180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 6 - zondag, 08 oktober 2017 - 20:00 u
KSC City Pirates - KFC Duffel
4 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 07 oktober 2017
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Jonas Timmermans , Tom Glazemaekers , Maxime Borremans
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Thomas Van Tongerloo <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Nick Felix Wissel min 82 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Mohamed El Jattari <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Emanoel Nascimento Borges Wissel min 89 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kenny Nsumbu Mpaka <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yorgo Van Hove Doelpunt Min. 89 ::<br />Khalid Moussaoui Doelpunt Min. 64 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Hakim Borahsasar Doelpunt Min. 57 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Hakim Borahsasar Doelpunt Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Thomas Van Zandvoort Geel Min. 83 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Thomas Van Tongerloo Geel Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Hakim Borahsasar
Wissel min 24 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Brian Moding <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lee Roy De Keersmaecker Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Verlinden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 53 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Rood Min. 31 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dennes De Kegel

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...Afgefloten, we laten weer punten liggen in een wedstrijd die we nooit mochten verliezen en allemaal te danken aan de beslissing van de ref.
90...Boeken toe, City Pirates counteren snel, eerst kan de bal gekeerd worden maar een gevolgde speler pikt op en legt de bal in het mandje, onder Hofmans door.
89...Bijna gelijk, een vrije trap glipt uit de handen van de doelman, een mannetje dat op de lijn stond kan ontzetten, de rebound van Benali gaat naast.
89DoelpuntDoelpunt (4-2) - Khalid Moussaoui
87...De Piraten missen tot 3 keer een open kans, een speler glipt door de buitenspelval en gaat alleen op Hofmans af, deze laatste raakt de bal maar een gevolgde speler staat alleen voor doel, de gevolgde Van den Brande krijgt de bal niet helemaal weg en weer kan men aanleggen, Van den Brande blokkeert maar niet voldoende vervolgens wordt de bal onbegrijpelijk naast een open doel geknald. Dit had de doodsteek kunnen zijn.
85...Scherpe hoekschop van Duffel, de keeper doorziet het en bokst weg aan de eerste paal. De thuisploeg probeert het in de omschakeling maar het inspelen is onzuiver.
84...City Pirats met een kansje, de bal wordt centraal gekeerd door onze verdediging, er volgt een schotje uit de tweede lijn maar daar heeft Hofmans geen problemen mee.
83GeelGeel - Thomas Van Tongerloo
79...Van den Brande vecht een duel uit met z'n tegenstander en kan ontzetten, bij de thuisploeg is er appel voor penalty maar de ref gebaart dat daar geen sprake van is.
78...Daal kopt een diepe bal door richting Kambala, de keeper komt ver uit en kan ontzetten.
77GeelGeel - Hakim Borahsasar
76...De vrije trap gaat recht op de doelman en is te zwak om deze te verontrusten.
75...Vrije trap voor Duffel, zo'n 5 meter buiten de punt van de 16, Elyazidi zet zich achter de bal.
73...Het gaat hier snel op en neer, de scherpste kansen zijn echter voor de thuisploeg.
71...Hofmans met de vuisten, een schot van net binnen de 16 gaat richting doel, daar staat gelukkig Hofmans paraat.
70...Rijmenants verlaat het veld voor Verlinden, Rijmenants gaat ook onmiddellijk weg met de kiné.
69...Hoekshop voor Duffel, de bal wordt aan de eerste paal gekeerd, de rebound van Rijmenants strandt in een bos van verdedigende benen.
68...Bij Duffel maakt Verlinden zich klaar om in te vallen.
66...Duffel blijft mooi voetbal brengen, via verschillende stationnetjes komt de bal bij Rijmenants, zijn voorzet wordt door de verdediging over de zijlijn gewerkt.
64DoelpuntDoelpunt (3-2) - Hakim Borahsasar
63...Nu is Hofmans kansloos op een afstandsschot, er wordt te veel ruimte gelaten in onze verdediging, de bal wordt mooi in de winkelhaak geplaatst.
62...Hofmans bewijst z'n waarde weer eens wanneer een speler alleen voor doel verschijnt, Hofmans keert het schot. Wanneer de bal terug wordt voor gebracht wordt er een fout op hem begaan.
61...Daal en Elyazidi combineren mooi over het middenveld met enkele 1-2'tjes, de laatste pas is onzuiver waardoor Elyazidi hem niet kan meenemen.
58...De thuisploeg brengt de stand terug in evenwicht, een voorzet wordt centraal over Hofmans binnen gekopt.
57...Duffel blijft counteren, de thuisploeg moet nu komen en spitsen als Kambala en Daal profiteren daar gretig van. Nu kan Daal een doorgaan, de keeper komt ver uit, Daal probeert hem te omspelen maar z'n bal gaat een meter of 5 naast.
57DoelpuntDoelpunt (2-2) - Hakim Borahsasar
53...Duffel met een snelle tegenstoot na een hoekschop van de thuisploeg, de bal gaat via Kambala naar Rijmenants op rechts die overhoeks binnen trapt.
53DoelpuntDoelpunt (1-2) - Yannick Rijmenants
52...City Pirates met een zeer scherpe counter, de voorzet valt gelukkig achter de aanstormende aanvallers, een minuut later volgt er weer zo'n aanval, Van den Brande werkt weg aan de tweede paal.
51...City Pirates trappen een vrije trap op rechts, de bal valt tussen de verdediging en Hofmans, deze laatste kan probleemloos opvangen.
50...Bij de piraten proberen ze er meer snelheid in te krijgen, Duffel kan ze voorlopig nog afstoppen maar je voelt dat er meer snee op zit na de rust.
47...Daal zet Kambala op weg naar doel, hij wordt gehinderd in z'n loop, hier kon ook voor geblazen worden maar deze keer mag er verder gespeeld worden.
46...De tweede helft is op gang getrapt, bij Duffel geen vervangingen, de thuisploeg heeft één vervanging doorgevoerd. Intussen blijft de regen met bakken uit de lucht vallen.
45...We rusten bij een 1-1 gelijke stand, hopelijk kunnen we na de rust toch nog over de tegenstander.
44...Rijmanants dribbelt zich tussen 3 man weg en probeert met een crosspass Kambala op links weg te sturen, de bal is echter te diep waardoor Kambala het niet belopen krijgt.
41...Kambala wringt er zich weer door en kan aanleggen, zijn schot gaat net naast.
40...Het spel is even meer in evenwicht, Duffel moet even reorganiseren en de thuisploeg blijft het proberen maar wordt door onze defensie opgevangen.
32...De penalty wordt omgezet, twee weken op rij mogen we ons bekocht voelen door de man met het fluitje.
32DoelpuntDoelpunt (1-1 (P)) - Thomas Van Zandvoort
31RoodRood - Dennes De Kegel
30...We staan met z'n tienen, Dekegel raakt een doorgebroken man in de 16, het lijkt meer op een accidenteel aanlopen dan op een doelbewuste fout, de rode kaart verschijnt en de bal gaat op de stip.
29...Rijmenants kan centraal voor doel aanleggen voor een afstrandsschot, de keeper kan nog net in hoekschop duwen.
27...Daal doet de netten trillen, een hoekschop valt aan de tweede paal en wordt daar ingespeeld, centraal voor doel kan Daal binnen koppen.
27DoelpuntDoelpunt (0-1) - Dyron Daal
26...Rijmenants wordt van de sokken gelopen op rechts, de gebruikelijke uitbrander is een feit.
24...Kambala gaat diep door op de linkerflank, op aansturen van Snoeys, hij geraakt z'n mannetjes niet allemaal voorbij en legt af voor de inlopende Elyazidi, diens schot strandt in het zijnet.
23...Moding komt Dekeersmaecker vervangen.
22...Dekeersmaecker mistrapt zich en blesseert zich hierbij, City Pirates onderbreken onmiddellijk zeer sportief hun aanval. Het ziet ernaar uit de Dekeersmaecker niet verder kan, Moding maakt zich klaar.
21...We treffen de paal, op een voorzet van Elyazidi kopt (we vermoeden) Benali op de paal, ook de rebound gaat net niet binnen.
19...Duffel kan de thuisploeg de laatste minuten eenvoudig opvangen, het blijft wel opletten voor een snelle tegenprik.
17...Elyazidi knokt voor de bal en kan Dekegel daardoor het straatje insturen op de rechterflank, zijn voorzet is te dicht bij doel waardoor de keeper hem kan pakken.
15...DEkegel zend Daal diep, terwijl bij de thuisploeg iedereen roept dat de bal buiten zou geweest zijn kan Daal de bal aanpakken bij de achterlijn, de hoek is echter te scherp om de bal binnen te krijgen.
13...Kambala profiteert van een misverstand in de thuisdefensie, hij kan aanleggen van op de rand van de 16 maar besluit naast doel.
10...Duffel komt via Van den Buys en Elyazidi naar voor, de voorzet van Elyazidi wordt centraal over doel gekopt.
08...De striemende regen maakt vlot voetballen heel moeilijk, spelers glijden weg of spelen te onzuiver in, langs beide zijden van het veld.
06...de thuisploeg kan bijna profiteren van slecht uitverdedigen bij Duffel, Van den Brande zet de aanvaller van de bal.
05...Elyazidi wordt neergelegd halverwege de helft van de piraten, hij neemt de vrije trap die midden in het pak valt, er kan geen Duffels been bij, de thuisploeg verdedigt uit.
03...Duffel combineert zich naar voor, via Elyazidi komt de bal bij Dekegel die voorzet, de keeper plukt.
02...De thuisploeg probeert het nog een keer over de rechterflank, er volgt een schotje maar ook hier heeft Hofmans geen problemen mee. Bij Duffel probeert men vooral de snelheid van Kambala uit te spelen maar op het natte kunstgras schiet de bal voorlopig steeds te ver door.
01...De wedstrijd werd op gang getrapt, City Pirates trekt onmiddellijk naar voor, de reflexen van Hofmans worden getest maar onze keeper is allert en gaat goed plat.
...We maken ons op voor de wedstrijd op City Pirates, het begin van de wedstrijd laat nog even op zich wachten omwille van een probleem met de netten van een doel. Intussen valt de regen met bakken uit de lucht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 08. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 16. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Nijlen
KFC Nijlen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier