180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Jeugd
Jeugd - Nieuws
U11 Gew - VV Duffel PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Nico Vanhecke   

zaterdag 17/2 om 12u30 

 

We waren maar met 8 en kregen versterking van Ebbe Paulissen. We speelden tegen een andere u11 ploeg van VV Duffel dan voor de winterstop.

Deze ploeg bestond grotendeels uit u10 spelers. Ik had op voorhand de ploeg verwittigd voor onderschatting en dat we ons eigen spel moesten spelen. In het eerste kwart lag het tempo heel laag en dit is heel de wedstrijd zo gebleven.

Enkel als Ebbe de bal had was er tempo. Na het eerste kwart was het 0-0. In het tweede kwart was er dan toch is een versnelling, ook weer via ebbe, maar lucas zette zich goed door en kon afwerken. 1-0. Op het einde van het tweede kwart gaat er een speler van VV veel te laat door op Stef, gevolg blessure aan de voet en einde wedstrijd voor Stef.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Ebbe en Sverre scoorde nog maat echt tevreden over het spel kon ik niet zijn. Weinig inzet en redelijk zwak in de duels. We rekende precies te veel op Ebbe, hij zal alles wel doen. Toch hebben we geen enkele kans weggegeven maar hebben er zelf ook niet veel gekregen. We zullen het houden op een mindere dag die dan toch met winst is afgesloten. Op naar de volgende.

Groeten Stefan

Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 21:41
 
U11 Gew - Heffen SK PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT BLOMMAERTS   

Zaterdag 09.12.2017     13:00 uur

 

De heenwedstrijd hadden we gewonnen met 2-4. Tijdens de opwarming viel al direct op dat dit een grotendeels een andere ploeg was. Heffen was met hun A-ploeg aanwezig en 2 spelers van de B-ploeg. Dit zag je direct aan het wedstrijdbegin, feller in duels en hoger tempo. Vooral op de 10-positie hadden we het moeilijk. Sverre had het moeilijk om hun snelle en vinnige 10 te houden. Maar hij deed zijn uiterste best om hem het zo moeilijk mogelijk te maken. De 0-1 kwam er door een versnelling en mooie doorsteekpas. We werden even weggespeeld bij dat doelpunt. Tijdens de pauze tussen eerste en tweede kwart heb ik de spelers erop geduid dat concentratie en feller in duels belangrijk waren. Vanaf het begin van het tweede kwart speelde we een tempo hoger en maakte het hun moeilijk. Ook voetballend trokken we de lijn verder van de vorige wedstrijd. Ook al hadden we minder tijd en ruimte, we speelde de bal goed rond. Het spel ging goed op en neer. Zowel Heffen als wij kregen kansjes maar geen doelpunten. Na de rust het zelfde spelbeeld, we counterde snel en dit door goede passing. Maar ook Heffen deed dit. Het tempo bleef hoog en de duels iets feller. In het vierde kwart kon Heffen toch nog is scoren via een counter. 0-2. De kopjes bleven recht en ik voelde dat ze toch nog wilde winnen. Na een mooie actie van Ayden kon hij de aansluitingstreffer maken. 1-2. De coach van Heffen kreeg het warm en de spelers voelde dit ook. We kregen nog mogelijkheden maar op het einde liep het altijd mis bij de afwerking. Na de derde keer dat de coach van Heffen gezegd had dat het tijd was floot de scheidsrechter af. Eindstand : 1-2. Een verdienstelijke wedstrijd. Wat bij blijft is : we hadden feller in de duels moeten gaan, zeker in het begin + werken aan afwerken op doel. Positief : ze hebben de lijn doorgetrokken van proberen al voetballend naar voor te geraken en de kopjes gaan niet meer naar beneden als we achterstaan.

 

Stefan

 

Laatst aangepast op woensdag 13 december 2017 15:19
 
RB Elzestraat - U11 Gew PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT BLOMMAERTS   

 

RB Elzestraat - U11 gew 

zaterdag 2/12/2017   9u30

 

 

We stonden direct heel goed te verdedigen en gaven geen kansen weg. Zelf konden we een paar keer dreigen maar nooit echt gevaarlijk. Elzenstraat was wel veel vinniger en strijdvaardiger dan de heenwedstrijd. In het tweede kwart konden we op voorsprong komen na een goede voorzet kon Alexander binnentrappen van dichtbij. 0-1. De eerste helft hadden we alles onder controle. Tijdens de rust zijn we even in de kleedkamer gegaan om op te warmen. Ik weet niet wat dat met onze ploeg gedaan heeft maar plots ging in het derde kwart de bal van voet naar voet en werden er combinaties gemaakt wat ik nog nooit had gezien. Een ontdekking voor mij op den 10 is Stef ! Hij lag vaak aan de basis van vele combinaties en belangrijke passen. We lieten de bal van voet naar voet gaan en creeërde kans na kans met schitterend voetbal. Ik stond zelf met verbazing te kijken. TOP !!! Jammer genoeg kregen we de bal er niet in. Elzenstraat trapte de bal maar gewoon naar voor en wij kregen het deksel op de neus. 2-1. Maar we lieten de kop niet hangen en bleven de ene na de andere combinatie uitvoeren.  Ook in het vierde kwart bleven we super voetballen. Maar hetzelfde senario als in het derde kwart, wij kans na kans en zij de bal maar gewoon wegtrappen en een keer was het weer raak. Eindstand 3-1. Los van de uitslag was dit onze beste voetballende wedstrijd van dit seizoen !!!

 

 

Stefan

 

Laatst aangepast op donderdag 07 december 2017 19:16
 
Walem - U11 Gew KFC Duffel PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT BLOMMAERTS   

 

 

Walem - KFC Duffel U11 Gew

zaterdag 13/1 om 11u15 : 

 

 

Het wedstrijdbegin was zoals we voor de winterstop gestopt waren, met goed voetbal en veel combinaties en veel inzet. We waren direct geconcentreerd en stevig in de duels. Walem kwam amper over de helft. Alexander heeft geen bal met zijn handen moeten pakken. Wij kregen enkele goede kansen maar maakten ze niet af. Na het eerste kwart 0-0. Het tweede kwart, zelfde spelbeeld, wij op hun helft en we bleven goed combineren en duels winnen. Net voor de rust komt Walem toch eens tot een schot en het was meteen raak. Ruststand 1-0 heeeeel onverdiend. Derde kwart ging Walem feller van start en wij speelde een tempo trager dan voor de rust. We wonnen niet zoveel duels meer en Walem kon meer dreigen. Het spel was nu in evenwicht. Kansen langs beide zijde. Maar bij ons wou de bal er echt niet in. Ook wel door sterk werk van de keeper. Na het derde kwart nog altijd 1-0. Begin van het vierde kwart, zelfde spelbeeld als het derde kwart. Iets over de helft van het vierde kwart heb ik enkele tactische positiewissels gedaan en ben ik maar met twee verdedigers gaan spelen en een extra man op het middenveld. Om toch nog iets te halen. Maar ik heb gegokt en verloren. Walem kon nog twee keer snel tegenaanvallen en twee keer scoren. Stef deed ook nog enkele knappe reddingen waardoor het niet meer werd. Eindstand 3-0. Zoals vaak gezegd, als je de kansen niet afmaakt krijg je het deksel op je neus. Dit was hier het geval. De score geeft een verkeerde weergave van hoe het spel was.

 

 

Stefan

 

Laatst aangepast op maandag 29 januari 2018 20:49
 
U11 Gew - KSK Wavria PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door GEERT BLOMMAERTS   


KFC Duffel - KSK Wavria

zaterdag 25/11/2017   13uHet enige wat ik voor de wedstrijd gevraagd had is winnen. Ik wou de spelers onder druk zetten om zo te presteren. Wel we zijn gewonnen met 2-0 en daarmee is alles gezegd. We pasten ons aan aan het tempo van de tegenstrevers, wat enorm laag was. Daarmee is alles gezegd. Match om snel te vergeten. In het tweede kwart waren er wel enkele goede combinaties en wat meer tempo. Kwart één en drie waren veel te traag. Vierde kwart wat meer tempo maar te weinig de bal in de ploeg laten gaan.


 

Stefan

 

 

 

Laatst aangepast op woensdag 13 december 2017 15:29
 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 17

Status oefenterreinen

Tijdstip voor maandag 5 februari

05/02/2018

(16:00u)

Alle trainingn gaan door.

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 18. feb. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KSC City Pirates
KSC City Pirates
0:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 25. feb. 2018 Beginn 15:00
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 04. mrt. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 21 30
10 KFC Duffel 21 27
11 Hasselt 21 25

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Aanduidingen

Aanduidingen

Afgelastingen

Afgelastingen

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier