180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 3 - zondag, 17 september 2017 - 15:00 u
KFC Duffel - K. Bocholter VV
2 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 17 september 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Tom Lamberigts , Jurgen Van Uffelen , Vincent Slegers
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 55 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Wissel min 90 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Adam Burnaby <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Iliass Elyazidi Doelpunt Min. 25 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Doelpunt Min. 23 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Geel Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 60 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lee Roy De Keersmaecker
Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dimitri Vanhaen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bob Putzeys Wissel min 77 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Elias Ramaekers <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Andy Peeters Doelpunt Min. 6 ::<br />Ben Didden Geel Min. 67 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Enrico Pellegriti Geel Min. 65 ::<br />Edwin Wang

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
94...Afgefloten, de eerste 3-punter is binnen, na een moeizame start kantelde de wedstrijd toch in ons voordeel en in twee minuten buigden we een vroege achterstand om in een voorsprong.
93...Rijmenants schildert een hoekschop op het hoofd van Van den Buys, de kopbal gaat net over.
92...Bocholt neemt een vrije trap halverwege onze speelhelft, de bal valt tussen verdediging en Hofmans, Hofmans heeft er geen moeite mee.
90...Rijmenants gaat iets te nadrukkelijk aan z'n tegenstander hangen nadat die hem gepasseerd was en krijgt geel. De vrije trap wordt door Hofmans met de vuisten weggewerkt.
89...Burnaby maakt zich klaar voor een korte invalsbeurt terwijl Bocholt een vrije trap krijgt zo'n 10 meter buiten onze 16, de bal wijkt af en Hofmans plukt eenvoudig.
89GeelGeel - Yannick Rijmenants
88...Daal wordt diep gestuurd met een hoge bal, hij zet zich af tegen z'n man met de schouder maar krijgt de fout tegen.
86...Er wordt een handsball begaan net voor onze 16, de vrije trap van Bocholt gaat over het doel van Hofmans.
85...De Keersmaecker onderschept op het middenveld en stuurt Daal diep, hij wordt onmiddellijk belaagd door 3 verdedigers die hem afstopen.
83...Van den Brande verbijt de pijn en kan verder. Aan de overzijde wordt Daal diep gestuurd, hij moet ver uitwijken naar rechts maar kan aanleggen, de bal hobbelt tegen de paal en er is geen aansluiting...
82...Van den Brande wordt hard aangepakt door z'n belager die gewoon op z'n been gaat staan, de ref heeft niets gezien.
79...Bocholt komt over links, Van den Brande schermt goed af en haalt het gevaar er uit.
78...Kambala met een mooie steal, hij geraakt in de 16 maar z'n schot blijft hangen tussen een verdediger en de keeper.
77...Elyazidi komt centraal voor doel in schietpositie, de keeper pakt zijn poging onder de deklat.
76...Duffel komt na een verre uittrap van Hofmans in de aanvallende linie, de voorzet van Rijmenants op Daal gaat net te hoog.
74...Daal knokt zich vrij tussen twee verdedigers en wordt neergelegd, het was een stevig duel waar Daal een vrije trap uit haalt.
72...Bocholt wordt volgens hun aanhang en spelers onterecht afgevlagd voor buitenspel, er ontstaat wat tumult maar ook dit brandje geraakt geblust.
71...Bij Bocholt wordt de bal over links naar voren gebracht, de flankspeler snijdt in en zoekt ruimte voor een shcot, hij vindt de ruimte maar het schot gaat ver over.
70...Duffel countert snel via Kambala, hij blijft echter te lang lopen met de bal aan de voet en geeft de teruggekeerde verdediging kans om te ontzetten.
69...Bocholt blijft het proberen met snelle tegenprikken, eerst moet Van den Brande ontzetten met een sliding, nadien komt er een schot uit de tweede lijn, Hofmans pakt al bij al gemakkelijk.
67...Daal begaat een overtreding op de achterlijn, de bezoekende aanhang ziet er een rode kaart in maar het was gewoon een intens duel.
67GeelGeel - Enrico Pellegriti
66...Het regent plots gele kaarten, Pelegretti legt Kambala neer en kijkt ook naar het gele karton.
66GeelGeel - Gianni Van Den Buys
65...Ook Van den Buys gaat in het gele boekje na een te late tussenkomt op de linkerflank. Deze was wel terecht.
65GeelGeel - Edwin Wang
64...De Keersmaecker wordt neergetrokken door Wang bij Bocholt, ook hij staat geel geboekt.
63...Bocholt probeert nu tegen te prikken terwijl Duffel de overmacht heeft in het spel. Een snelle aanval van Bocholt wordt nu terecht afgevlagd voor buitenspel.
61...Benali pakt een gele kaart na een fel duel, ons lijkt het geen geel waard maar het lijkt eerder een opeenstapeling van alle voorgaanden, nochtans is Benali tot nu toe altijd heel secuur geweest in z'n tussen komsten.
60GeelGeel - Lee Roy De Keersmaecker
59...Rijmenants onderschept een aanval van Bocholt en maakt meters, de verdediging keert zeer snel terug en kan ontzetten voor Kambala bij de bal komt.
57...Kambala vecht z'n eerste duelletje uit tegen de achterlijn, hij komt er goed uit maar er is te weinig aansluiting.
56...Bocholt komt met enkele lange passes op onze helft, Dekegel staat goed opgesteld en kan ontzetten.
55...Kambala komt tussen de lijnen, hij vervangt Moding.
54...De bal wordt hoog over getrapt.
53...Vrije trap voor Bocholt op de rand van de 16, Duffel stelt de muur op.
52...Elyazidi onderschept een slechte uitworp van de doelman, hij speelt Moding aan die aflegt voor Daal, deze knalt onbegrijpelijk naast doel.
49...Duffel recupereert de bal in de verdediging, de omschakeling is goed maar Moding speelt Daal aan terwijl Elyazidi een betere optie was, Daal stond offside. Intussen maakt Kambala zich klaar om in te vallen.
48...De eerste kans is voor Bocholt, een afstandsschot gaat voorlangs.
47...Klein opstootje aan de zijlijn wanneer Elyazidi de bal vasthoudt terwijl de inworp voor de tegenstander was, er wordt wat geduwd maar de ref blust het brandje.
46...De wedstrijd wordt terug op gang getrapt, bij Bocholt werd 1 wissel doorgevoerd, Duffel blijft met hetzelfde elftal spelen.
45...Duffel kan gaan rusten met een voorsprong, over de gehele eerst helft gezien een licht gevleide voorsprong maar eens de voorsprong gerealiseerd was hadden we wel meer grip op de wedstrijd.
44...Duffel bouwt mooi op maar de crosspass richting Rijmenants blijft hangen op de rug van de ref, kans verkeken.
43...De Keersmaecker vecht zich sterk bij de bal en speelt centraal Moding aan, de bal gaat richting Daal maar die was te laat vertrokken.
40...Na de hoekschop schakelt Duffel zeer snel om, via Rijmenants en Daal komt de bal centraal bij Van den Buys die de bal op het penaltypunt over doel trapt, hier zat veel meer in.
39...Bocholt krijgt een vrije trap op links, halverwege onze speelhelft, de bal wordt centraal voor doel gebracht waar hij in hoekschop wordt gewerkt.
35...Daal wordt diep aangespeeld, hij controleert de bal, de bal wipt nog even op en beroert de hand van een verdediger op de rand van de 16, de ref ziet er geen graten in en laat verder spelen.
34...Bocholt deemstert wat weg en staat plots heel zenuwachtig te voetballen, nu proberen ze een keer met een afstandsschot dat een oprapertje wordt voor Hofmans.
31...Bocholt komt er door, eerst kan Benali keren, de volgende keer werkt Rijmenams zich met een knap technisch staaltje uit het hoekje weg.
30...We blijven naar een stugge wedstrijd kijken met heel veel middenveldspel.
26...Bij de bezoekers beginnen de frustraties op de lopen, eerst krijgt Rijmenants een tik, daarna wordt Moding vuil neergetrokken. Ook op de bezoekende bank hoor je gefrustreerde kreten.
25DoelpuntDoelpunt (2-1) - Iliass Elyazidi
24...Elyazidi wordt neergelegd zo'n 3 meter buiten de 16, hij trapt zelf de vrije trap die afwijkt op de muur en daardoor mooi in de hoek binnen valt.
23DoelpuntDoelpunt (1-1) - Dyron Daal
21...Duffel blijft het proberen door het centrum, Elyazidi maakt wat meters en steekt de bal door naar Daal, de bal is net te hard waardoor onze spits moet de bal laten gaan.
20...Bocholt komt opzetten met een lange voorzet op hun centrale spits, Benaliis goed gevolgd en kopt in hoekschop.
19...Bocholt glipt door de buitenspelval, gelukkig is de doorsteekpas richting spits te hard en wordt het een oprapertje voor Hofmans.
18...Duffel krijgt voorlopig weinig vat op de wedstrijd, de omschakeling verloopt te traag en te slordig.
15...De vrije trap wordt met een ingestudeerd nummertje richting kruising gewerkt, gelukkig gaat hij aan de (voor ons) goede kant voorbij de kruising.
14...Bocholt komt na een vrije trap aan onze 16, Van den Brande staat goed opgesteld en kopt weg. In een volgende fase begaat Elyazidi een overtreding, zo'n 2 meter buiten de 16, centraal voor doel.
13...Bocholt komt weer gevaarlijk opzetten, van op rechts wordt de bal voor doel gebracht, een aanvaller heeft een mooie retro in gedachte maar komt gelukkig niet bij de bal, Duffel kan tegenprikken maar verliest op het middenveld de bal.
11...De Keersmaecker wordt vuil nagetrapt, de ref houdt de kaarten nog op zak maar een geel karton had hier perfect gekund.
09...Bij Duffel loopt het niet gesmeerd, de verdediging vangt al bij al vlot op maar eens over de middenlijn zit alles muurvast en is er geen doorkomen aan. Als het op snelheid geprobeerd wordt dan sluipen er te veel fouten in het spel.
06DoelpuntDoelpunt (0-1) - Ben Didden
05...Duffel komt in de 16 van Bocholt nadat De Keersmaecker een hoekschop recupereert, Moding probeert Elyazidi aan te spelen maar de bal wordt onderschept, in de omschakeling gaat het zeer snel en wordt onze verdediging eenvoudig uitgespeeld, Ben Didden doet de netten trillen, 0-1.
04...Vrije trap van Rijmenants op rechts, hij gooit de bal in het pak voor doel, een verdedigend hoofd zet in hoekschop voor Daal er bij kan.
03...We zien een gretige start aan beide zijden, het gaat verschroeiend snel in deze eerste minuten, alleen missen we aan beide zijde nog wat scherpte waardoor de balverliezen zich opstapelen.
01...De wedstrijd werd op gang gefloten onder een stralende hemel. Bij Duffel komt Moding in de basis, Kambala start op de bank. (er werd beroep aangetekend tegen de schorsing voor de rode kaart van vorige week waardoor hij speelgerechtigd is)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 25. juli. 2019 Beginn 19:30
KVV Duffel
KVV Duffel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 28. juli. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 31. juli. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 07. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Dessel Sport
KFC Dessel Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 14. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Eppegem
KFC Eppegem
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier