180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
KFC Duffel - KVV Vosselaar
2 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 16 september 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Arno Schepers (scheidsrechter) , Ali Maghlaoui (eerste assistent-scheidsrechter) , Jonas Willems (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 59 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Corentin Gabrielli <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jasper Vervoort Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Iliass Elyazidi <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Nagim Amini Doelpunt Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Doelpunt Min. 10 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Geel Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vervoort Geel Min. 15 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Rood Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van Asch
Wissel min 79 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Tibo Dierckx <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Joachim Machielsen Doelpunt Min. 15 ::<br />Yannick Defossez Doelpunt Min. 7 ::<br />Pieter Engelen Geel Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Lauryssen Geel Min. 63 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jeroen Julien

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...De ref laat vreemd genoeg geen seconde overspelen, en fluit af, tot groot onbegrip van de bezoekers die net een hoekschop mochten trappen.
89...Vosselaar profiteert bijna onmiddellijk van de man-meer-situatie, Dekegel haalt het gevaar er uit met een knappe loopactie.
89RoodRood - Nick Van Asch
89GeelGeel - Nick Lauryssen
88...Van Asch revancheert zich na een duel terwijl de ref naast hem staat, hij krijgt onmiddellijk een rode kaart.
86...Dekegel schuift onderuit waardoor Nijs kan vertrekken, hij kiest voor een afleggertje, gelukkig stond zijn ploeggenoot off side.
85...Spreutels wint knap een duel op de helft van Vosselaar, hij wordt afgevlagd omdat hij terugkeerde uit buitenspel.
83...Dekegel recupereert de bal knap op rechts en brengt de bal aan de tweede paal in de voet van Rijmenants, deze schiet uit de draai, zijn gekruist schot gaat een metertje voorbij de paal.
82...Rijmenants dropt een vrije trap aan de kleine rechthoek, Spreutels kan koppen maar kan er niet genoeg kracht achter zetten, de keeper kan oprapen.
80...Cobos wordt in een duel hard aangetrapt, hij krijgt onbegrijpelijk de fout tegen. Vosselaar kan onmiddellijk tegen prikken met een loopactie op rechts, Vertonghen moet de voorzet laten trappen maar de rest van de verdediging volgt goed en kan opruimen vóór er gevaar ontstaat.
79...Ook Vosselaar wisselt, Machielsen gaat naar de kant voor Dierckx.
78...Bij Duffel komt de bedrijvige Amini naar de kant, in zijn plaats komt Elyazidi.
77...Duffel krijgt een vrije trap centraal voor doel, zo'n 5 meter uit de 16, Cobos zet de bal mooi over de muur maar de keeper doorziet het gevaar en ontzet.
76...De bal wordt voor doel gebracht, richting het hoofd van spreutels, de keeper komt goed uit en pakt de bal.
73...Na een vrije trap kan Van den Buys afleggen aan de tweede paal, Van den Brande loopt mee in maar zet de bal net aan de verkeerde kant van de paal.
71...Havermans en Spreutels geraken verwikkeld in een duwpartijtje , de ref bekoelt de situatie zonder kaarten uit te delen.
68...Vrije trap voor Duffel halverwege de speelhelft van Vosselaar, Rijmenants dropt de bal in de rechthoek, de bal wordt weggewerkt door de verdediging, een schot uit de tweede lijn wordt eveneens ontzet.
65DoelpuntDoelpunt (2-2) - Lode Vertonghen
64...De bal moest eindelijk eens goed vallen, na een vrije trap kan Vertonghen de tweede bal hoog in doel koppen.
63...De bal wordt voor doel gebracht en Van den Buys kopt goed naar de grond, de keeper kan er net bij, hier zat meer in.
63GeelGeel - Jeroen Julien
62...Van Asch geraakt na samenspel met Rijmenants achter de verdediging, zijn voorzet is goed maar er is te weinig aansluiting, niemand kan er het hoofd tegen zetten, Amini recupereert nog en legt af bij Cobos maar die knalt ver over.
60...De wedstrijd bloedt wat dood, Vosselaar leunt achterover en laat Duffel wat meer voetballen, er komt echter te weinig gevaar voort en in de zone van de waarheid blijven de bezoekers duidelijk baas.
57...Eerte wissel bij Duffel, Vervoort (gele kaart) wordt naar de kant gehaald, in zijn plaats komt Gabrielli.
52...Vosselaar zondert Segers af achter onze verdediging, deze duikt de 16 in maar struikelt gelukkig over z'n eigen voeten. Gelukkig, anders had hij oog in oog gestaan met Hofmans.
51...Duffel probeert nu meer te combineren en het middenveld te benutten, er zit echter te veel afval in het spel om voor gevaar te kunnen zorgen.
49...Spreutels legt de gelijkmaker aan de voet van Van den Buys die alleen voor doel komt, onze middenvelder plaatst de bal naast doel, hier zat meer in.
48...Dekegel stuurt Amini het straatje in, deze brengt van op rechts voor doel maar doet dat te ontstuimig, de bal gaat aan alles en iedereen voorbij.
47...De eerste aanval van Vosselaar doet de Duffelse aanhang al opschrikken, de bal wordt van op links scherp voor doel gebracht, Van Asch moet gepast tussenkomen om het gevaar er uit te halen (en dat was hoognodig).
46...De tweede helft wordt afgetrapt, er zijn geen wissels te noteren.
45...We rusten bij een 1-2 tussenstand, we zagen een intense wedstrijd die snel over en weer ging. Bij beide teams zat er echter te veel afval in het spel om van mooi voetbal te kunnen spreken. Het lijkt er op dat de sleutel voor winst in deze wedstrijd eerder op het middenveld ligt dat momenteel te veel wordt overgeslagen door beide teams.
44...Na balverlies op de middenlijn kan Vosselaar snel counteren via Hannes, hij gaat onze 16 in en legt aan, Hofmans kan de lage knal in hoekschop werken.
43GeelGeel - Jasper Vervoort
42...Vervoort pakt een gele kaart, in een duel met Nijs wordt hij geklopt, hij gaat op de middenlijn aan het truitje hangen en krijgt een gele kaart.
38...Van Asch gaat door op links en speelt mooi af bij Spreutels, deze raakt de bal wel maar de keeper en een verdediger versperren de weg richting doel, in de herneming komt Amini net te laat om te kunnen knallen.
37...Na een vrije trap van Rijmenants valt de bal ter hoogte van het penaltypunt, Vertonghen gaat neer maar de ref laat verder spelen, ook in de herneming mag Vertonghen het nog eens proberen, de bal wordt geblokkeerde en verdwijnt in hoekschop. Deze hoekschop levert geen gevaar op, Duffel wordt afgefloten voor een duwfout.
35...Na een inworp helemaal aan onze achterlijn kan Vosselaar de bal voor doel brengen, de bal gaat een aantal keer voorbij de kooi van Hofmans maar uiteindelijk komt er geen schot, een doorsteekpasje hobbelt over de achterlijn voordat Defossez ze bij kan.
33...Deze keer is de Duffelse verdediging veel attenter op de vrije trap en kan men ontzetten.
31...Vosselaar krijgt een vrije trap, exact op dezelfde plaats als bij de vrije trap waaruit de tweede goal is gevallen.
29...Amini kan op rechts de bal voor doel brengen, hij heeft daar net te veel tijd voor nodig, de bal wordt richting Van den Buys gespeeld maar die mist de controle waardoor de kans verkeken is.
25...Een diepe pas op Amini belandt in de handen van de keeper, deze miskijkt zich en laat de bal terug in het speelveld glippen, er is spijtig genoeg geen Duffelse aansluiting, de keeper kan met hulp van een verdediger zijn foutje goed maken.
23...Hoekschop voor Vosselaar, de Duffelse luchtmacht staat goed opgesteld voor eigen doel en Van den Brande kan goed ontzetten. Opbouwen is echter moeilijk, Vosselaar staat er snel terug maar deze keer strandt een schot van op de rand van de 16 in het zijnet.
21...Duffel bouwt op via Amini en Van den Buys, de bal komt uiteindelijk op links bij Rijmenants, diens voorzet wordt geplukt door Blondeel.
20...Rijmenants en Havermans worden bij de ref geroepen en krijgen een eerste verwittiging.
19...Amini gaat in de 16, geflankeerd door een verdediger, hij probeert nog voor te zetten en gaat neer, de ref gebaart onmiddellijk dat er niets aan de hand is.
17...Na een vrije trap van Rijmenants kan Vosselaar heel snel counteren, de bal schiet door onze verdediging, Vervoort kan er net niet bij en een bezoekende aanvaller komt oog in oog met Hofmans die weer goed tussen komt en klemt.
16...Vosselaar klimt terug op voorsprong, de vrije trap valt in de tweede zone waar Defossez (te) gemakkelijk kan binnen werken.
15...Van den Brande legt Segers neer halverwege onze speelhelft en ziet het eerste gele karton.
15...Van den Brande legt Segers neer halverwege onze speelhelft en ziet het eerste gele karton.
15GeelGeel - Lars Van Den Brande
15DoelpuntDoelpunt (1-2) - Yannick Defossez
14...De bal schiet door onze verdediging, Nijs (weer hij) komt alleen voor Hofmans maar onze keeper is sneller op de bal.
13...Vosselaar kantelt snel en komt op onze helft, Nijs met een schot van buiten de 16, zijn schuiver gaat voorlangs.
12...Van Asch gaat diep door op links en brengt voor doel, Van den Buys kraakt zijn schot, in de herneming kan Amini aanleggen van buiten de 16, diens schot strandt op een verdedigende hak.
10...Het blijft hier snel op en af gaan, Vosselaar komt weer over rechts, de voorzet zeilt voorbij de achterlijn en valt op het doel van Hofmans.
10DoelpuntDoelpunt (1-1) - Kevin Spreutels
09...Spreutels herstelt het evenwicht, Amini met knap voorbereidend werk slalomt zijn man voorbij, legt af bij Van den Buys die de mooi klaar legt voor Spreutels die hard in doel knalt.
07DoelpuntDoelpunt (0-1) - Pieter Engelen
06...Duffel is al geklopt bij een eerste scherpe kans, na een vrije trap valt de bal aan de tweede paal, Hofmans ontzet tegen de paal maar de goed gevolgde Engelen kan hem binnen knikken.
05...Snelle aanval van Vosselaar over rechts, Dekegel kiest voor een hoekschop met een aanstormende man in de rug.
04...Verre inworp van Dekegel, Vertonghen kan verlengen maar het derde station is een man in blauwe uitrusting, de snelle omschakeling komt er niet omdat Van den Brande is achter gebleven en de hoge bal kan keren.
02...De bezoekers zijn een eerste keer gevaarlijk, Nijs haalt op links de achterlijn en zet voor, de inlopende aanvaller komt te laat, Hofmans gaat plat en pakt.
...Duffel trapt de wedstrijd op gang, het is al na 3 wedstrijden van "moeten" om een 1 op 9 te vermijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 04. jan. 2020 Beginn 20:00
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 11. jan. 2020 Beginn 20:30
ASV Geel
ASV Geel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Geel 14 18
12 KFC Duffel 14 18
13 Hoogstraten 15 16

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B


Nog geen matches gepland

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 17 42
2 KFC Lint 17 36
3 RB Elzestraat 17 35
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier