180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
RC Hades Kiewit Hasselt - KFC Duffel
2 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 04 november 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Glenn Janssens (scheidsrechter) , Jonas Van Dyck (eerste assistent-scheidsrechter) , Gianni Seeldraeyers (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 22 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Lance Voorjans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Simen Demulder Wissel min 67 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Rune Lenaerts <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kristof Bloemen Doelpunt Min. 56 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Omar Bennassar Doelpunt Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lance Voorjans Geel Min. 84 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dries Gijbels Geel Min. 84 ::<br />Edwin Wang Geel Min. 66 ::<br />Hicham Gueroui Geel Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kristof Bloemen Geel Min. 17 ::<br />Ishan Sögütcü
Wissel min 74 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dani  De Almeida Morais <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Corentin Gabrielli Wissel min 81 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jasper Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Nick Van Asch Doelpunt Min. 17 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 9 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado Geel Min. 86 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Verlinden Geel Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado Geel Min. 45 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Geel Min. 7 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van Asch Geel Min. 4 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilkan Cavus

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De reglementaire tijd zit er op, de wedstrijd sleept zich naar De ref fluit af maar de gemoederen blijven verhit.
90...De reglementaire tijd zit er op, de wedstrijd sleept zich naar het einde.
89...De hoekschop blijft lang voor doel hangen, verschillende Duffelaars gaan tegen de grond maar er wordt niets gefloten, de bal kan ontzet worden over de zijlijn.
88...Dekegel brengt de bal scherp voor doel waar Cobos wacht, de verdediging kan in hoekschop zetten.
87...het slot is hier weer heel bitsig, de beste kansen zijn het laatste kwartier voor Duffel op de counter, Hades vergeet het voetballend af te maken zoals ze het in het eerste kwartier na de pauze wel deden.
86GeelGeel - Kevin Spreutels
85...Spreutels komt in botsing met de keeper en krijgt de fout tegen, er volgt nog wat geduw waarin Spreutels geel krijgt.
84...Gijbels krijgt geel omdat hij Cobos een duw geeft nadat die de bal in doel trapte nadat er gefloten was.
84GeelGeel - Dries Gijbels
84GeelGeel - Edwin Wang
81...Van Asch komt naar de kant, in zijn plaats komt Vervoort tussen de lijnen.
79...Cobos en Morais komen door het middenveld, Morais gaat alleen op de keeper af en speelt de bal net te ver van de voet, de keeper kan ontzetten.
74...Duffel komt in de 16, Cobos wordt duidelijk getrokken maar het spel mag doorgaan, Almeida kan de bal terug voor brengen, Spreutels loopt in maar doet dat uit buitenspel.
73...Bij Duffel komt Morais de Almeida Gabrielli vervangen.
72...Duffel countert via Spreutels, de bal komt voor doel bij Dekegel maar de verdediging sluit het goed af, de keeper vangt goed op.
70...Een vrije trap van net over de middenlijn valt gevaarlijk dicht bij doel, Hofmans komt attent tussen.
66...De vrije trap valt in de tweede zone waar Vertonghen net naast de kruising kopt.
66GeelGeel - Hicham Gueroui
65...Geroui krijgt geel voor een fout op Spreutels, bij een kopbalduel zwieren de armen te hevig in het rond.
65GeelGeel - Yannick Verlinden
64...Verlinden krijgt geel voor een tackle, hij raakt wel bal maar de actie was te intens.
62...Vrije trap voor Hades vanuit het centrum, de bal gaat over de muur maar ook over de kooi van Hofmans.
61...Cobos trapt na een overtreding de bal nog tegen z'n tegenstander die op de grond ligt en krijgt hiervoor geel.
61GeelGeel - Miguel Cobos Copado
60...Na de hoekschop kan Hades snel counteren, Bennassar maakt veel meters met Van Asch aan z'n zij, de voorzet wordt door Cavus weggewerkt.
59...Gabrielli kan profiteren van een slechte terugspeelbal, zijn schot wordt nog door de keeper in hoekschop geduwd.
57...Hades ontwikkelt nu veel druk en onze verdediging wordt achteruit gedrukt, kunnen we dit houden?
56DoelpuntDoelpunt (2-2) - Omar Bennassar
55...Hades speelt het knap uit over verschillende stationnetjes en loopt (te) vlot door onze verdediging, Bennassaar hangt de bordjes in evenwicht.
54...Hades komt gevaarlijk uit de hoek bij een corner, gelukkig gaat iedereen onder de bal door.
50...Van den Buys lanceert Rijmenants vanuit het middenveld, de voorzet volgt maar Spreutels glijdt weg en kan niet meer bij de bal. Het gevaar wordt er uit gehaald door de verdediging.
49...Vertonghen wint een duel ver op de helft van Hades, hij kan zelf nog aanleggen, zijn schot hobbelt net naast de paal buiten.
48...Na uitverdedigen door Duffel komt Willems aan de bal, deze kraakt z'n schot waardoor de bal ver naast gaat.
46...Rijmenants kan bijna profiteren van een te korte terugspeelbal, de keeper komt er nog net spectaculair tussen;
45...Vertonghen krijgt geel voor protest na de hoekschop waarbij Van den Buys duidelijk wordt neer getrokken.
45...We rusten bij een 1-2 voorsprong en dat is gezien de omstandigheden niet geheel onverdiend. Aan de zijlijn woeden nog de nodige discussies, de ref zal het in de tweede helft toch wat strakker moeten aanpakken om de match in handen te houden.
45GeelGeel - Lode Vertonghen
44...Rijmenants met een knappe steal op het middenveld, hij gaat geflankeerd met een verdediger de 16 in en kan aanleggen, de keeper duwt over doel.
43GeelGeel - Kristof Bloemen
43DoelpuntDoelpunt (1-2 (P)) - Lance Voorjans
42...Spreutels gaat net buiten de middencirkel in duel en wint, hij kan vertrekken en wordt neergelegd, Bloemen krijgt (licht) geel.
40...Invaller Voorjans zet de penalty om, Hofmans ging nog de goeie kant uit maar de bal was goed geplaatst.
38...Vertonghen raakt in een duel in de 16 zijn tegenstander die schreeuwend neer gaat, op aangeven van de lijnrechter geeft de ref een penalty al was dit er volgens ons geen. De man in kwestie kwam zelf van achter Vertonghen en bracht zichzelf in gevaar.
35...Na een inworp van Dekegel komt Gabrielli op gang, hij kan de bal nog voor doel brengen maar de hoek is te scherp om voor gevaar te kunnen zorgen.
32...Bijzondere gebeurtenissen hier op Hades, Spreutels gaat richting doel, wordt in de tang genomen, en gaat neer, de ref gebaart dat er geen fout werd gemaakt. De lijnrechter vlagt het tegendeel, na overleg met de lijnrechter wordt er eerst aanstalten gemaakt voor een scheidsrechtersbal, nadien bedenkt de ref zich en wordt het een vrije trap voor offside. Het wordt moeilijk om volgen....
28...Hades komt snel opzetten, Bennassar gaat de 16 in, zij aan zij met Vertonghen, er is een schoudercontact waarna Bannassar neer gaat, heel Hades steekt de armen in de lucht maar de ref ziet er geen fout in.
24...Hades met een eerste echt snedige actie, de bal komt door het middenveld en Sogutcu vindt ruimte voor het schot, zijn knal gaat net naast.
22...Vrije trap voor de thuisploeg, de bal ligt enkele meters uit de 16, de knal gaat richting winkelhaak maar een attente Hofmans haalt hem er met een zweefsprong uit.
21...Bij Hades moet Demulder het veld verlaten (geblesseerd), hij wordt vervangen door Voorjans.
18...Op een hoekschop van Rijmenants kan Van den Buys vrij inkoppen, de bal gaat mooi in de rechterbovenhoek.
17GeelGeel - Ishan Sögütcü
17DoelpuntDoelpunt (0-2) - Gianni Van Den Buys
16...Cobos vertrekt over het middenveld en wordt neergelegd door Sogutcu, dezr laatste kijkt ook tegen geel aan.
14...Verlinden schuift weg bij een duel, en raakt daarbij Bloemen, deze blijft gekwetst liggen maar de ref gebaart onmiddellijk dat er bal gespeeld werd, tot groot ongenoegen van de groen-witte aanhang, er hangt na een kwartiertje al een gespannen sfeertje.
12...Duffel vangt de tegenstander hoog op, tot nu toe zorgt dat er voor dat Hades nog geen kansen kon versieren.
10...De scherpste kansen blijven voor Duffel, Rijmenants kan voorzetten op Gabrielli, deze kopt maar z'n kopbal gaat een metertje over.
09DoelpuntDoelpunt (0-1) - Miguel Cobos Copado
08...Duffel komt op voorsprong, Cobos neemt de bal mee in een duel, er is (niet geheel onterecht) appel voor handsbal, Cobos mag doorgaan en steekt de bal in de kleine ruimte tussen de keeper en de paal.
07GeelGeel - Nick Van Asch
06...Nu komt Van Asch te laat met z'n tackle, hij gaat ook in het gele boekje. Duffel moet gaan opletten of we halen het einde van de wedstrijd niet met z'n elven.
04...Duffel heeft wat foutjes nodig om Hades af te stoppen, nu legt Vertonghen Sogutcu neer net buiten de 16, "het professionele foutje".
04GeelGeel - Ilkan Cavus
03...Cavus komt te hard in op Demulder en krijgt kordaat de gele kaart voorgeschoteld.
02...De eerste scherpe kans is voor Duffel, Gabrielli zet met een knappe crosspass Rjmenants op weg richting doel, hij kan in de 16 gaan maar zijn schot mist richting.
01...Hades trapt de wedstrijd op gang. Bij Duffel komt Van Asch terug tussen de lijnen na zijn schorsing, ook Cavus komt terug in de basis, El Yazidi en Amini blijven gekwetst na vorige wedstrijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 04. jan. 2020 Beginn 20:00
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 11. jan. 2020 Beginn 20:30
ASV Geel
ASV Geel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Geel 14 18
12 KFC Duffel 14 18
13 Hoogstraten 15 16

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B


Nog geen matches gepland

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 17 42
2 KFC Lint 17 36
3 RB Elzestraat 17 35
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier