180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Beker Van België (2018)
 Wedstrijdverslag: Ronde 2 - zondag, 12 augustus 2018 - 16:00 u
Eendracht Elene Grotenberge - KFC Duffel
3 3
Shootout: 6 : 7

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 12 augustus 2018
Aanvang wedstrijd: 16:00 u

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
112...Duffel keert terug met bekerwinst maar het was zeker geen gemakkelijke overwinning. Een sterke tegenstander speelde goed mee en koos zijn momenten goed uit om tegen te prikken.
111...Ternest, Hofmans pakt en houdt on in de beker
111...x-x-x-x-0-x-x-0-x // x-x-0-x-x-x-x-0-0
110...Vertonghen doet de netten trillen
109...Hofmans houdt ons er in x-x-x-x-0-x-x-0 // x-x-0-x-x-x-x-0
108...De Pauw krijgt de druk op de schouders, kan Hofmans schitteren?
107...Cools, keeper pakt
106...Yoka, omgezet x-x-x-x-0-x-x // x-x-0-x-x-x-x
105...Dekegel, omgezet.
104...Knipping, Hofmans met de vingertoppen maar niet genoeg x-x-x-x-0-x // x-x-0-x-x-x
103...Rijmenants scoort
102...Slagmulder trapt ver over x-x-x-x-0 // x-x-0-x-x
101...Spreutels moet scoren en doet het ook.
100...Van der Haegen, binnen x-x-x-x // x-x-0-x
99...Elyazidi, keeper raakt maar bal gaat binnen
98...Vanslembrouck -> omgezet x-x-x // x-x-0
97...Gabrielli gemist (keeper pakt)
96...De Coene - binnen x-x // x-x
95...Van Asch, binnen
94...Deleenheer Binnen 1-1
93...Binnen
92...Cobos neemt de eerste penalty voor Duffel,
91...Elyazidi trapt een vrije trap richting doel, Vertonghen gaat er naar toe maar ook de keeper volgt goed en plukt. Dit was ook meteen het laatste wapenfeit van de wedstrijd, we nemen penalty's.
90...Gabrielli probeert het met een schot van op de rechterflank, de keeper heeft er moeite mee maar kan toch pakken in twee tijden.
89...de officiële speeltijd zit er bijna op en er zijn nauwelijks blessures geweest, veel zal er niet over gespeeld worden, we maken ons stilaan op voor penalty's. Tenzij deze cupwedstrijd nog een verrassend plot kent.
86...Elene komt er nog een keer scherp door, Deleenheer maakt een goede invalbeurt en gaat onze 16 in, Vertonghen ruimt op.
85...Rijmenants plukt een mooie cross van Spreutels op rechts, hij gaat de 16 in en gaat een man voorbij, de tweede geraakt hij niet meer voorbij.
84...De thuisploeg brengt nog een nieuwe invaller in, Moreels gaat er af, in zijn plaats komt Vanslembrouck, ook een grote jongen.
83...Dekegel gaat diep door, hij brengt voor doel maar de verdediging vangt weer op.
82...Morais wordt neergelegd op zo'n 10 meter van de 16, Elyazidi probeert het rechtstreeks maar de bal valt te centraal waardoor de keeper er geen moeite mee heeft.
80...het blijft hier snel gaan, mistasten in de defensie wordt afgestraft, Deleenheer schuift de bal onder Hofmans binnen. Het heeft hier iets van een echte cupmatch.
79DoelpuntDoelpunt (3-3) - Eendracht
78...Gabrielli krijgt centraal de bal van Rijmenants, zijn schot wordt door de keeper met één hand tegen gehouden, Spreutels is goed gevolgd en werkt af.
78DoelpuntDoelpunt (2-3) - Kevin Spreutels
77...Van Asch gaat de 16 in maar ziet zijn voorzet gekeerd worden, even later is Gabrielli aan de beurt, ook zijn voorzet wordt gekeerd.
76...Elene komt opzetten over links, de voorzet gaat in de richting van de boomlange invaller, hij besluit over, ook Vertonghen stond goed opgesteld om erger te voorkomen.
74...Spreutels brengt voor doel van op rechts, Moraïs probeert het mooi met een omhaal maar kan uiteindelijk het leer niet raken.
73...Vertonghen gaat goed de hoogte in op een hoekschop, zijn kopbal gaat een metertje naast.
71...De thuisploeg brengt een boomlange kerel in de aanval (Deleenheer)
68...Dekegel kan veel meters maken, hij legt af bij Rijmenants die het spel naar Rechts verlegt, de aflegger van Elyazidi richting Moraïs was anders begrepen door die laatste, de verdediging kan opruimen.
66...Moraïs wordt op links weggestuurd, een verdedigende voet onderschept, na de inworp komt Rijmenants in balbezit, hij legt af voor Cobos maar die moet te veel zoeken naar ruimte voor een schot. Even ater is diezelfde Moraïs weer scherp voor doel maar glijdt hij weg.
65...Vrije trap van Rijmenants op links (nadat Gabrielli was neergetrokken), het hoofd van Vertonghen wordt bereikt maar die kan er niet genoeg kracht achter zetten.
64...Elyazidi houdt enkele middenvelders tegen en brengt de bal bij Morais, deze probeert Spreutels te bereiken maar de bal wordt onderschet.
61...Duffel blijft het moeilijk hebben op het kleine veldje, de combinaties komen er nog niet uit zoals bedoeld, de aanvallende intenties blijven wel de bovenhand houden.
57...Eerste wissel bij Duffel, Van den Buys komt naar de kant, in zijn plaats komt Gabrielli.
56...Duffel valt aan, Van Asch gaat achter een gekeerde bal aan en wordt door zijn tegenstander neergetrokken, de vrije trap die volgt wordt door een verdediging in de hoogte getrapt, Cobos kan in de vlucht trappen maar treft ook een verdediger.
54...Elyazidi speelt Spreutels mooi door de verdediging, hij kan centraal aanleggen, zijn schot gaat net naast.
53...Het blijft fysiek hard, nu wordt Cobos weer hard neergelegd op de middenlijn.
52...de thuisploeg blijft het aanvallend proberen, een voorzet wordt door Hofmans weggeboxt, Vertonghen krijgt de bal op het hoofd die over het doel in hoekschop gaat.
51...Spreutels speelt Dekegel aan op de rechterflank, diens voorzet wordt ondershept.
49...De poppen gaan weer aan het dansen, Cobos zou zijn man hebben aangelopen op het middenveld, de thuissupporters zijn woest maar de ref, noch de lijnrechter hebben iets gezien.
48...Moraïs zet de scheve situatie meteen recht, hij knokt zich in de 16 en knalt de bal in het dak van het doel.
48DoelpuntDoelpunt (2-2) - Dani De Almeida Morais
47...Vertonghen tikt een aanvaller aan net voor de 16, hij wordt geel geboekt.
47...Slechter kan de tweede helft niet beginnen, de bal wordt over de muur gedraaid en gaat mooi in de hoek, nummer 8, Van Der Haegen maakt het doelpunt.
46...De tweede helft wordt op gang getrapt, er zijn geen wissels te noteren.
46GeelGeel - Lode Vertonghen
46DoelpuntDoelpunt (2-1) - Eendracht
45...We rusten bij een gelijke stand, Duffel heeft moeite met het compacte spel van de thuisploeg, de snelle counters waren zeldzaam maar één tegenprik van de thuisploeg was voldoende om de bordjes in evenwicht te brengen.
43...Hofmans moet weer alles uit de kast halen, een hoekschop wordt rechtstreeks op doel gegeven, Hofmans kan er maar net bij.
41...Elene blijft gevaarlijk, door het centrum komen ze er door, Hofmans moet goed plat gaan om de aanval te keren.
37...Daar is de snelle tegenprik, Hofmans komt uit op een doorgebroken man, de bal wordt onder hem gespeeld, Vertonghen spurt nog terug maar komt net te laat.
37DoelpuntDoelpunt (1-1) - Eendracht
36...De hoekschop valt ver aan de tweede paal, Moraïs legt terug, de verdediging kiest voor een nieuwe hoeksschop. Bij de nieuwe hoekschop kan Cools koppen, diens bal wordt door een verdediger aan de eerste paal weggewerkt.
35...Van Asch en Rijmenants combineren over de linkerflank, Rijmenants brengt voor maar een verdediger werpt er zich tussen, hoekschop.
33...Na een verre inworp blijft de bal lang voor doel hangen, Elyazidi probeert te ontzetten en trapt de bal die vol effect zit tegen het eigen lichaam, de thuisploeg roept voor buitenspel maar de ref laat verder spelen, er volgt nog een schot maar dat gaat in het zijnet.
30...Vertonghen verzendt een lange bal richting Elyazidi, deze maakt wat meters en legt aan, het schot gaat een metertje over doel.
29GeelGeel - Iliass Elyazidi
29GeelGeel - Eendracht
28...Er wordt stevig gebikkeld op het middenveld, Elyazidi en Moreels staan neus aan neus, er wordt wat geduwd, de ref lost het op met twee gele kaarten.
27...Duffel werkt een aanval af die vertrok bij Rijmenants, Spreutels knokte zich er centraal door en zette Morais alleen voor de keeper, die werkte beheerst af.
27DoelpuntDoelpunt (0-1) - Dani De Almeida Morais
26...Elyazidi en Dekegel combineren op rechts, Dekegel probeert voor te zetten maar een verdediger krijgt het harde schot van kort bij tegen het hoofd, hij is even het noorden kwijt en heeft verzorging nodig.
24...Mooie Duffelse aanval, snelle uitvoering en goede balwisselingen, de voorzet van Rijmenants wordt weer geplukt door de keeper.
22...Van Asch zet Rijmenants mooi voorbij z'n man, de voorzet is goed maar de keeper is ook een grote jongen die met een zweefduik eerst bij de bal is.
20...Cobos zet met Elyazidi een 1-2 op, net voor Cobos vrije doorgang richting doel zou hebben kan een verdediger er nog de tip tussen stekken, dit was een mooie combinatie.
19...Spreutels wordt op links het straatje ingestuurd door Cobos, hij probeert het in de korte hoek maar daar was ook de keeper.
17...De bal wordt van op links voorgebracht en komt op de rechterflank in de voet van Van Asch, deze legt aan, zijn schot gaat maar net over de deklat.
16...Bij Duffel wordt het tempo opgedreven, de thuisploeg vangt voor de eigen 16 op met een 5-mans-hoede, voorlopig zit alles nog goed dichtgetimmerd daar.
15...Duffel kan tegenprikken maar de laatste bal is niet goed genoeg waardoor hij een oprapertje wordt voor de keeper.
14...de bal wordt over de muur getrapt maar Hofmans staat goed opgesteld en kan met de vuisten wegwerken.
13...Van Asch loopt centraal voor doel (net buiten de 16) zijn tegenstander aan, het lijkt onvrijwillig, toch fluit de ref voor een vrije trap omdat de speler nog kon deelnemen aan de aanval.
11...na een vrije trap van de thuisploeg wordt er vanuit de tweede lijn op doel geschoten, de bal gaat naast de kooi van Hofmans die het goed doorzien had.
08...De thuisploeg zakt volledig terug op eigen helft, en probeert er met snelle prikken door te komen, tot nu toe werden die allemaal afgevlagd voor buitenspel of was de pas te diep om voor gevaar te kunnen zorgen, het blijft toch opletten voor die ene bal die wel goed valt.
06...Dekegel brengt de bal voor doel na een inworp, de verdedigers zijn groter van gestalte dan Rijmenants, toch slaagt hij er in de bal te verroveren, zijn voorzet levert geen gevaar meer op.
03...De thuisploeg kampeerde de eerste minuten op onze helft, de eerste tegenstoot van Duffel, via Elyazidi en Rijmenants leverde wel een scherpe kans op van Rijmenants, de keeper brengt redding.
01...Morais heeft de wedstrijd op gang getrapt. Duffel lijdt al snel balverlies en een snelle aanval van de thuisploeg wordt door Cools van de lijn gered, we zijn verwittigd. Bij de volgende hoekschop kiest Vertonghen voor zekerheid en zet de bal terug in hoekschop.
...Duffel maakt vandaag een verre verplaatsing voor de bekerwedstrijd tegen Elene Grotenberge. De wedstrijd wordt afgewerkt op kunstgras. Tegen deze eerste provincialer mogen we eigenlijk niet in problemen komen maar het blijft een torenhoog voetbalcliché dat elke wedstrijd moet gespeeld worden. Bij Duffel start de nieuwe aanwinst Cobos in de basis, afgelopen woensdag liet hij al blijken dat hij een versterking is voor ons middenveld. Van den Brande, Verlinden en Gabrielli starten op de bank alsook reservedoelman Coppens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Status oefenterreinen

Laatste
update:
 

28/01/2019

(17:30u)

Alle trainingen gaan door

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 21. apr. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Berchem Sport
K Berchem Sport
5:0 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 28. apr. 2019 Beginn 15:00
KSC City Pirates
KSC City Pirates
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 05. mei. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
FC Turnhout
FC Turnhout
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 St. Niklaas 27 37
8 KFC Duffel 28 37
9 Hoogstraten 28 35

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier