180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
K. Bocholter VV - KFC Duffel
4 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 07 oktober 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Mohamed Sbaghi (scheidsrechter) , Gianni Seeldraeyers (eerste assistent-scheidsrechter) , Vincent Slegers (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 69 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dion Watson <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Carlo Palmans Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Elias Ramaekers <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Danton Maes Wissel min 86 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andrea Cascio <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Ben Didden Doelpunt Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gillian Vaesen Doelpunt Min. 12 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wouter Scheelen Doelpunt Min. 7 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Johan Ella Ella Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wouter Scheelen
Wissel min 19 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Spreutels <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jasper Vervoort Wissel min 50 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Verlinden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Iliass Elyazidi Wissel min 51 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Corentin Gabrielli <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Geel Min. 13 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vervoort Geel Min. 11 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Rood Min. 33 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilkan Cavus

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...Afgefloten. 4-0 verlies...
90...De reguliere speeltijd zit er op, het ziet er niet naar uit dat hier veel tijd gaat bijgeteld worden, de wedstrijd was met de rust al gespeeld. De tweede helft was Duffel veel aanwezig op de helft van Bocholt voor wie het allemaal niet meer moest, Duffel slaagde er niet in gevaar te creëren voor doel.
89...Bocholt komt nog eens opzetten voor ons doel, Van den Brande anticipeert goed en kopt de bal in hoekschop.
87...Van Den Buys duikt als een duiveltje uit een doosje op voor doel en kan hard trappen, zijn schot gaat net over doel, het wil echt niet lukken.
85...Van den Buys kan koppen op een hoekschop van Gabrielli, de bal is te lang onderweg om de keeper te verontrusten.
82...tweede kans voor Bocholt op een rij, deze keer komt de bal van op de achterlijn en kan een aanvaller door onze verdediging dribbelen, niemand durft de fout maken en er volgt een schotje lateraal met de achterlijn, de bal rolt voobij het doel.
80...Bocholt komt er nog een keer door op de counter, bij de laatste pass gaat de vlag omhoog.
78...Amini rolt de linker flank helemaal op en zet mooi voor op Spreutels die helemaal alleen voor de keeper komt te staan maar de bal in één tijd naast de kooi duwt.
76...Spreutels probeert de bal binnendoor te spelen tot bij Gabrielli, net te kort... hier zat ook weer meer in.
71...Een thuisspeler kan wat meters maken en snijdt vlot door tot aan onze 16, zijn schot gaat gelukkig ver over doel.
68...Het Limburgse gevaar schuilt hem vooral in de snelle tegenprikken, nu komen ze weer met veel volk voor doel, Verlinden en Dekegel moeten lijf en leden in de strijd gooien om er een hoekschop van te maken.
67...We spelen al bijna een hele helft op de helft van de thuisploeg maar het rendement blijft bijzonder laag, enkel kleine kansjes en hoekschoppen....
65...Spreutels kan alleen op de keeper afgaan maar oog in oog met de keeper besluit hij op deze laatste, hier zat zeker een eerredder in. Ook de rebound van Gabrielli blijft in de verdediging steken.
63...Snelle tegenaanval van Bocholt, plots is er veel ruimte in onze 16 en moet Hofmans in de voet van een aanvaller gaan, hij keert de bal met de voet. De tegenaanval van Duffel resulteert in een goeie voorzet richting Spreutels maar deze wordt afgevlagd voor buitenspel.
61...Amini gaat in de 16 en wordt daar van de bal gelopen, de ref ziet er geen fout in en laat verder spelen.
60...Gabrielli en Dekegel combineren weer mooi over het middenveld, Dekegel komt diep op de flank tot een voorzet maar deze wordt gekeerd door de verdediging. In de kering wordt de bal diep gejaagd, Van den Brande speelt terug op Hofmans maar doet dat redelijk kort waardoor onze keeper zeer attent moet reageren.
59...Amini met een knappe voorbereiding op links, hij legt lateraal af tot bij Gabrielli die zijn schot in één tijd niet gekadreerd krijgt, we blijven wel de meest dreigende ploeg.
57...Gabrielli trapt een vrije trap van op links in het pak voor doel, de bal wordt gekeerd, Gabrielli probeert het in één tijd maar zijn schot waait naast doel.
56...Bocholt zet een aanval op en staat met veel volk rond onze 16, er volgt een schot uit de tweede lijn maar dat gaat heel ver over doel.
52...Duffel blijft druk zetten naar voren, voorlopig zonder resultaat maar onderliggen doen we zeker niet.
50...Elyazidi wordt naar de kant gehaald, in zijn plaats komt Verlinden tussen de lijnen. Ook Gabrielli komt er in Rijmenants gaat in zijn plaats naar de kant.
48...Weer een combinatie over rechts bij Duffel, via Elyazidi en Amini wordt de bal voor doel gebracht maar Spreutels wordt niet bereikt.
47...Duffel combineert een eerste keer naar voor, Amini kan op rechts door gaan maar wordt van de bal gelopen.
46...Bij Duffel warmen Verlinden en Gabrielli zich op, een wissel zit er snel aan te komen. In de eerste helft is ook Vervoort al gewisseld voor Spreutels.
45...we hervatten de wedstrijd, geen wissels op te tekenen.
44...We rusten bij een 4-0 achterstand, werk aan de winkel in de tweede helft.
43...Amini glipt mooi door de buitenspelval en komt oog in oog met de keeper, deze gooit zich in de baan van de bal en kan ontzetten in hoekschop.
41...Duffel heeft zich in de eerste helft nochtans niet ingegraven en goed meegevoetbald maar in de zone van de waarheid is Bocholt veel doeltreffender gebleken. Nu we met 10 tegen 11 staan loert er meer gevaar in de aanvallen van Bocholt.
40...Van den Buys kan een bal van op links voor doel brengen, Amini loopt goed in maar de keeper is er net sneller op.
37...Het blijft hier tegen zitten, Bocholt speelt de Duffelse verdediging simpel uit verband, en de bal wordt overhoeks in doel getrapt.
37DoelpuntDoelpunt (4-0) - Gillian Vaesen
33...Het eerste tegendoelpunt viel na een vrije trap die in de kruising werd geschilderd, het tweede doelpunt was een aanval over de rechterflank waarbij een aanvaller van Bocholt alleen voor Hofmans kwam en onze goalie kruiste. De derde goal viel op penalty na een duwfout van Van den Brande.
33RoodRood - Ilkan Cavus
32...Tot overmaat van ramp krijgt op dit moment Cavus rood voor een tackle met beide voeten vooruit.
31...we pikken in na een half uur, het eerste half uur is Duffel niet goed bekomen, we kijken al tegen een 3-0 achterstand aan.
13GeelGeel - Jasper Vervoort
12DoelpuntDoelpunt (3-0 (P)) - Wouter Scheelen
11GeelGeel - Lars Van Den Brande
07DoelpuntDoelpunt (2-0) - Johan Ella Ella
05DoelpuntDoelpunt (1-0) - Wouter Scheelen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 02. feb. 2020 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 16. feb. 2020 Beginn 15:00
K Diegem Sport
K Diegem Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Diegem 18 24
9 KFC Duffel 18 24
10 Londerzeel 18 23

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. jan. 2020 Beginn 14:30
SK Heffen
SK Heffen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. feb. 2020 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
FC Blaasveld
FC Blaasveld
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Muizen
KFC Muizen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 18 45
2 KFC Lint 18 39
3 RB Elzestraat 18 36
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier