180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
FC Turnhout - KFC Duffel
2 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 08 december 2018
Aanvang wedstrijd: 19:30 u
Wedstrijdleiding: Arno Schepers (scheidsrechter) , Ben Gonnissen (eerste assistent-scheidsrechter) , Robby Celis (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 43 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Teddy Johnson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Berne Jacobs Wissel min 57 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Thibeau Hermans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jerry Oppong Wissel min 86 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Akram Tourki <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Teddy Johnson Doelpunt Min. 17 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Tom Proost Doelpunt Min. 8 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Berne Jacobs Geel Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Tom Proost Rood Min. 74 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Djeson Olongo Ekila
Wissel min 41 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jasper Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Corentin Gabrielli Wissel min 68 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nagim Amini <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 79 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Verlinden Geel Min. 44 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De wedstrijd wordt afgefloten, ondanks een sterkere tweede helft slagen we er niet in de scheve situatie om te buigen.
90...Proost gaat ook nog in het gele boekje na een harde trap tegen Vertonghen, onze verdediger gaat neer maar kan wel verder.
89...Verlinden moet nog een sprintje trekken om de bal over de zijlijn te tackelen, hij kwijt zich met verve van zijn taak.
89GeelGeel - Tom Proost
88...Turnhout blijft verdedigen en pogingen doen om de bal zo ver mogelijk van hun doel te houden, Duffel valt wel aan maar het blijft moeilijk om een opening te vinden.
84...De Almeida wordt nog een keer diep gestuurd maar de bal rolt te ver door waardoor de keeper er eerst bij is.
82GeelGeel - Yannick Verlinden
80...Turnhout komt na een vrije tap voor het Duffelse doel, tot een schot komt het niet omdat Vertonghen de bal kan ontzetten.
79DoelpuntDoelpunt (2-1) - Iliass Elyazidi
78...Verlinden wordt ook met geel bestraft na een te drieste tackle.
76...Elyazidi brengt ons terug in de wedstrijd, hij omspeelt 2 spelers en kan laag binnen schuiven in het midden van het doel.
75...Elyazidi kan na doorduwen van Vervoort op doel afgaan, zijn schot wordt afgeblokt in hoekschop.
74RoodRood - Djeson Olongo Ekila
71...Bij de thuisploeg ma Olongo gaan doucnen voor natrappen, onmiddellijk rood. het was Duffel dat een overtreding maakte maar het natrappen werd met rood bestraft.
70...Turnhout kan even dreigen na Duffels balverlies op het middenveld, Vervoort zet de scheve situatie recht maar moet wel een hoekschop toestaan.
68...Bij duffel gaat een trekkebenende Spreutels naar de kant, in zijn plaats komt Amini op het veld.
66...Elyazidi trapt een vrijet trap van zo'n 10 meter buiten de 16, de bal wijkt af op de muur en gaat in hoekschop.
65...2 scherpe hoekschoppen van Duffel op rij brengen ons ook niet aan het scoren, de eerste valt in de tweede zone waar hij door een verdediger wordt weggewerkt, op de tweede kan Vertonghen koppen maar de tweede bal wordt naast doel gezet.
63...Duffel komt er nu wel heel dicht bij, Spreutels komt met een lange bal voor de keeper die net eerst op de bal is, ook de rebound kan niet afgewerkt worden omdat de bal in een plas blijft steken.
62...De thuisdoelman gaat even in de fout bij een uittrap, hij trapt de bal in de voeten van Spreutels, die kan richting doel gaan maar begaat volgens de lijnrechter een overtreding in het duel met zijn belager.
60...Cobos krijgt de bal mooi aangespeeld op de rand van de 16 maar hij glijdt onderuit en kan niet voor gevaar zorgen.
59...We komen even goed weg, Turnhout kan oprukken, Vertonghen kan het schot niet verhinderen, dit schot wijkt af op Verlinden en spat uiteen op de paal.
56...Turnhout komt er een eerste keer door na een inworp, Johnson kan geflankeerd door Verlinden richting doel gaan, hij plaatst de bal naast het doel, Hofmans was ook aanwezig om de hoek te verkleinen.
54...Elyazidi zet De Almeida op weg naar doel, de aanname is goed, het schot dat volgt van op de rand van de 16 heeft te veel last van de plassen waardoor de vaart er uit is en de keeper gemakkelijk kan oprapen.
51...Heet standje voor onze 16, Verlinden speelt terug op Hofmans maar de bal blijft op de rand van de 16 in een plas steken, Hofmans moet snel uitkomen en de bal met de voet wegspelen voor een aanstormende aanvaller.
48...Eigenlijk is het veld niet meer bespeelbaar, de bal rolt amper nog vooruit.
48...De bal wordt in de 16 gedropt, Spreutels staat kort bij doel en trapt de bal over doel. De vlag was ook in de hoogte gegaan voor buitenspel.
47...De Almeida kan in de 16 duiken, hij speelt de bal af maar er staan te veel verdedigers om een combinatie te kunnen opzetten.
46...We beginnen de tweede helft, bij Duffel zijn er geen wissels.
45...Rusten doen we bij een 2-0 stand, gezien het geleverde spel zeker overdreven cijfers, anderzijds is het gevaar dat de thuisploeg creëert veel groter dan wat Duffel kan laten zien.
44...Op slag van rust gaat Van den Brande er te hevig in bij een tackle naast onze 16, hij krijgt geel. Intussen is het hier een echte zondvloed geworden.
44GeelGeel - Lars Van Den Brande
43...Duffel valt aan over links, de bal valt voor doel waar zowel Spreutels als De Almeida opduiken, de aanval wordt afgefloten voor een aanvallende fout op de keeper.
41...Vervoort komt tussen de lijnen.
39...Gabrielli gaat kermend neer in een duel en grijp terug naar de schouder, dit ziet er niet goed uit. De schouder ziet er terug ontwricht uit. Vervoort maakt zich klaar voor een invalbeurt.
38...De Almeida kan met de bal aan de voet in de 16 gaan, hij omspeelt twee man maar kan geen kracht meer in het schot leggen.
33...Turnhout speelt duidelijk met de wind mee, de doelman trapt uit en de bal komt rechtstreeks aan bij Hofmans.
32...Een hoekschop van Turnhout gaat met een mooie curve recht op doel, Hofmans heeft het doorzien en werkt weg.
29...Na slecht inspelen van onze verdediging kan Turnhout uitbreken, Hofmans is paraat op het schot en pakt in twee tijden.
28...Gabrielli kan van op rechts voorzetten, zijn voorzet komt echter niet aan bij Spreutels of De Almeida.
26...Duffel heeft nu wel het balbezit maar probeert het te overhaast te doen, intussen valt de regen weer met bakken uit de lucht, dit komt het spel zeker niet ten goede.
22...Vrije trap van Rijmenants van op rechts, de bal valt aan de tweede paal waar Spreutels kan koppen, de bal gaat aan de verkeerde kant van de paal over de doellijn.
20...Cobos kan profiteren van slecht verdedigend werk bij Turnhout, hij gaat de 16 in en legt af voor de meespurtende De Almeida, hier had hij beter zelf gegaan, zijn pasje was te diep en in bereik van de doelman.
19...Bij Duffel stapelen de misverstanden en foute passes zich op.
18...Het is weer Turnhout dat gevaarlijk komt opzetten, eerst kan Van den Buys nog keren, even later valt de bal op het penaltypunt voor de voet van een thuisspeler, Hofmans gaat goed plat en redt.
17DoelpuntDoelpunt (2-0) - Tom Proost
16...Als de thuisploeg er dan toch doorkomt zijn ze gevaarlijk, een lange run op links resulteert in een voorzet aan de tweede paal, daar wordt Hofmans kansloos geklopt met een gekruist schot.
14...Turnhout gaat al achterover leunen en laat het initiatief aan Duffel, het is moeilijk om door de verdedigende stellingen van de thuisploeg te geraken.
10...Bij Turnhout is de vlam in de pan geslagen, nu moet Hofmans alles uit de kast halen om een harde trap over de deklat te duwen.
09...Turnhout kan het kunstje met de vrije trap een tweede keer over doen, de bal valt weer in de tweede zone en wordt binnen getrapt, gelukkig wordt deze afgefloten voor buitenspel.
08DoelpuntDoelpunt (1-0) - Berne Jacobs
07...Vrije trap voor Turnhout zo'n 10 meter uit de 16, de bal gaat verraderlijk rechtstreeks op doel, Hofmans redt met de vuisten maar de rebound wordt laag binnen geschoven door Jacobs.
06...Spreutels stuurt De Almeida diep, de bal schuift ver door en de keeper van Turnhout probeert de bal af te schermen, onze spits is hem echter te slim af, in extremis kan de keeper de bal nog over de zijlijn tackelen.
02...We zien twee gretige ploegen op het veld, de duels zijn snedig maar het spel mist precisie, door de vele regen ligt het veld er ook heel zwaar bij.
01...De eerste kans (lees kansje) is voor Turnhout, op links wordt er diep gegaan en in één tijd richting doel getrapt, de bal gaat een metertje over maar was al bij al niet gevaarlijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 02. feb. 2020 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 16. feb. 2020 Beginn 15:00
K Diegem Sport
K Diegem Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Diegem 18 24
9 KFC Duffel 18 24
10 Londerzeel 18 23

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. jan. 2020 Beginn 14:30
SK Heffen
SK Heffen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. feb. 2020 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
FC Blaasveld
FC Blaasveld
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Muizen
KFC Muizen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 18 45
2 KFC Lint 18 39
3 RB Elzestraat 18 36
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier