180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 28 - zondag, 15 april 2018 - 20:00 u
Royal Cappellen Football Club - KFC Duffel
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 14 april 2018
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Pieter Vandevenne , Jiri Bergs , Diederik Knevels
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dries Willemsen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kabba-Modou Cham Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Djeson Olongo Ekila <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Andreas Destoop Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dirk Mathyssen Geel Min. 48 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Robin Lenaerts Geel Min. 36 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Tom Floren
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Adam Burnaby Wissel min 89 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Issam Chberal <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Wesley Snoeys Doelpunt Min. 26 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 70 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 50 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 31 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De ref vindt et genoeg geweest en fluit de match af, een puntendeling is correct gezien de hele match al moet wel gezegd worden dat er met de rust best meer thuisdoelpunten op het bord hadden kunnen staan. Hofmans heeft meermaals de meubelen gered in de eerste helft. In de tweede helft stond Duffel beter gepositioneerd en klopte het tactische plaatje veel beter.
90...Hofmans moet nog even vol aan de bak wanneer een bal hoog richting doel dwarrelt, Matthijssen probeert te koppen maar de timing van onze goalie is perfect, hij kan met de vuist weg werken.
89...Snoeys gaat naar de kant voor Chberal
88...Kambala gaat diep door op rechts en brengt voor, de verdedigers staan goed opgesteld en ontzetten.
85...Van den Buys knalt van buiten de 16 hard op doel, een verdediger kan ontzetten, de bal wordt terug voor gebracht waarbij Van den Buys het met een halve omhaal probeert maar hij moet deze al springend uitvoeren en dat is te moeilijk om de bal binnen het kader te jagen.
84...Vertonghen komt tussen bij een uitgebroken speler die bal te ver van de voet liet springen, onze verdediger kwetst zich hierbij maar kan verder.
82...De match verwatert letterlijk en figuurlijk, de regen blijft met bakken uit de lucht vallen en dat doet geen goed aan het spel. De onnauwkeurigheden stapelen zich op.
77...Hoekschop voor Cappellen en dan is het altijd opletten geblazen voor ingestudeerde nummertjes. Da bal wordt strak voor doel gebracht maar Ito kan wegwerken met het hoofd. Intussen blijft de regen hier met bakken uit de lucht vallen.
73...Beide ploegen staan een beetje op de rem, de wedstrijd krijgt nu echt de uitstraling van een eindeseizoensmatch, de angst om te verliezen wordt groter dan de wil om te winnen.
71...Dubbele wissel bij Cappellen.
70...Van den Buys krijgt geel voor een fout op het middenveld.
70GeelGeel - Gianni Van Den Buys
68...Cappellen met een snelle counter, de bal wordt van op links voor doel gebracht maar waait voorbij tussen verdediging en doelman zonder dat iemand er bij komt.
65...Duffel kan na een vrije trap op het middenveld met veel volk opduiken voor doel, de bal valt voor de voet van Verlinden maar die knalt de bal in de tuin van de buren.
61...Rijmenants haalt de doorgebroken Destoop neer, een metertje buiten de 16 (op de rechterflank), hij krijgt er geen kaart voor maar de bal ligt op een gevaarlijke plaats. De vrije trap wordt een inswinger die voorbij de tweede paal buiten waait, gevaar geweken.
60...Na de hoekschop kan Rijmenants knallen op de afvallende bal, zijn lage schuiver gaat net naast het doel van Joossen (ex doelman bij KFCD).
59...Kambala gaat diep op de rechterflank, hij brengt voor maar een been van een thuisverdediger doet de bal afwijken in hoekschop.
55...De thuisploeg duikt voor de eerste keer (in de tweede helft) op in de buurt van ons doel, een bal wordt van op links ver over getrapt.
52...Kambala wordt door Snoeys diep gestuurd op de linkerflank, hij brengt de bal voor doel waar Elyazidi op duikt maar de thuisverdedigers hebben wat meer gestalte en werken weg.
50...Nu is het Elyazidi die te fors door gaat op zijn tegenstander, hij staat ook geel geboekt.
50GeelGeel - Iliass Elyazidi
48...Lenaerts legt Elyazidi neer en wordt daarvoor met geel bestraft.
48GeelGeel - Robin Lenaerts
47...Rijmenants kan op links de bal voorbrengen, hij zoekt het hoofd van Van den Buys, die kan er niet genoeg kracht opzetten en besluit naast.
46...Bij Duffel blijft Burnaby in de kleedkamer, Kambala komt tussen de lijnen.
45...We rusten bij een 1-1 stand en daarmee komen we goed weg, het overwicht en de scherpste kansen waren duidelijk voor de thuisploeg, er zal wat tactische bijsturing nodig zijn.
41...Duffel wordt helemaal uit verband gespeeld door Cappellen, de bal komt centraal voor doel waar Kil maar de hoek heeft uit te kiezen, hij besluit op de goed gepositioneerde Hofmans.
36...Duffel lijdt balverlies na de vrije trap, Cappellen prikt tegen, Hofmans komt 2 keer goed tussen en houdt Cappellen van een kwasie gemaakt doelpunt.
36GeelGeel - Tom Floren
35...Elyazidi breekt uit maar wordt onderuit gelopen, Floren krijgt er geel voor.
31...Vertonghen krijgt geel voor iets wat op het middenveld is gebeurd, tussen hem en Mathyssen, het is niet duidelijk waarom.
31GeelGeel - Lode Vertonghen
30...Cappellen is weer gevaarlijk op een hoekschop, Kil kan weerom koppen, de bal gaat maar net over.
26DoelpuntDoelpunt (1-1) - Iliass Elyazidi
25...Ito wordt van de sokken gelopen halverwege de speelhelft van Cappellen, Elyazidi neemt de vrije trap, deze wijkt af op een verdediger waardoor de keeper van Cappellen kansloos was, de stand is terug in evenwicht.
21...Het blijft opletten, Duffel komt niet onder de druk uit, een bal van Cappellen valt in de 16 en geraakt niet weg, het schot van Kil wijkt af waardoor Hofmans vol aan de bak moet en in hoekschop duwt. Dezelfde Kil kopt de hoekschop maar net voorlangs.
18...Hofmans moet weer vol aan de bak, Deckers dropt een vrije tap mooi naar de hoek, Hofmans duwt in hoekschop.
16...Duffel lijkt wat onder de druk uit te komen, de bal komt in de voorste regionen, Vervoort neemt de bal op de slof, deze sterft op de binnenkant van de paal. Dit verdiende meer.
13...Duffel komt via een hoekschop in de zone van de waarheid, Snoeys kan de afvallende bal op doel knallen, de bal wijkt af in hoekschop, na de nieuwe hoekschop kan Cham snel uitbreken, Burnaby wordt er afgelopen. Hofmans komt goed uit en dwingt Cham om naast te besluiten.
11...Het blijft pompen voor Duffel, nu valt een vrije trap van Kil boven op de deklat.
06...Cappellen blijft de gevaarlijkste ploeg, duffel bokst op tegen een rode muur voor de 16 maar geraakt er niet door. Het blijft opletten voor de snelle tegenprikken, nu moet Van den Brande net voor de achterlijn (buiten de 16) een vrije trap toestaan. Deze vrije trap wordt in de 16 gedropt en hard op doel geknald, Hofmans en de deklat voorkomen meer.
05DoelpuntDoelpunt (1-0) - Dirk Mathyssen
04...De hoekschop lijkt slecht gegeven en hobbelt maar net de 16 in, spijtig genoeg gaat het om een ingestudeerd nummertje en wordt de bal hard in doel geknald. We zijn al op achtervolgen aangewezen.
03...De eerste minuten worden gekenmerkt door harde duels, de druk wordt wel door Cappellen op ons doel gehouden. Hofmans moet tussenkomen maar moet een hoekschop toestaan.
01...De wedstrijd startte voor Duffel dramatisch nadat Verlinden Cham onderuit haalde in de 16 ging de bal op de stip. In zulke situaties is er altijd nog Hofmans die de meubelen redt door weerom een penalty te stoppen.
...Bij Duffel start Ito in de basis, tov. vorige week is de gekwetste Benali afgevallen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup

VORIGE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2019)
Datum 18. aug. 2019 Beginn 16:00
RUS Givry
RUS Givry
KFC Duffel
KFC Duffel
1:5

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Beker Van België (2019)
Datum 25. aug. 2019 Beginn 16:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Knokke FC
Royal Knokke FC
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. sept. 2019 Beginn 15:00
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 08. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
ASV Geel
ASV Geel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
1 Bocholter VV 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 Tienen 0 0

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 25. aug. 2019 Beginn 15:00
SK Peulis
SK Peulis
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 28. aug. 2019 Beginn 19:00
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Rumst
KSK Rumst
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. sept. 2019 Beginn 15:00
SV Grasheide
SV Grasheide
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier