180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 10 - zondag, 05 november 2017 - 14:30 u
KFC Sint-Lenaarts - KFC Duffel
1 4

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 05 november 2017
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Glenn Claes , Erik Bury , Timmy Vande Velde
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 6 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jonas Hofmans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jess Daas Wissel min 65 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Emile Linkers <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Mathias Gessner Doelpunt Min. 50 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Stephane Van de Brul Geel Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Stephane Van de Brul Geel Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sam Vermeylen
Wissel min 65 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jasper Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Adam Burnaby Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Sebastien Ito <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Doelpunt Min. 86 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wesley Snoeys Doelpunt Min. 30 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Doelpunt Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Brian Moding Geel Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...Afgefloten, we winnen met 1-4, nochtans was het geen eenvoudige klus, kantelpunt was zeker de gemiste penalty. Dit bracht de thuisploeg van slag wat er voor zorgde dat we snel twee doelpunten konden maken. De thuisploeg miste vooral efficiëntie, van de vele kansen konden ze er maar 1 verzilveren.
90...Van den Buys komt nog net te laat op een voorzet om z'n tweede van de middag binnen te trappen.
89...Daal laat de 1-5 liggen, na een misverstand in de thuisverdediging staat hij alleen voor doel op de rand van de 16, zijn schot gaat maar net naast. Het is duidelijk dat de thuisploeg nu risico's neemt.
87...St. Lenaerts dribbelt zich mooi door onze 16, de laatste pass is net niet goed genoeg, de bal hobbelt naast doel buiten.
86...Van den Buys maakt er 1-4 van, na een hoekschop kan Snoeys aan de tweede paal terug koppen, Van den Buys schuift hem mooi voorbij de doelman.
86DoelpuntDoelpunt (1-4) - Gianni Van Den Buys
83...Hoekschop van Elyazidi, Snoeys kan koppen net buiten de kleine backlijn maar besluit naast doel.
81...Ito komt op het veld, hij vervangt Moding.
80...Hofmans moet tussen komen bij een voorzet, hij ontzet met de vuist, er wordt ook gefloten voor een fout op de keeper.
78...Hoekschop van St. Lenaerts, de bal wordt heel scherp gegeven maar waait gewoon voorbij doel buiten.
77...St. Lenaerts met een vlijmscherpe counter, Hofmans komt goed uit maar kan maar half ontzetten, Verlinden doet de rest van het werk, er volgt een schot uit de tweede lijn maar dat gaat een meterte of twee naast.
77GeelGeel - Stephane Van de Brul
74...Benali zet Elyazidi vrij op het middenveld, hij steekt door richting Daal maar de verdediging loopt het goed dicht.
71...Sint Lenaerts met een snelle aanval, de bal wordt uiteindelijk richting doel gekopt maar gaat een metertje over.
69...We komen weer even goed weg, op links kan een aanvaller de bal mooi aanpakken, hij kan ook aanleggen, zijn schot gaat gelukkig voorlangs buiten.
66...Snoeys maakt er 1-3 van, na een hoekschop valt de bal voorbij de tweede paal, Kambala pakt aan en lepelt de bal op de knikker van Snoeys.
66DoelpuntDoelpunt (1-3) - Wesley Snoeys
65...Bij Duffel wordt Burnaby vervangen door Vervoort.
65GeelGeel - Dyron Daal
63...Aanval van St Lenaerts, Benali gaat het kopduel aan voor de kooi van Hofmans maar kan iet volledig ontzetten, Hofmans is attent en pakt.
62GeelGeel - Sam Vermeylen
58...Duffel bokst een aanval in elkaar via Daal, Elyazidi en uiteindelijk Dekegel, diens bal gaat voorbij de keeper maar er staat nog een verdediger op de lijn die kan ontzetten, bij gebrek aan doellijntechnologie moeten we verdergaan op het oordeel van de lijnrechter.
57...We maken hier weer bijzondere zaken mee, Daal wordt weer afgevlagd op eigen speelhelft.....
54...Vrije trap voor de thuisploeg op hun linkerflank, de bal wordt voor doel gebracht, Van den Buys kan ontzetten.
52...Kambala gaat in de 16, geflankeerd door twee verdedigers, hij probeert zich nog vrij te kappen maar komt niet tot een schot.
50...De hoekschop wordt in twee tijden scherp voor doel gebracht, bij Duffel gaat iedereen er onderdoor en bij St. Lenaerts staan ze wel goed opgesteld, de bal valt in de verste hoek.
50DoelpuntDoelpunt (1-2) - Stephane Van de Brul
49...Hofmans moet plat op een schot uit de tweede lijn, hij kan de bal niet klemmen en moet een hoekschop toestaan.
46...We starten de tweede helft, St. Lenaerts probeert weer onmiddellijk veel druk te zetten en het snel uit te spelen.
45...We rusten bij een 0-2 voorsprong, over de hele eerste helft gezien is die gerechtvaardigd, op moment dat we voorkwamen was dat zeer gevleid. Werden uiteraard ook nog in de wedstrijd gehouden door Hofmans die een penalty pakte.
44...Duffel valt nog een keer aan via Elyazidi, diens doorsteekpas wordt onderschept voor Daal er bij kan.
43...St Lenaerts slaagt er weer in één van z'n aanvallers voor Hofmans te brengen, de man knalt de bal gelukkig over doel.
40...Vrije trap van Elyazidi, hij dropt de bal in de 16, deze schiet door tot bij Snoeys, hij kraakt zijn schot, de bal verdwijnt achter doel.
38...Moding wordt neergelegd op de rand van de 16, vrije trap, Kambala zet zich achter de bal, hij krult de bal rond de muur maar de keeper kan er nog bij, hoekschop.
37...Duffel speelt het mooi uit richting doel, de laatste pass is niet zuiver genoeg, een verdediger kan koppen naar z'n keeper.
34...Sint Lenaerts met een schot op doel, een verraderlijke bal die botst voor Hofmans, onze goalie pakt gemakkelijk.
32...St. Lenaerts probeert het nog eens, Snoeys zit er goed tussen en zet over de zijlijn.
32...Vrije trap voor Duffel, de bal gaat helemaal naar de zijlijn bij Benali, zijn voorzet richting Moding wordt weggekopt, in de rebound kan Elyazidi aanleggen, zijn schot wordt gepakt door de keeper.
30DoelpuntDoelpunt (0-2) - Dyron Daal
28...Daal maakt er 0-2 van, Elyazidi steekt door naar Daal die alleen voor de keeper komt, jij omspeelt de keeper en legt hem in het mandje, 0-2
28...Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we gevleid op voorsprong staan, 2 kansen, 2 doelpunten.... St. Lenaerts nam een verschroeiende start maar is nu toch even uitgeteld na de twee tegendoelpunten.
27DoelpuntDoelpunt (0-1) - Brian Moding
25...Vrije trap voor Duffel tegen de zijlijn, Elyazidi legt de bal scherp voor doel, Moding loopt hem er in, 0-1
22...Duffel kan een keer tegenprikken, via Elyazidi gaat de bal naar Daal maar deze wordt afgevlagd.
19...Hofmans houdt ons recht hij raakt de penalty met de hand die tegen de paal uiteenspat.
18...penalty voor St. Lenaerts nadat Snoeys de bal tegen de arm krijgt, het was aangeschoten maar de armen waren niet naast het lichaam.
12...St. Lenaerts weer op snelheid, deze keer over de rechterflank, de strakke voorzet kan eerst ontzet worden, het schot uit de tweede lijn wordt knap gekeerd door Hofmans.
11...St. Lenaerts is al enkele keren gevaarlijk komen opzetten lans de flanken, nu ook weer komen ze snel door, Verlinden trekt een spurtje en is tijdig terug.
09...Vrije trap voor de thuisploeg zo'n 2 meter uit on strafschopgebied, op links. De bal wordt laag langs de muur getrapt maar Hofmans laat zich niet verrassen. De thuisploeg staat snel terug in onze 16 maar de doorgebroken man heeft te veel tijd nodig om te beslissen, Verlinden kan ontzetten.
06...Het spel heeft net 2 minuten stil gelegen nadat een speler van St. Lenaerts zich zwaar blesseerde aan de knie, de man werd afgedragen.
05...We komen er in met een kleine vertraging wegens verbindingsproblemen. De eerste minuten kwam St. Lenaerts scherp naar voor met al één grote kans, Hofmans stopte de bal van een doorgebroken man.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

Status oefenterreinen

Laatste
update:
 

28/01/2019

(17:30u)

Alle trainingen gaan door

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier