180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 13 - zondag, 26 november 2017 - 14:30 u
KFC Duffel - Royal Cappellen Football Club
0 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 26 november 2017
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Simon Verstraeten , Stef Colebunders , Wouter Dure
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Verlinden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jasper Vervoort Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Adam Burnaby <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Gianni Van Den Buys Geel Min. 29 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sebastien Ito
Wissel min 68 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Djeson Olongo Ekila <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dries Willemsen Wissel min 77 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Andreas Destoop <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kabba-Modou Cham Wissel min 81 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jesse Claessens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bavon Tshibuabua Doelpunt Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Robbe Kil Doelpunt Min. 23 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Robbe Kil Geel Min. 72 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Robbe Kil

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Afgefloten, dit zijn verloren punten tegen een tegenstander die KFCD in principe gemakkelijk over de knie moet kunnen leggen. Hopen op beterschap voor de volgende wedstrijden.
90...De officiële speeltijd zit er op, we krijgen waarschijnlijk nog enkele minuten voorsprong maar het ziet er naar uit dat dat niet genoeg zal zijn.
87...Scherpe counter van Cappellen, de bal glipt door de buitenspelval een voorzet van op de achterlijn valt centraal voor doel op het hoofd van de vrijstaande Destoop die gelukkig onbegrijpelijk naast kopt.
86...Elyazidi wandelt door de 16, hij passeert 4 man maar de keeper kan in extremis nog keren.
85...Vrije trap voor Duffel na een fout op Kambala, de bal licht zo'n 5 meter buiten de 16, Kambala probeert rechtstreeks maar de bal wordt weggekopt in de 16.
82...Rijmenants kapt zich 3x vrij in de 16, hij legt aan maar zijn bal strandt op de deklat, de rebound wordt voor de voet van Moding weggewerkt.
81...Vrije trap van Elyazidi, de bal wordt voor doel gedropt waar Snoeys te nadrukkelijk op z'n man gaat hangen en de fout tegen krijgt.
79...Kambala kan op rechts doorgaan tot aan de achterlijn, hij vindt geen afspeelpunt en schiet dan maar zelf, .... naast.
77...Tweede vervanging bij Cappellen, Cham gaat er af, Destoop komt er in.
76...Rijmenams komt er terug op na zijn verzorging.
72...Rijmenants zet een tackle in met veel risico voor zichzelf, Kil laat het voetje hangen en raakt hem op de dij, Rijmenants wordt afgedragen. Kil krijgt geel.
72GeelGeel - Robbe Kil
68...Ook bij Cappellen wordt er een eerste keer gewisseld, Olongo komt er in voor Willemsen.
65...Bij Cappellen houden ze nu duidelijk meer volk achter de bal, over rechts kunnen ze uitbreken maar de aansluiting ontbreekt waardoor de voorzet helemaal verloren gaat.
63...Duffel zet druk op de goal van Cappellen, eerst kan Elyazidi voorzetten, Snoeys kan er niet genoeg bij om te koppen, aan de overzijde vangt Rijmenants op die terug voor brengt, bij diens bal kan niemand bij.
60...Moding gaat de 16 in en wordt neergehaald, de ref gebaart dat er geen fout werd gemaakt, wij zagen dit anders.
52...Het overwicht is nu wel voor Duffel maar Cappellen zakt zo diep terug dat er geen doorkomen aan is voor doel, het wordt moeilijk. Ondertussen blijft het opletten voor de snelle tegenprikken, want daarvoor heeft Cappellen de spelers in huis.
47...Duffel start duidelijk gretiger aan de tweede helft. Vrije trap centraal voor doel, de bal gaat langs de muur maar de keeper zit er goed tussen.
46...Dubbele wissel bij Duffel, Verlinden en Burnaby komen er in voor Van den Buys en Vervoort.
45...We rusten bij een 0-2 tussenstand en dat is gezien de omstandigheden nog een meevaller, tegen een sterkere tegenstander hadden we al tegen een grotere ahterstand aangekeken.
44...Schot van Cappellen van op zo'n 30 meter, de bal gaat naast.
42...Duffel komt er met een combinatie uit, Elyazidi kan aanleggen maar z'n schot gaat heel ver naast.
40...Weer worden we bijna gepakt op een counter, na een inworp in de buurt van de 16 van Cappellen komen de bezoekers er snel uit, Ito kan afstoppen maar moet een hoekschop toestaan.
37...Cappellen brengt de stand op 0-2, na een aanval van Duffel blijft iedereen hangen bij balverlies, Kil kan eenvoudig onder Hofmans binnen schuiven.
37DoelpuntDoelpunt (0-2) - Robbe Kil
31...Bij Duffel is er niets dat lukt vandaag, spelers lopen veel te veel met de bal aan de voet en combinaties mislukken door allerhande misverstanden.
30...Ito vliegt er te hard in met de voet vooruit, hij heeft wel bal maar krijgt de gele kaart voor de intensiteit van de ingreep.
29...Cappellen vuurt op vrije trap een kanonskogel af van halverwege onze helft, de bal zoeft net naast het doel.
29GeelGeel - Sebastien Ito
27...Duffel komt opzetten over links, Kambala doet de voorbereiding en legt klaar voor Rijmenants, diens schot is te zwak om de keeper te verontrusten.
24...Cappellen deelt hier de lakens uit, na slecht inspelen van Vervoort staan ze snel in onze 16, er kan aangelegd worden maar het schot gaat gelukkig voorlangs.
23DoelpuntDoelpunt (0-1) - Robbe Kil
22...Cappellen komt op voorsprong, Robbe Kil komt alleen voor Hofmans, eerst kan hij de bal nog stoppen maar hij blijft hangen voor z'n doelvlak, de aanvaller is er eerst op en duwt binnen.
18...Van den Brande heeft bij een verdedigende actie een slag in het gezicht gekregen, bij de volgende tegenaanval moet iedereen een tanje bijsteken, om de gemiste positie in te vullen, we staan een hoekschop toe.
16...Cappellen probeert uit te breken, Ito gaat de tackle aan, zuiver op de bal, bij Cappellen roepen ze massaal voor een overtreding.
13...Snelle uitbraak van Cappellen over links, er volgt een schotje van net binnen de 16 maar dat gaat een meter over het doel van Hofmans.
11...Snoeys staat helemaal vrij aan de tweede paal bij een hoekschop maar hij trapt naast de bal, hier zat meer in.
10...Beide ploegen nemen een lange studieronde, het blijft voorlopig een heel gesloten wedstrijd met weinig opwinding.
06...Cappellen probeert te combineren, er volgt een schot van buiten de 16 maar daar heeft Hofmans geen probleem mee.
04...Knappe recuperatie van Vervoort bij een uitbraak van Cappellen, hij zet Moding op weg maar deze kan niet genoeg kracht in z'n schot leggen.
03...Eerste kans voor Duffel, Rijmenants maakt meters op links en zet voor, de verdediging is er eerst bij om onschadelijk te maken voor de inlopende Moding.
01...Bij Duffel staan Van den Brande en Rijmenants terug in de basis. Ook Ito start de wedstrijd op de linksachter.
...De wedstrijd werd op gang getrapt door KFC Duffel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2019-2020
Datum 25. juli. 2019 Beginn 19:30
KVV Duffel
KVV Duffel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 28. juli. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 31. juli. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 07. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Dessel Sport
KFC Dessel Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 14. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Eppegem
KFC Eppegem
-:- Vooraf

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier