180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
Spouwen-Mopertingen - KFC Duffel
0 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 18 november 2018
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Erik Bury (scheidsrechter) , Lennert Jans (eerste assistent-scheidsrechter) , Sam Lodewijckx (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 69 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Eloy Otero Perez <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dominic Sabbadini Wissel min 77 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ali Yildiz <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Nicolas Mombaerts Geel Min. 71 ::<br />Martijn Dingenen Geel Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilias Choua Geel Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Giovanni La Mantia 2x Geel Min. 81 ::<br />Martijn Dingenen
Wissel min 9 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Lars Van Den Brande <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Corentin Gabrielli Wissel min 65 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Iliass Elyazidi <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys Wissel min 88 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Enjo Faes <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dennes De Kegel Doelpunt Min. 63 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Geel Min. 67 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 25 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Afgefloten, we brengen 3 punten mee naar huis, een beetje tegen het spelbeeld in heeft Duffel dit heel volwassen uitgespeeld. De thuisploeg dient zichzelf vooral te verwijten dat ze met hoge ballen is blijven voetballen tegen onze luchtmacht.
92...Van Asch kan nog eens aanleggen in de 16 maar de keeper kan ontzetten.
91...Duffel bljft nu aanvallen, Faes recupereert bij de zijlijn en zet Dekegel in de 16, deze levert in bij Elyazidi, diens schot gaat via een rug in hoekschop.
89...Enjo Faes komt tussen de lijnen voor Spreutels.
88...Dekegel doet het licht uit bij de thuisploeg met een prachtdoelpunt, na recuperatie door Spreutels levert deze in bij Dekegel die veel ruimte krijgt en de bal mooi in de winkelhaak plaatst.
88DoelpuntDoelpunt (0-2) - Dennes De Kegel
85...Bij Spouwen gaat een speler neer net voor hij de bal kan aannemen, geen speler van Duffel in de buurt, dit lijkt een ernstige blessure.
83...Cobos kan na recuperatie van Elyazidi snel uitbreken, hij legt af bij Dekegel die een voorzetschot aflevert, de keeper kan plukken.
812x Geel2x Geel - Martijn Dingenen
80...Spouwen blijft aanvallen, Van den Brande krijgt een harde knal vol tegen het lijf, de bal maakt nog een rare curve maar valt naast doel.
79...Dingenen stond al geel geboekt en mag nu gaan douchen.
78...De thuisploeg staat met 10 man nadat Vervoort met een doodstrap onderuit wordt gehaald.
76...De thuisploeg komt er weer door, nu komt er een schotje van net in de 16, Hofmans pakt eenvoudig.
74...Vrije trap voor Duffel nadat weer Van Asch is neergelegd, de bal ligt een meter of 3 uit het halve maantje, Elyazidi schildert de bal over de muur maar te zwak om de keeper te verontrusten.
72...Spouwen komt weer opzetten, over links deze keer, de voorzet valt aan het penaltypunt maar wordt over gekopt.
71...Van Asch wordt hard neergehaald. Dingenen krijgt geel.
71GeelGeel - Martijn Dingenen
69...Van den Buys wordt vervangen door Elyazidi.
68...De thuisploeg blijft drukken, nu kan Vertonghen een bal doen afwijken in hoekschop.
67GeelGeel - Kevin Spreutels
66...Spreutels krijgt geel voor een fout, tackle met de voet vooruit.
64...De bezoekers reageren direct heel snedig, de bal komt in de 16 en valt voor de voet van een speler van de thuisploeg, Hofmans tikt de bal via de deklat over doel.
63...Duffel krijgt een vrije trap nadat Van Asch werd neergelegd, Van Asch trapt zelf de vrije trap en schildert die mooi op de kruin van Vertonghen die zuiver binnen kopt.
63DoelpuntDoelpunt (0-1) - Lode Vertonghen
61...Van den Buys gaat neer in een duel en probeert de bal nog weg te spelen, hij heeft echter enkel zijn tegenstander en krijgt geel. Aan de overkant krijgt dan weer Cloua geel omdat hij Cobos te hard neer legt.
61GeelGeel - Gianni Van Den Buys
61GeelGeel - Ilias Choua
60...De hoekschop valt goed voor doel, de keeper gaat onder de bal door, in tegenstelling tot ons had de ref er een fout in gezien.
59...Duffel met een eerste kans, we komen met veel volk naar voren, Dekegel kan de 16 in gaan maar een verdediger haalt het gevaar er uit, ze moeten wel een hoekschop toestaan.
56...De thuisploeg met een heel snedige aanval over links, Cavus wordt tegen de grond gewerkt maar er mag verder gespeeld worden, de bal gaat naar de rand van de 16 en wordt van daar maar net naast ons doel gezet. Het wordt tijd dat wij eens iets in elkaar geen boxen.
55...Vrije trap voor de thuisploeg, de bal valt scherp voor doel, Cavus wordt weggeduwd maar kan toch nog in hoekschop zetten.
51...Vertonghen blijft gekwetst liggen na een duel aan de zijlijn, na verzorging kan hij verder.
47...De thuisploeg knokt zich door onze verdediging en brengt de bal scherp voor doel, er is gelukkig geen aansluiting aan de tweede paal want daar lag het helemaal open.
46...De tweede helft wordt afgetrapt, geen wissels te noteren.
45...We rusten bij een 0-0 tussenstand.
42...Weer komt de bal veel te snel terug voor ons doel, er volgt een schotje maar dat vormt geen probleem voor Hofmans, markant feit, dit is de eerste bal tussen de palen.
41...De bal wordt weer in onze 16 gepompt, nu is Cavus op de afsrpaak om weg te koppen. De thuisploeg blijft toch veruit de gretigste ploeg.
40...De bal gaat over de verdediging van Spouwen, Van Asch komt er door maar de keeper komt goed uit en is eerst op de bal.
39...Duffel met een eerste grote kans, Cobos komt alleen in de 16 maar moet zoeken naar ruimte voor het schot, het schot wordt afgeblokt, Vervoort knalt de rebound een metertje naast doel.
38...De thuisploeg bikkelt hard en wint meer duels, nu komt de bal weer in de zone voor onze 16, het schot dat volgt gaat wel heel ver over het doel van Hofmans;
33...De aanvalsgolven van de thuisploeg volgen elkaar snel op, nu kan Duffel afweren op een hoge voorzet, op de daaropvolgende inworp moeten we een hoekschop toestaan.
32GeelGeel - Giovanni La Mantia
31...La Mantia werkt Van den Brande hard tegen de grond en krijgt op zijn beurt de gele kaart gepresenteerd.
29...Spouwen met een bijzonder scherpe kans, de bal komt op rechts in ons doelgebied en wordt afgelegd, er volgt een hard schot, gelukkig is Vervoort goed gevolgd en spat het schot uiteen om zijn hakken, Duffel kan uitverdedigen.
28...De laatste minuten eist de thuisploeg toch meer de bal op en is er meer druk op onze speelhelft, tijd op het tij te keren.
26...De vrije trap die volgt wordt centraal voor doel gedropt, er wordt gekopt maar niet zuiver, de bal gaat heel hoog en valt op het dak van het doel.
25...Van den Brande gaat iets te onstuimig in het duel en ziet tegen een gele kaart aan.
25GeelGeel - Lars Van Den Brande
19...Bij de thuisploeg gaat een aanvaller er snel vandoor, op snelheid snijdt hij door onze verdediging maar is uiteindelijk te zelfzuchtig om succesvol te zijn, zijn schotje gaat voorlangs ons doel.
17...Duffel met veel snelheid, de bal wordt van op rechts voor doel gebracht maar valt niet goed voor de voet van Van Asch. Hier zat meer in.
15...Duffel met een goeie poging, een vrije trap van Van Asch valt in de verdediging en wordt terug in het speelveld gekopt, Cobos vangt op en legt af voor Dekegel die hard over doel knalt.
13...De eerste echt uitgespeelde kans is voor de Limburgers, de bal passeert een paar keer voorbij de kooi van Hofmans, wanneer er diepgang gevonden wordt gaat een aanvaller net onder de bal door en waait de bal buiten.
12...Gabrielli gaat intussen naar de kleedkamer, ontwrichte schouder.
11...Van den Brande komt tussen de lijnen, er moet al snel herschikt worden in de Duffelse rangen.
10...Spouwen komt er een keer door, men kan in onze 16 gaan, de aanvaller twijfelt te lang om af te drukken, het schot kan uiteindelijk geblokt worden.
08...Van den Brande maakt zich klaar om in te vallen.
07...Gabrielli blijft gekwetst liggen na een duel, verzorging komt er bij, het lijkt ernstig.
04...Dekegel wordt onderuit gelopen naast onze 16, Cavus sluit goed bij en haalt het gevaar er uit.
02...Duffel zet in de eerste minuten veel druk o de bal, dit leverde al twee uitbraakmogelijkheden op voor Cobos maar hij kreeg de bal nog niet scherp voor doel.
...De thuisploeg trapt de wedstrijd op gang, de wedstrijd die beide ploegen moeten winnen is gestart.
...Van den Buys speelt een bal diep op Dekegel, die omspeelt zijn verdediger maar komt dan te dicht bij de keeper die attent uit komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 25. juli. 2019 Beginn 19:30
KVV Duffel
KVV Duffel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 28. juli. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 31. juli. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 07. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Dessel Sport
KFC Dessel Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 14. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Eppegem
KFC Eppegem
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier