180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
K Olympia SC Wijgmaal - KFC Duffel
1 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 01 december 2019
Aanvang wedstrijd: 14:30 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 65 ::<br /> Geel Min. 80 ::<br /> Geel Min. 31 ::<br />
Doelpunt Min. 91 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Doelpunt Min. 34 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Geel Min. 63 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Beau Mamadou Ndiaye

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Het is nog even warm voor ons doel, na een vrije trap valt de bal aan de tweede paal, Hofmans redt met zijn zoveelste mirakelredding! Daarna fluit de ref af en brengen we 3 deugddoende punten mee naar Duffel!!!
91...Yildiz zet de penalty om! 1-2!!
91DoelpuntDoelpunt (1-2 (P)) - Ali Yildiz
89...We krijgen een penalty in de laatste minuut, Cobos kan doorgaan en wordt neergetrokken in de 16, hij kan er nog met de tip van de schoen bij maar de bal hobbelt naast, daarop fluit de ref een penalty.
86...Wijgmaal krijgt weer een hoekschop, er wordt een hoofd van een aanvaller bereikt maar die kopt nog voor de eerste paal buiten.
85...Scherpe kans voor de thuisploeg wanneer Stock mee naar voor komt, het harde en strakke schot gaat voorlangs buiten.
83...Duffel kan dreigen via Amini, Yildiz en Dekegel, het schot van die laatste gaat via een verdediger over de zijlijn.
80...Amini krijgt de bal aangespeeld op de helft van Wijgmaal en wordt p de hielen getrapt door Delorge, die krijgt de gele kaart te zien.
80GeelGeel (Delorge) - Wijgmaal
73...Yildiz kan doorgaan op de linkerflank, na een lange run kan hij op doel trappen maar de run heeft teveel krachten gevraagd om kracht en richting aan het schot te geven.
71...Vertonghen trapt een bal diep richting Manuel, de bal lijkt een simpele bal voor de keeper maar die mist zijn tussenkomst volledig, de bal gaat over de achterlijn in hoekschop.
69...We komen goed weg wanneer de bal bij een hoekschop aan de tweede paal valt, een speler van Wijgmaal raakt de bal verkeerd en trapt de bal hoog omhoog. Duffel kan ontzetten en in de tegenaanval kunnen Amini en Van den Bogaert doorgaan, deze laatste kan trappen maar de keeper komt goed uit en zet weg.
68...Manuel kan na recuperatie van Vervoort de bal voor doel brengen, spijtig genoeg is er niemand gevolgd, dit was een mooie kans.
65DoelpuntDoelpunt (1-1) - Wijgmaal
64...De zoveelste hoekschop voor de thuisploeg, weerom kan de bal in de eerste zone ontzet worden, de bam blijft daarna lang voor onze 16 hangen, een harde knal gaat via Ndiaye in hoekschop, deze hoekschop valt aan de tweede paal en wordt hard voorbij Hofmans in het hoekje geduwd, onze keeper zat er nog tussen, maar kan deze bal niet keren.
63...Ndiaye komt te laat bij een tackle en krijgt het gele karton onder de neus geduwd.
63GeelGeel - Beau Mamadou Ndiaye
59...Wijgmaal kan weer dreigen met een hoekschop, Yildiz kan in de tweede zone de bal wegwerken, de afvallende bal wordt van buiten de 16 over doel getrapt.
58...Duffel kan snel counteren, de bal wordt diep gestuurd maar de vlag gaat, (naar ons idee) onterecht de hoogte in.
57...Hoekschop voor Wijgmaal, Vervoort staat in de eerste zone en kan wegkoppen.
55...Scherpe aanval van Duffel, Manuel kan op rechts veel meters maken en de bal voor doel brengen bij de mee opgerukte Van den Bogaert, diens schot strandt op een verdedigend been.
52...Yildiz valt na een kopduel hard op de rug en blijft even liggen, de ref weigert eerst verzorging maar nadat hij toch blijft liggen is Wijgmaal zo sportief om de bal een tweede keer buiten te zetten om verzorging toe te laten.
51...Vrije trap voor de thuisploeg op de rechterflank, tegen de zijlijn, de bal wordt in de 16 getrapt waar Cobos hem kan wegkoppen, op de tweede bal moet er wel een hoekschop worden toegestaan.
48...Yildiz kan een uittrap van Hofmans verlengen tot bij Amini, de verdediging sluit zich en kan ontzetten.
45...Verheyden en Yildiz lijken de kunnen profiteren van mistasten in de thuisverdediging, er zit spijtig genoeg nog een been van een verdediger tussen.
45...De tweede helft wordt op gang getrapt.
45...Wijgmaal trapt de tweede helft op gang, de blauw-witten komen onmiddellijk opzetten, een schot uit de tweede lijn gaat een metertje over doel.
44...Op slag van rust gaat Dekegel neer in een duel, hij blijft liggen en tast naar de schouder, na verzorging lijkt hij verder te kunnen.
43...Hofmans is in de mood vandaag, voor de derde keer haalt hij een gemaakt doelpunt van de lijn, de bal valt in de 16 voor de voet van een aanvaller van de thuisploeg, hij trapt vrijstaand hard op doel, Hofmans heeft een goeie zweefsprong in huis om de bal van de lijn te halen.
42...Wijgmaal duikt nog een keer op in onze 16, via Vervoort gaat de bal voorbij het doel van Hofmans, aan de zijlijn kan Ndiaye ontzetten.
37...Wijgmaal probeert druk te zetten, eerst krijgen ze een hoekschop die door Vervoort wordt weggekopt, even later moet Ndiaye tussenkomen en de bal over de zijlijn zetten.
36...Yildiz krult de bal mooi rond de muur, buiten bereik van de keeper, we staan 0-1 voor.
34...Dekegel, Yildiz en Cobos combineren knap op de helft van Wijgmaal, wanneer Dekegel diepgang zoekt wordt hij neergelegd, vrije trap, een metertje uit het halve maantje. Yildiz staat klaar.
34DoelpuntDoelpunt (0-1) - Ali Yildiz
31GeelGeel (Stockx) - Wijgmaal
30...Cobos wordt aangetrapt door Stockx, de ref geeft balvoordeel maar wanneer de bal over de lijn wordt getackeld krijgt Stockx alsnog de gele kaart.
29...De linkerflank van Wijgmaal blijft voor veel gevaar zorgen, nu wordt de bal weer voor doel gebracht, Ndiaye kan over de lijn zetten.
27...Cobos recupereert op het middenveld en speelt door op Amini, er zit nog net een verdedigend been tussen, hier zat meer in.
25...Ndiaye gaat onder een verre bal door waardoor een Wijgmaalse aanvaller alleen op Hofmans kan lopen, onze keeper zit er eerst op en trapt over de zijlijn buiten.
22...Dekegel verrast bijna Hofmans met een kopbal, onze keeper grabbelt de bal nog uit het hoekje maar valt tegen de paal. Verzorging komt op het veld maar Jeroen kan verder.
20...Vertonghen kan de bal diep spelen richting Amini, die kan het niet belopen, de keeper zit er eerder op en kan klemmen.
18...Engelen is bij de laatste aanval van Wijgmaal blijven liggen en moet ondersteund worden om van het veld te gaan, hij kan niet verder. Amini komt tussen de lijnen.
17...Bij Wijgmaal breien ze lang aan een kans, uiteindelijk kan er worden ingesneden vanop de linkerflank, er volgt een strak schot van op de rand van de 16 maar dat gaat een metertje over doel.
14...Yildiz wordt diep gestuurd, hij trapt in één keer van op de rand van de 16, de bal blijft hangen in de verdediging, Verheyden recupereert en brengt terug voor doel, zijn voorzet waait voorbij de tweede paal buiten.
13...Wijgmaal komt over links, de bal wordt ook op doel getrapt maar weer zit Hofmans er met 1 hand tussen, hij kan in hoekschop zetten.
12...Manuel kan over rechts een aanval opzetten, hij kan met de bal aan de voet de 16 in duiken, hij trapt op doel maar de keeper gaat goed plat in de korte hoek en pakt.
10...Duffel wordt momenteel gedwongen te verdedigen, de opbouw verloopt moeilijk, de spitsten zijn moeilijk bereikbaar.
08...Wijgmaal krijgt een vrije trap naast onze 16 op de rechter flank, de bal wordt in het pak gedropt, Vervoort kan weg koppen.
07...Hofmans houdt ons recht, wanneer Wijgemaal over links kan aanvallen staat hij oog in oog met een Wijgmaalse aanvaller, onze keeper gaat goed plat en kan keren.
06...Bij Wijgmaal kan Mathei een bal mooi met de borst controleren vlak voor onze 16, hij snijdt naar binnen en knalt van ver op de lat, we komen goed weg.
05...In de eerste minuten was het vooral Duffel dat snel speelde maar intussen dook Wijgmaal toch ook al enkele keren op aan onze 16.
04...Yildiz gaat door in de 16, de keeper zit er tussen maar laat de bal uit de handen glippen en moet een hoekschop toestaan.
03...Wijgmaal kan ook door komen, Vertonghen kan ontzetten.
02...Via Verheyden en Dekegel komt de bal voor doel, de bal wijkt nog even af maar komt toch bij Cobos, die kopt naast maar ook de vlag gaat in de hoogte.
01...Ali Yildiz trapt de wedstrijd op gang. Hij wordt daarna onmiddellijk diep gestuurd met een lange bal en kan aanleggen in de 16, zijn bal raakt de netten maar langs de buitenzijde van het doel.
...Bij Duffel is Yannick Verlinden geschorst, Bostanci en Cavus zijn nog niet speelklaar, trainer Geys dient geschorst vanuit de tribune toe te kijken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 02. feb. 2020 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 16. feb. 2020 Beginn 15:00
K Diegem Sport
K Diegem Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Diegem 18 24
9 KFC Duffel 18 24
10 Londerzeel 18 23

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. jan. 2020 Beginn 14:30
SK Heffen
SK Heffen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. feb. 2020 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
FC Blaasveld
FC Blaasveld
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Muizen
KFC Muizen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 18 45
2 KFC Lint 18 39
3 RB Elzestraat 18 36
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier