180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
KFC Duffel - KSV Temse
3 3

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 27 januari 2019
Aanvang wedstrijd: 14:30 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 63 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Verlinden Doelpunt Min. 59 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nagim Amini Geel Min. 54 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado Geel Min. 51 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Rood Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants
Doelpunt Min. 57 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />André Ntambue Doelpunt Min. 35 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Maarten Goossens Doelpunt Min. 19 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Seppe Kil

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...De ref fluit de match af, wat een uitzichtloze situatie leek werd knap omgebogen in een gelijkspel. We zagen weer veel mentaliteit en vechtlust bij onze Duffelse spelers.
90...Spreutels verlaat het veld voor Dekegel. Spreutels blesseerde zich in het laatste duel.
88...Een uittrap van Hofmans gaat over alles en iedereen over, Amini had het doorzien en trekt zich op gang, zijn voorzet geraakt niet tot bij Manuel, de verdediginig kan keren. In de volgende fase wordt Amini neergelegd op de rand van de 16. Cobos plaatst de vrije trap over doel.
87...Het was er lang op wachten maar Temse kan nog eens aanvallen, ze krijgen wat ruimte in onze 16 maar het schot gaat uiteindelijk ver over doel.
84...Cobos haalt de achterlijn, de bal lijkt te ver van z'n voet te springen maar hij perst er een schot uit dat richting kruising gaat, de keeper kan er de vingertoppen tegen zetten om in hoekschop te werken. De hoekschop wordt aan de tweede paal over doel gekopt.
81...Een vrije trap van Verlinden valt voor doel, Van den Buys kan koppen maar kan niet kadreren.
78...Duffel doet het, na een vrije trap van Cobos kan Van den Buys terugleggen, Spreutels passeert de keeper in twee tijden.
78DoelpuntDoelpunt (3-3) - Kevin Spreutels
76...Amini kan op een verre uittrap van Hofmans ver door gaan en wordt neergetrokken, de ref gebaart dat er geen fout is, we hebben de man in het zwart echt niet mee vandaag.
75...Schops gaat een sprintduel aan met de ingevallen Kudimbana, onze verdediger wint het duel.
74...Bij Temse spelen ze nu echt wel paniekvoetbal, ze krijgen geen aanval meer in elkaar geboxt en proberen met lange ballen hun spitsen te bereiken.
72...Bij Temse hebben ze veel moeite met een lange bal van Vertonghen, de bal wordt slecht ontzet, Manuel kan koppen maar moet zich te hard rekken om er kracht op te zetten.
71...Spreutels gaat in de 16 en loopt tegen zijn tegenstander, hij roept voor een penalty maar daar was geen sprake van.
69...Bij Temse wordt er gewisseld, Van Remoortere komt naar de zijlijn, in zijn plaats komt Kudimbana.
65...Duffel blijft aanvallen, Manuel en Amini knokken zich over links naar voor, de voorzet van Manuel is te dicht bij doel, de keeper plukt.
63DoelpuntDoelpunt (2-3) - Yannick Verlinden
62...Spreutels gaat diep door en trapt vanuit een scherpe hoek, de keeper heeft alle moeite om te ontzetten, hoekschop. Op deze hoekschop kan Vertonghen centraal voor doel koppen, de keeper heeft een kattensprong nodig om de bal over doel te duwen.
61...Na een hoge bal kan Spreutels de bal bij Schops afleggen, diens knal blijft in de verdediginig hangen, de bal geraakt daarop moeilijk weg en Verlinden levert een harde streep af die knap in doel gaat.
60...Duffel kan tegenscoren, Spreutels legt met de kop af op Amini die knap controleert en hard in doel trapt.
59...Temse komt er door, Ntambue kan zich loswerken van Schops en knalt hard in doel.
59DoelpuntDoelpunt (1-3) - Nagim Amini
57...Het blijft hier gespannen, nu moeten zie bij Temse de keeper houden om niet naar Cobos te gaan.
57DoelpuntDoelpunt (0-3) - André Ntambue
56...Een schotje van Van Remoortere uit de tweede lijn vormt geen probleem voor Hofmans.
54...Cobos gaat door op een bal die door de keeper wordt gepakt, de keeper veinst duidelijk dat Cobos hem raakt waardoor Cobos geel krijgt.
54GeelGeel - Miguel Cobos Copado
53...Alles wordt nu op de aanval gezet, Van den Brande verlaat het veld voor nieuwe aanwinst Manuel.
52...Duffel heeft het moeilijk om controle te krijgen en heeft veel fouten nodig.
51...Van den Brande gaat er wat te stevig tegen aan en wordt geel geboekt.
51GeelGeel - Lars Van Den Brande
50...Cobos speelt met vuur, na een verloren duel gaat hij zich revancheren, zowel ref ls scheidsrechter hebben dit gezien. Het blijft bij een verwittiging.
49...Temse probeert zijn man-meer-situatie ten volle te benutten met snelle aanvallen, tot nu toe gelukkig zonder succes.
47...De rode kaart van Rijmenants zou er gekomen zijn voor natrappen bij de overtreding.
47...Het eerste kansje van de tweede helft is voor Temse, Kil kan insnijden en op doel trappen, Hofmans heeft weinig moeite met de lage schuiver.
46...We starten de tweede helft, El Yazidi blijft bij Duffel in de kleedkamer, er wordt volop gerekend op de snelheid van Amini die mag invallen.
45...We rusten bij een 0-2 achterstand en moeten de tweede helft met z'n tienen aanvatten, het wordt een moeilijke opdracht.
43...Na een duel is er wat getrek en geduw en walt er een rode kaart, Rijmenants moet naar de kant. Dat lijkt dan eerder voor de overtreding die hij beging.
43RoodRood - Yannick Rijmenants
40...Cobos vecht zich op de achterlijn voorbij zijn man en trapt de bal tegen de paal, de bal was blijkbaar al achter de achterlijn geweest.
39...Hofmans moet scherp tussen komen wanneer Ntambue diep wordt gestuurd, onze keeper is eerst op de bal en pakt klemvast.
37...Temse countert weer heel scherp, Ntambue haalt de achterlijn, en zet strak voor, de Duffelse verdediging kan in hoekschop zetten.
35...Een hoekschop van Temse neemt een rare curve door de wind, iedereen miskijkt zich hier op behalve Goossens die kan binnen koppen. 0-2 en dat is absoluut geen weerspiegeling van het wedsdtrijdbeeld.
35DoelpuntDoelpunt (0-2) - Maarten Goossens
33...Van den Buys komt na een balrecuperatie van Rijmenants vrij te staan, hij lepelt de bal op het hoofd van Spreutels die vrijstaand kan koppen van aan de kleine rechthoek, de keeper gaat goed plat en pakt.
31...Duffel met een snelle counter, de bal gaat via Cavus naar Cobos die op rechts Schops met de ruimte ziet, de voorzet gaat richting Spreutels die ruimte zoekt voor een schot maar er niet door geraakt.
29...Rijmenants trapt een vrije trap van halverwege onze speelhelft richting 2de paal, Van den Brande kan koppen maar de keeper zet weg met de vuisten. Na de daaropvolgende inworp kan Spreutels dreigen, in laatste instantie kan Van den Buys op doel trappen maar de keeper pakt.
27...Cobos komt als een duiveltje uit een doosje, hij trapt van op de rand van de 16 maar zijn schot sterft op de kruising.
22...Cobos en El Yazidi combineren zich knap door de verdediging, El Yazidi komt tot een schot maar dat gaat over de kruising buiten. El Yazidi heeft zich in dit duel geblesseerd maar kan na verzorging verder.
19...Een snelle counter van Temse doet ons de das om, de bal komt van op links snel in de 16, wordt nog afgeweerd maar valt daardoor centraal voor doel voor de voet van de vrijstaande Kil en die twijfelt niet;
19DoelpuntDoelpunt (0-1) - Seppe Kil
17...Van Cauwenberg kan op rechts diep doorgaan, hij gaat de 16 in en trapt op doel, Hofmans zet er de vingertoppen nog tegen waardoor de bal in hoekschop gaat.
15...El Yazidi stuurt Van den Buys het straatje in, deze zet voor maar de inlopende Sreutels komt niet tot koppen, de verdediging kiest voor zekerheid en zet in hoekschop.
14...Van den Buys lanceert met een knappe pass Cobos die alleen de 16 in gaat, de keeper is net sneller op de bal, dit was een mooie kans.
12...El Yazidi werkt zich mooi vrij in de 16 maar zijn aflegger bereikt Spreutels net niet.
11...Duffel kan nu in enkele minuten toch een keer dreigen, bij de laatste kans blijft de ba in de 16 hangen, Van den Buys komt tot een schot van op de rand van de 16, de bal gaat een metertje naast.
10...Duffel dropt een vrije trap op het hoofd van Vertonghen, deze legt af richting penaltypunt maar de aansluiting is er niet.
09...Temse komt over links met enkele mooie combinaties, de laatste aflegger is te hard waardoor Duffel kan uitverdedigen. Cobos kan hierbij vertrekken maar wordt neergelegd, ook hier blijft het bij een verwittiging.
07...Het spel wordt vooral op onze speelhelft gespeeld, Temse heeft een stevige gordel op het middenveld gepositioneerd, Duffel probeert het met lange ballen om hierover te geraken maar die missen voorlopig nog precisie.
05...Bij Temse staat Ntambue plots helemaal alleen centraal voor doel, Van den Brande zit er net op tijd tussen en kan ontzetten.
04...De daaropvolgende vrije trap wordt door Kil in de muur getrapt.
03...Bij Duffel missen de middenvelders de interceptie, Vertonghen stopt halverwege onze helft af om meer onheil te voorkomen maar doet dit foutief, het blijft bij een verwittiging van de ref.
...Op deze kille en natte zondagmiddag werd de wedstrijd door Temse op gang getrapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
1:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 08. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
S.K. Pepingen-Halle
S.K. Pepingen-Halle
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
13 Geel 13 15
14 KFC Duffel 13 15
15 Wijgmaal 14 14

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
KSK Reet
KSK Reet
KFC Duffel B
KFC Duffel B
9:0

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 07. dec. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KFC Lint
KFC Lint
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 16 39
2 RB Elzestraat 16 35
3 KFC Lint 16 33
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier