en die was dan wel meteen raak. Na een verre uittrap miskeken we en kon er een speler van Walem scoren. Ruststand 1-1. Het derde kwart had Walem een dip en wij bleven op ons tempo voortgaan. Dit resulteerde in doelpunten van Toon, Lukas en 2x Japser. 5-1 na het derde kwart. Tijdens de korte pauze heb ik hen wel even terug moeten focussen want ze dachten dat het al binnen was. En inderdaad het vierde kwart was Walem iets beter en wij minder fris in passing en minder sterk in duels. Dus Walem had het overwicht dan een beetje. Maar verdedigend bleven we goed ons werk doen en kon Walem niet meer scoren. Eindstand 5-1. Zeer goede wedstrijd met veel inzet en vaak goed voetbal.

Groeten Stefan

 
U11 Gew - VV Duffel PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Nico Vanhecke   
maandag 19 februari 2018 21:32

zaterdag 17/2 om 12u30 

 

We waren maar met 8 en kregen versterking van Ebbe Paulissen. We speelden tegen een andere u11 ploeg van VV Duffel dan voor de winterstop.

Deze ploeg bestond grotendeels uit u10 spelers. Ik had op voorhand de ploeg verwittigd voor onderschatting en dat we ons eigen spel moesten spelen. In het eerste kwart lag het tempo heel laag en dit is heel de wedstrijd zo gebleven.

Enkel als Ebbe de bal had was er tempo. Na het eerste kwart was het 0-0. In het tweede kwart was er dan toch is een versnelling, ook weer via ebbe, maar lucas zette zich goed door en kon afwerken. 1-0. Op het einde van het tweede kwart gaat er een speler van VV veel te laat door op Stef, gevolg blessure aan de voet en einde wedstrijd voor Stef.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Ebbe en Sverre scoorde nog maat echt tevreden over het spel kon ik niet zijn. Weinig inzet en redelijk zwak in de duels. We rekende precies te veel op Ebbe, hij zal alles wel doen. Toch hebben we geen enkele kans weggegeven maar hebben er zelf ook niet veel gekregen. We zullen het houden op een mindere dag die dan toch met winst is afgesloten. Op naar de volgende.

Groeten Stefan

Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 21:41
 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 19

Status oefenterreinen

Tijdstip

vanaf maandag 5 maart

(tot nader bericht)

04/03/2018

(23:00u)

Alle trainingen gaan door.

 

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 22. apr. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Thes Sport Tessenderlo
KVV Thes Sport Tessenderlo
1:2

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 29. apr. 2018 Beginn 15:00
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Hades 29 40
10 KFC Duffel 29 37
11 Hasselt 29 35

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Aanduidingen

Aanduidingen

Afgelastingen

Afgelastingen

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier