180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
KFC Duffel - KFC Vigor Wuitens Hamme
2 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 14 april 2019
Aanvang wedstrijd: 15:00 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Reangelo Sigmar Manuel Doelpunt Min. 18 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Reangelo Sigmar Manuel Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 41 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado
Geel Min. 86 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sander Claeys Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Matthijs Vergeylen Geel Min. 74 ::<br />Arne Ivens

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Afgefloten, 3 gouden punten voor KFCD.
92...Hamme komt heel scherp voor ons doel, Vertonghen en Verlinden kunnen wegwerken maar moeten de hoekschop toestaan.
91...Cavus vecht zich net voor de bezoekende 16 in balbezit en kan de bal bij Spreutels krijgen, deze wordt afgevlagd voor buitenspel.
90...De officiële speeltijd zit er op, bij Duffel blijft men proberen aan te vallen, Hamme blijft onmondig in de opbouw.
87...Gabrielli komt de wedstrijd nog vol maken in plaats van Manuel.
86GeelGeel - Sander Claeys
85...Manuel kan op links door gaan, wordt even vast gehouden maar levert toch nog in bij Dekegel, diens schot wordt in hoekschop gezet. Clays krijgt geel voor het ophouden van Manuel.
83...Amini komt op de rechterflank in balbezit, hij gaat zijn man voorbij maar de bal gaat over de achterlijn.
82...Amini kan de 16 in gaan en levert in voor Spreutels deze knalt van dicht bij op de keeper. De rebound gaat ook nog richting doel maar daarvoor gaat de vlag omhoog.
80...Hamme probeert het van ver, via de hak van Vertonghen gaat de bal in hoekschop. De hoekschop wordt binnen bereik van Hofmans gegeven die zich de bal kan werpen.
78...Vergeylen ziet ook tegen geel aan nadat hij Manuel ondersteboven liep op de linkerflank.
78GeelGeel - Lars Van Den Brande
78GeelGeel - Matthijs Vergeylen
76...Van den Brande krijgt geel voor tijdrekken.
75...Cobos brengt de vrije trap voor doel, Van den Brande kopt maar treft de keeper, de vlag was ook in de hoogte gegaan.
74...Ivens krijgt geel nadat hij de doorgebroken Dekegel neer trekt aan de zijlijn.
74GeelGeel - Arne Ivens
72...Hamme probeert meer te dreigen, Vits kan met de bal aan de voet in de 16 gaan, maar loopt zich vast in de Duffelse verdediging, hij haalt er een hoekschop uit.
68...Hamme probeert het met de lange bal, de bal komt op links bij Triest die een schot probeert maar Hofmans heeft nog alle tijd om op te rapen.
65...Manuel doet het licht uit bij de bezoekers, Amini vangt na de hoekschop op het middenveld de bal op en stuurt Manuel diep, deze loopt met de bal aan de voet de 16 in en werkt af.
65DoelpuntDoelpunt (2-0) - Reangelo Sigmar Manuel
64...Hamme komt nog eens in aanvallende stelling, de bal wordt over rechts naar voor gebracht maar Vertonghen keert de voorzet in hoekschop.
60...De bezoekers slagen er nauwelijks nog in om een combinatie op de grasmat te leggen, het is daar een festival van slechte passes. Nochtans staan we nog steeds maar 1-0 voor tegen deze ploeg.
57...Spreutels vindt de deklat op weg naar de 2-0, na enkele passes voor de bezoekende 16 kan Spreutels aanleggen van buiten de 16, de keeper is geklopt maar de lat verhindert het doelpunt.
56...Trainer Magerman van Hamme voert een dubbele wissel door.
54...Dekegel zit goed tussen een bezoekende aanval en kan uitbreken, hij levert in bij Spreutels, deze zoekt ruimte voor het schot, de ruimte wordt gevonden maar het schot is te zwak.
51...Spreutels kopt een bal richting Amini die in de 16 in één tijd op doel trapt, de keeper zit er goed tussen met de vuisten, de Duffelse druk resulteert eindelijk in een scherpe kans.
49...Hamme komt er toch een keer door, Ponnet kan aanleggen van op de punt van de 16, de boogbal vormt geen enkel probleem voor Verlinden.
48...Dekegel kan op rechts ver door gaan, hij brengt de bal scherp voor doel, zowel Amini als Manuel komen een teenlengte te kort om af te werken.
47...Vertonghen recupereert op het middenveld en zet de bal over de verdediging, Dekegel kan aanpakken en op doel trappen, zijn bal gaat een metertje over.
46...De wedstrijd wordt terug op gang getrapt.
45...We rusten bij een oververdiende 1-0 voorsprong.
44...Verlinden verschalkt bijna Hofmans, hij mist zijn tussenkomst compleet, de bal gaat met een grote boog op de deklat. In de tegenaanval wordt Amini diep gestuurd, in de 16 wordt hij gestopt, er is contact maar de ref laat verder spelen, het is duidelijk dat je bij deze ref niet voor het minste moet neer gaan.
43...Van den Brande moet in zijn eerste duel al stevig aan de bak, hij verhinderd met de schouder dat een doorgebroken speler op doel kan trappen. Het was stevig maar de ref ziet er gelukkig geen fout in.
41...Cobos pakt geel aan de zijlijn, hij gaat iets te stevig in duel, hij had nochtans de bal, hij wordt eerder afgestraft voor de intensiteit.
41GeelGeel - Miguel Cobos Copado
40...Van den Buys moet de strijd staken, Van den Brande komt tussen de lijnen, Geys moet zijn troepen al serieus herschikken in deze eerste helft.
37...Schops kan op rechts meters maken en trapt de bal voor doel, Spreutels kan net niet hoog genoeg springen waardoor hij onder de bal door gaat.
36...Vertonghen voorkomt de 2-0, na een hoekschop kan Verlinden koppen, Vertonghen krijgt op de lijn de bal tegen het lichaam waardoor die niet in het doel verdwijnt.
33...Manuel knokt zich in balbezit en kan een aanval opstarten, de bal gaat richting 16 maar de verdediging is attent en kan weg werken. Duffel heeft nu wel duidelijk de bovenhand.
31...Van den Buys recupereert op het middenveld en zet Spreutels op weg, deze zit op links Manuel, deze probeert met een puntertje richting verste paal de doelman te verschalken maar dat was te doorzichtig, afleggen richting de meegevolgde Amini was een betere optie.
30...Na een verre inworp van Hamme kan de bal voor doel gebracht worden, er wordt gekopt maar dit is nauwelijks een kans te noemen, Hofmans kan eenvoudig opvangen.
27...Hamme komt opzetten over links, met een knappe beweging achter het steunbeen wordt de bal voor doel gebracht, Triest loopt in aan de eerste paal maar zet de bal naast doel.
25...Amini glipt door de buitenspelval en kan insnijden richting doel, zijn voorzet wordt ontzet.
24...Duffel komt er via Manuel en Spreutels tot een mooie kans voor Verlinden, deze zoekt naar z'n juiste voet waardoor er net te veel tijd verloren gaat en de verdediging kan afblokken.
18...Manuel doet het voor Duffel, met een streep van buiten de 16 doet hij de bal in de winkelhaak verdwijnen, dit moet u zeker op het verslag van RTV bekijken deze avond.
18DoelpuntDoelpunt (1-0) - Reangelo Sigmar Manuel
16...Na een vrije trap van de bezoekers kan Dekegel zich knap in balbezit vechten, hij laat Cobos uitverdedigen, de opbouw wordt echter afgebroken door een Hamse speler die met de hand de bal doet afwijken. De ref fluit maar geeft vreemd genoeg geen kaart.
14...Duffel lijkt stilaan greep op de match te krijgen, de duels worden meer gewonnen wat resulteert in meer balbezit.
12...Manuel kan zich doorzetten op links, een verdediger kan er nog net bij en staat een hoekschop toe. Na deze hoekschop blijft de bal rond de bezoekende 16, het is Cobos die aanlegt voor een schot maar dat zwaait af en gaat enkele meters naast.
10...Duffel is terug voltallig, Schops komt tussen de lijnen.
09...Dekegel brengt de bal van op rechts voor doel, een verdediger heeft niet door dat Amini in de rug zit en moet in paniek ontzetten.
08...Van Asch zet een bal over de lijn en moet na dit contact terug gaan liggen, Schops maakt zich klaar om in te vallen.
07...Hamme komt in onze 16 opzetten, Cavus moet zich voor de bal werpen om een schot te blokken, hier ging gevaar van uit.
06...Van Asch komt terug tussen de lijnen, het is nog wat mankend maar hij kan verder.
04...Van Asch gaat stevig in duel en blesseert zich hierbij, er komt een draagberrie aan te pas, uiteindelijk kan hij zelf het veld verlaten maar het is maar zeer de vraag of hij nog verder kan. Schops loopt zich alvast warm.
02...Amini kan vertrekken op het middenveld, hij wordt in de 16 van de bal gelopen door zijn tegenstander. Hij houdt er een hoekschop aan over.
01...De wedstrijd werd op gang gefloten. Bij één van de eerste duels blijft Ivens van Hamme liggen, na een contact met Spreutels. Het spel kan hervat worden.
...Beide teams maken zich op voor deze belangrijke wedstrijd, voor Duffel is het duidelijk, winnen is de enige optie, dit brengt quasi zekerheid over het behoud, verliezen brengt de ploeg in vieze papieren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 25. juli. 2019 Beginn 19:30
KVV Duffel
KVV Duffel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 28. juli. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 31. juli. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 07. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Dessel Sport
KFC Dessel Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 14. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Eppegem
KFC Eppegem
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier