180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 16 - zondag, 17 december 2017 - 14:30 u
KFC Duffel - RC Hades Kiewit Hasselt
2 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 17 december 2017
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Jurgen Van Uffelen , Lieboud Van den Broeck , Stijn Mertens
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Doelpunt Min. 73 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Doelpunt Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 72 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sebastien Ito Geel Min. 50 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 19 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande
Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dylan Put <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Simen Demulder Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jens Meeus <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Hassan Bilican Doelpunt Min. 34 ::<br />Ishan Sögütcü Doelpunt Min. 18 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kristof Bloemen Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Simon Decuypere Geel Min. 65 ::<br />Hicham Gueroui Geel Min. 28 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Simon Decuypere

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Afgefloten, puntendeling nadat elke ploeg een speelhelft voor z'n rekening nam, al was de hoofdrol wel voor de man met het fluitje en z'n assistenten.
92...Duffel mist hier de grote kans op de 3-2, Rijmenants kan alleen op doel afgaan na een hoekschop, hij kapt twee keer te veel en trapt dan op de keeper, dit moest een goal zijn....
91...Vrije trap van Snoeys, centraal voor doel op zo'n 20 meter, de bal gaat een meter of 2 over.
90...Duffel kan snel uitbreken, Kambala wordt aangespeeld maar de vlag gaat omhoog, deze keer terecht...
89...We blijven hier van de ene verbazing in de andere vallen, een speler van Hades beroert de bal met de hand en krijgt de fout mee, begrijpe wie begrijpe kan....
85...Duffel met misschien wel de knapste aanval van de dag, Kambala maakte van op het middenveld de meters, speelt Elyazidi aan die de rechterflank op zocht en voorzet op de knikker van Daal, diens kopbal valt net aan de verkeerde kant van de paal.
83...Hades moet noodgedwongen wisselen, Demulder die reeds met ingetapete knie speelde kan niet meer verder en wordt gewisseld.
81...Mooie Duffelse combinatie met driehoekjes tussen Daal, Elyazidi en Kambala, deze laatste wordt afgestopt wanneer hij probeert aan te leggen.
78...Een opstootje op het middenveld nadat Decuypere geel kreeg voor een fout op Elyazidi, Daal en Elyadizi zijn in discussie, de ref blust het brandje.
78GeelGeel - Simon Decuypere
77...Hades komt gevaarlijk opzetten, van op de rand van de 16 wordt er op doel geschoten, de bal gaat via de buitenkant van de paal buiten.
73DoelpuntDoelpunt (2-2) - Dyron Daal
72...Een verre inworp van Dekegel valt op het hoofd van Van den Buys, die doorkopt tot bij Daal, deze staat ongedekt aan de tweede paal en doet de netten trillen 2-2
72GeelGeel - Sebastien Ito
69...Het scheidsrechterlijk trio blijft de blunders opstapelen, nu mag een Hades speler vertrekken terwijl hij meer dan een meter buitenspel staat, de vlag blijft onbegrijpelijk naar beneden.
66...Kambala knokt zich voorbij z'n man, n et voor de 16, hij speelt door richting Rijmenants maar de bal wordt achter de man gegeven, kans verkeken.
65...Van den Buys duikt op in de rug van de verdediging bij een vrije trap van Rijmenants, hij kan de bal mooi onder de keeper plaatsen.
65GeelGeel - Hicham Gueroui
65DoelpuntDoelpunt (1-2) - Gianni Van Den Buys
63...Kambala speelt Daal aan in de 16, Daal legt aan voor een schot maar z'n verdediger blokt af.
61...Vervoort verspeelt de bal centraal voor doel, er volgt een knal van in de 16 maar Hofmans zit er weer goed tussen.
60...Kambala kan meters maken maar vindt geen opening in de verdedigende gordel, hij haalt er een hoekschop uit.
57...Weerom een slechte beslissing van de lijnrechter, Kambala vertrekt duidelijk on site, toch gaat de vlag de hoogte in. Magerman krijgt een uitbrander van de ref, men zou voor minder reclameren.
53...Hades komt gevaarlijk opzetten, met een geluk blijft een speler tot 3 keer toe in balbezit, de bal haat breed maar kan door Dekegel ontzet worden.
50GeelGeel - Gianni Van Den Buys
49...Van den Buys krijgt geel na een te late tackle.
47...Rijmenants haalt de achterlijn op links, er volgt een voorzet maar zowel Daal als Kambala zijn nog niet ver genoeg bijgesloten.
46...Bij Duffel komt Kambala in de ploeg, Moding gaat er uit.
45...We rusten bij een 0-2 achterstand, Kambala loopt zich warm, vermoedelijk komt hij er in na de rust.
44...de wedstrijd kabbelt voort naar de rust, Hades wacht af en Duffel is onmondig, het middenveld geraakt moeilijk overbrugd.
38...Vrije trap van Elyazidi, de bal valt in de kleine rechthoek op het hoofd van Van den Buys, diens kopbal gaat een metertje naast.
35...Eerste schot tussen de palen, Moding kan na een vrije trap de afvallende bal opvangen, hij trapt van buiten de 16 maar centraal op doel, dit vormt geen probleem voor doelman Gijbels.
34DoelpuntDoelpunt (0-2) - Ishan Sögütcü
33...na de hoekschop blijft de bal op onze helft hangen, de tweede paal wordt slecht afgedekt en daar kan Sogutcu van profiteren om de 2-0 binnen te koppen.
32...Vervoort, voor de gelegenheid op de linksachter, loopt mee met z'n belager en kan de bal afblokken, hij moet wel een hoekschop toestaan.
29...Hades komt voor doel, er volgt een schot dat mooi richting winkelhaak zeilt, Hofmans haalt het met 1 hand weg.
28...Ito kan vanuit de verdediging doorbreken maar wordt van z'n sokken gelopen, ook bij Hades staat er een speler geel geboekt.
28GeelGeel - Simon Decuypere
24...Elyazidi verovert de bal en kan Daal op gang zetten naar de goal, zijn verdediger is net sneller en kan ontzetten.
19...Van den Brande begaat een overtreding net voor de 16 en krijgt er geel voor. De vrije trap die volgt wordt hard richting doel getrapt maar Hofmans haalt hem weg.
19GeelGeel - Lars Van Den Brande
18DoelpuntDoelpunt (0-1) - Kristof Bloemen
17...Hades komt er door en werkt de bal in de goal, de man die de bal in de goal werkt doet dit duidelijk met de hand, de ref en lijnrechter gebaren van krommen aas en keuren de goal goed.
16...Hades blijft proberen het spel te maken, Duffel vangt op en probeert het in de snelle counters, nu was Elyazidi snel weg maar wordt hij afgevlagd.
14...Na een combinatie via Rijmenants en Elyazidi wordt Daal gelanceerd, weer gaat de vlag (vanuit ons standpunt) onterecht de hoogte in.
11...Hades komt opzetten over rechts, de bal glipt er door, Snoeys kan de voorzet van richting doen veranderen waardoor het een opraper wordt voor Hofmans.
09...Hofmans moet zich weer onderscheiden, een schot van op zo'n 30 meter ranselt hij knap onder de deklat weg, en dat was nodig.
06...De eerste minuten gingen redelijk gelijk op, nu begint Hades meer op onze helft post te vatten. Dit geeft natuurlijk kansen aan Daal die telkens probeert op te duiken in de rug van de verdediging, tot nu toe werd hij telkens afgevlagd en daar waren al twijfelachtige beslissingen bij.
02...Duffel tekent voor het eerste gevaar, Moding kan van op eigen helft de bal meegeven met Daal, deze vertrekt on site maar kan net niet voldoende controleren om gevaarlijk te zijn, de verdediging vangt op.
...Hades heeft de wedstrijd op gang getrapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Status oefenterreinen

Laatste
update:
 

28/01/2019

(17:30u)

Alle trainingen gaan door

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. feb. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
0:0 VoorafVerslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. feb. 2019 Beginn 15:00
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 10. mrt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Berchem Sport
K Berchem Sport
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
12 VW Hamme 21 23
13 KFC Duffel 21 23
14 Hoogstraten 21 22

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier