180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
Sportkring Nieuwkerken Sint-Niklaas - KFC Duffel
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 16 maart 2019
Aanvang wedstrijd: 20:00 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 16 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Tjorven Melens Geel Min. 25 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Hasan Erturk
Doelpunt Min. 50 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado Geel Min. 56 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilkan Cavus Geel Min. 42 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De wedstrijd werd afgefloten, we eindigen op 1-1 in een wedstrijd waar we veel meer verdienden. De automatismen ontbraken in de spits om de hele resem aan kansen af te werken.
90...Spreutels komt naar de kant voor Van den Buys.
89...Manuel glipt op zijn beurt door de buitenspelval, hij gaat door op links maar zet te wild voor, de bal waait aan alles voorbij.
88...Sint Niklaas glipt door de buitenspelval, gelukkig loopt onze verdediging het dicht, en dat was nodig.
86...Duffel blijft met de kansen morsen, Amini staat alleen achter de verdediging, iedereen denkt dat hij offside staat maar hij mag verder gaan, hij kapt nog 2 keer en levert in bij de gevolgde Gabrielli, die brengt terug voor doel maar de bal gaat in hoekschop.
84...Na een verre inworp van Dekegel kan Vertonghen de bal beroeren in de 16, hij komt echter niet tot een schot, de verdediging kan de bal over de lijn zetten.
81...Bij Sint Niklaas blijft Melens gekwetst liggen na een duel met Spreutels, het lijkt eerder op een spierletsel dan een contactletsel. Sint Niklaas zit door zijn wissels dus moet hij trekkebenend terug het veld in
78...Amini kan na recuperatie van Dekegel alleen vertrekken, hij wacht op steun en wordt uiteindelijk van de sokken gelopen, kans verkeken.
77...Bij Duffel komt Rijmenants naar de zijlijn, Gabrielli komt tussen de lijnen. Ook Sint Niklaas wisselt nog een keer.
76...Bij Duffel maakt Gabrielli zich klaar voor een invalbeurt.
73...Cobos maakt op links de actie en snijdt in, hij wordt aangetrapt wanneer hij snelheid maakt. De vrije trap wordt door Van Asch laag richting penaltypunt getrapt, er wordt ingelopen maar de lage schuiver wordt geklemd door de keeper.
71...Rijmenants krijgt op rechts de bal bij Amini die in de 16 gaat, hij kan trappen maar doet dit in het zijnet.
68...Duffel blijft hier het commando bepalen, het zou nu toch stilaan moeten aan lukken. Het blijft natuurlijk wel opletten voor de counters van de thuisploeg.
67...Verlinden stuurt Amini het straatje in, deze legt achteruit, Cobos laat lopen voor Van Asch maar die besluit over doel.
64...De thuisploeg slaagt er niet meer in de bal in de ploeg te houden, Dùffel moet het nu echt wel afmaken.
62...Snelle aanval van Duffel, Cobos legt af, Amini en Manuel laten slim lopen, Van Asch kan aanleggen en ziet zijn harde knal in hoekschop afwijken. Bij deze hoekschop staat Vertonghen centraal voor doel, hij kopt net over doel.
61...Duffel blijft in aanvallende mood, Rijmenants gaat vlotje 2 man voorbij en zoekt een mogelijkheid om op doel te trappen, die kans blijft !h de verdediging stroppen.
60...Bij Duffel lopen intussen Vervoort en Gabrielli zich warm.
59...Bij de thuisploeg voor Erturk naar de kant gehaald, hij wordt vervangen door Van Goethem.
57...Duffel blijft in de aanval, Cobos en Amini kunnen combineren in de 16, het schot van Cobos wordt afgeblokt. Bij de uitbraak van Sint Niklaas maakt Cavus het "professionele" foutje op het middenveld en krijgt daarvoor de gele kaart.
56GeelGeel - Ilkan Cavus
54...Rijmenants brengt van op rechts de bal voor doel, Cobos kan koppen maar zijn kopbal mist de kracht om de keeper te verschalken, deze kan eenvoudig klemmen.
52...Amini wordt diep gespeeld door Manuel, hij haalt de achterlijn, hij probeert voor te zetten maar een verdediger is er tijdig bij, deze zet in paniek over de lijn.
50...Cobos krijgt de ruimte op de rechterflank, snijdt in en vindt deze keer wel de ruimte voor het schot, hij doet de netten trillen.
50DoelpuntDoelpunt (1-1) - Miguel Cobos Copado
48...Spreutels kan met de bal aan de voet in de 16 gaan, hij kapt zijn man uit maar mist de scherpte in het schot, de bal blijft in de verdediging hangen. Er volgt een heel snelle uitbraak waarbij een aanvaller centraal voor doel komt, Dekegel moet zich reppen en trapt de bal met veel risico naast de kooi van Hofmans.
47...Verlinden stuurt Amini diep die dreigend de 16 kan in gaan, de bal stuitert echter op waardoor onze spits zijn controle mist, de bal gaat buiten.
46...De tweede helft wordt afgetrapt, er zijn geen wissels te noteren.
45...we rusten bij een 1-0 tussenstand, op het moment dat de goal viel was die tussenstand gerechtvaardigd, nadien nam Duffel het commando over en verdienden we eigenlijk meer.
44...Bij de volgende Duffelse aanval is de keeper onzeker, Cobos kan bijna profiteren maar de keeper werpt zich in 2 tijden op de bal.
43...Amini kan op links goed insnijden, zijn voorzet wordt gekeerd, Duffel blijft in balbezit, de bal wordt over links terug voor doel gebracht waar Spreutels kan koppen, hij moet zich rekken om aan de bal te geraken waardoor hij enkel rechtdoor kan koppen op de keeper.
42GeelGeel - Yannick Rijmenants
41...Rijmenants passeert zijn man en zet de arm te nadrukkelijk in het aangezicht van zijn tegenstander, hij wordt geel geboekt.
39...Duffel neemt het commando nu helemaal over, Manuel lepelt de bal over de verdediging, Spreutels komt alleen voor de keeper maar er is te weinig ruimte tussen onze spits en de keeper, hij kan alleen maar recht vooruit spelen en de keeper raken.
35...Bij Sint Niklaas moet Schurmann gekwets het veld verlaten, volgens wat we kunnen zien met een rugblessure.
34...Na de vrije trap kan Amini met de bal aan de voet ruimte maken in de 16, de bal schampt af op de buitenkant van de paal, hier waren we er kort bij.
33...Bij het terug inspelen van de bal wordt Dekegel getorpedeerd door Eturk die altijd zijn tweede geel moest krijgen, de ref houdt de kaarten op zak.
33...Bij het terug inspelen van de bal wordt Dekegel getorpedeerd door Eturk die altijd zijn tweede geel moest krijgen, de ref houdt de kaarten op zak.
32...Knappe combinatie van Duffel over rechts, de bal komt via Amini bij Rijmenants die voor doel brengt, de voorzet strandt op een verdedigend been.
31...Bij de hoekschop wordt de knikker van Vertonghen gevonden, deze besluit over doel.
30...Duffel combineert over links, Manuel probeert de bal voor doel te brengen maar ziet zijn voorzet in hoekschop verdwijnen.
27...Duffel krijgt een vrije trap halverwege de helft van Sint Niklaas, Vertonghen wordt door de verdediging uit het oog verloren en kan koppen, de vlag gaat de hoogte in en dat lijkt toch heel twijfelachtig.
25...Bij Sint Niklaas gaat Eturk met een vliegende tackle richting Cobos, hij krijgt er geel voor.
25GeelGeel - Hasan Erturk
24...De verdediging van Sint Niklaas schuift hoog op waardoor de buitenspelval steeds open gaat, Duffel loopt te gemakkelijk in deze val.
20...Snelle tegenprik van de thuisploeg na een slecht uitgespeelde bal uit onze verdediging, Hofmans moet zich in de baan van de bal werpen maar pakt wel klemvast.
19...Duffel probeert het commando over te nemen maar de combinaties lopen niet goed op dit zware veld.
16...Na een inworp op links valt de bal in de 16, aan de tweede paal wordt er goed gevolgd en overhoeks in doel van Hofmans getrapt.
16DoelpuntDoelpunt (1-0) - Tjorven Melens
15...Sint Niklaas krijgt een vrije trap zo'n 3 meter uit onze 16 op de rechter flank. De bal wordt richting tweede paal getrapt, er kan niemand bij de bal.
11...Duffel neemt stilaan het commando over, de bal komt op rechts bij Rijmenants die inspeelt op de centraal opgestelde Cobos, deze neemt aan en zoekt ruimte voor het schot, die ruimte wordt hem niet gegund, bij de finale doorsteekpas op Manuel gaat de vlag de hoogte in.
10...Duffel recupereert op het middenveld, Spreutels jaagt de bal richting Manuel maar er zit nog een verdediger tussen, hier zat meer in.
08...Sint Niklaas probeert het met een diepe bal over links, Vertonghen sluit bij maar de bal is niet te belopen door de thuisaanvaller.
06...Een hoekschop van de thuisploeg wordt zeer strak gegeven, de bal waait aan alles en iedereen voorbij. In de tweede zone wordt de bal terug ingespeeld maar gelukkig gaat hij naast het doel van Hofmans.
05...De betere combinatie komen toch vooral van de thuisploeg die Duffel momenteel op eigen helft terugdringen. Hier liggen misschien wel mogelijkheden voor onze snelle mannen zoals Amini en Manuel.
04...Het begin van de wedstrijd is zenuwachtig aan beide zijden met slechte passes van beide ploegen.
02...Duffel kan via Amini de bal voor doel brengen, een verdediger glijdt weg waardoor aan de tweede paal Van Asch vrij kan schieten, hij is te verrast en besluit over doel.
01...Het eerste gevaar is onmiddellijk voor de thuisploeg die met veel volk in onze 16 verschijnen, er volgt een schot van een vrijstaande speler maar die besluit gelukkig naast.
...Beide teams komen op het veld voor deze wedstrijd op het veld van Sint Niklaas.
...Sint Niklaas staat op de 6de plaats met 30 punten, dat zijn er 4 meer dan Duffel dat op de 12de plaats staat. In de zoektocht naar zekerheid kunnen beide teams de punten goed gebruiken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 04. jan. 2020 Beginn 20:00
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 11. jan. 2020 Beginn 20:30
ASV Geel
ASV Geel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Geel 14 18
12 KFC Duffel 14 18
13 Hoogstraten 15 16

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B


Nog geen matches gepland

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 17 42
2 KFC Lint 17 36
3 RB Elzestraat 17 35
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier